راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
دوستان دیرووز که داشتم بازی میکردمش برق ها رفتن!:((

دوستان من یه مشکل کوچیک دارم؟من تو xbox بازیمیکنم و بعضی وقتا که داخل یه جایی میشم یه لودینگ میاره ولی زود لوود میشه.ولی وقتی میخوام از اونجا بیروون بیام صفحه سیاه میشه و باید 4 دقیقه صبر کنم تا لوود بشه.؟
اگه میتونی بازیرو اینستال کن رو کنسول یکم بهتر میشه

دوستان این بازی یکم سخت نیس؟همون ابتدای بازی قبل از کشتن اژدها که وارد یه غار میشیم و با دشمنا میجنگیم.حالا دشمنا که کشتنشون سخت هست به کنار,یه عنکبوک گنده اونجا میاد که فک کنم 6-7 بار شایدم بیشتر مردم تا تونستم بکشمش.یکم جلوتر هم تو همون غار دشمنا شبیه جن بودن هم کشتنشون خیلی سخته.چون 3 نفر باهم روت حمله میارن.حالا این اول بازیه که من میگم سخته!تو ادامه بازی سخت تر میشه یا با همین رواله؟
و اینکه یه راهی پیشنهاد کنید که راحتتر بتونم این دشمنا رو بکشم.مخصوصا boss ها که خیلی قوین.البته همونطور که گفتم اوایل بازیه و با چند بار مردن میتونم رد کنم ولی میترسم با پیشروی تو بازی اونقدر سخت بشه که نتونم دیگه ادامه بدم.

دوستان این بازی یکم سخت نیس؟همون ابتدای بازی قبل از کشتن اژدها که وارد یه غار میشیم و با دشمنا میجنگیم.حالا دشمنا که کشتنشون سخت هست به کنار,یه عنکبوک گنده اونجا میاد که فک کنم 6-7 بار شایدم بیشتر مردم تا تونستم بکشمش.یکم جلوتر هم تو همون غار دشمنا شبیه جن بودن هم کشتنشون خیلی سخته.چون 3 نفر باهم روت حمله میارن.حالا این اول بازیه که من میگم سخته!تو ادامه بازی سخت تر میشه یا با همین رواله؟
و اینکه یه راهی پیشنهاد کنید که راحتتر بتونم این دشمنا رو بکشم.مخصوصا boss ها که خیلی قوین.البته همونطور که گفتم اوایل بازیه و با چند بار مردن میتونم رد کنم ولی میترسم با پیشروی تو بازی اونقدر سخت بشه که نتونم دیگه ادامه بدم.
کلا راه حل همهٔ مشکلات بازی این هست که ماموریت فرعی برین :دی ماموریت‌های فرعی رو که برین اون قدر قوی میشین که کلا اون ماموریت‌ها در حد قدم زنی‌ میشن :دی

کلا راه حل همهٔ مشکلات بازی این هست که ماموریت فرعی برین :biggrin1: ماموریت‌های فرعی رو که برین اون قدر قوی میشین که کلا اون ماموریت‌ها در حد قدم زنی‌ میشن :biggrin1:

من کلا با ماوریت های فرعی آشنا نیستم.میشه بگید از کجا میتونم ماموریت های فرعی پیدا کنم و برم؟
و اینکه بالاخره تونستم طرز استفاده از جادو رو یاد بگیرم!:dخودش تو یه مرحله یاد داد و یه جادوی جدید هم داد:d!

من کلا با ماوریت های فرعی آشنا نیستم.میشه بگید از کجا میتونم ماموریت های فرعی پیدا کنم و برم؟
و اینکه بالاخره تونستم طرز استفاده از جادو رو یاد بگیرم!:dخودش تو یه مرحله یاد داد و یه جادوی جدید هم داد:d!
جای خاصی‌ نداره :دی تو فضای بازی بگردین و با هر کی‌ که میبینین صحبت کنین، اون قدر ماموریت هست که راحت میتونین پیدا کنین.
میتونین عضو گروه‌های مختلف بشین که اونا هم کلی‌ ماموریت دارن.

من خودم 4 بار بازی رو از اول شروع کردم تا بازی رو تونستم درک کنم و قلقش بیاد دستم
دوستان کسی خواص اون گیاه زردای بالای کوه هارو نمیدونه؟

من خودم 4 بار بازی رو از اول شروع کردم تا بازی رو تونستم درک کنم و قلقش بیاد دستم
دوستان کسی خواص اون گیاه زردای بالای کوه هارو نمیدونه؟

اگر منظورت Dragons Tongue باشه من یکی از 4 تا خواصشو میدونم که Resist Fire یا مقاومت در برابر آتیشه
همیشه میشه خواص گیاه یا مواد مختلفی که تو زمینه ی محلول سازی و شیمی ازشون استفاده میشه رو با خوردنشون فهمید

اگر منظورت Dragons Tongue باشه من یکی از 4 تا خواصشو میدونم که Resist Fire یا مقاومت در برابر آتیشه
همیشه میشه خواص گیاه یا مواد مختلفی که تو زمینه ی محلول سازی و شیمی ازشون استفاده میشه رو با خوردنشون فهمید
ممنون
این گیاه شناسی تو اسکایریم واقعا کار شیرین و پیچیده ایه

سلام دوستان.میشه بگید کجا میتونم daedra haertپیدا کنم برای درست کردن DAEDRICلازمش دارم
اگه Lvl 20 هستین، یه ماموریت دارین که مربوط به دیدار از یک موزه هست، اونو انجام بدین، آخرش به یه جایی‌ میرسین به اسم Shrine of mehrnus dagon، اونجا پر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or