راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
یه سوال میخوام بپرسم فقط خواهشا نریزین سرم فحش بدین :d
من پدرم در اومد 75 تا صفحه رو بالا پایین کردم و اتفاقا به یه نتایجی راجع به سوالم رسیدم اما جواب نداد
آقا ما حوصلمون سر رفته انقد کوئست رفتیم میخوایم یکم استرحات به خودمون بدیم :d
لپ کلام میخوام با Elifist یا بهتره بگم همون Jarl شهر Solitude ازدواج کنم
یه سری کد که باید توی فایل تکست قرار میگرفته و توی پوشه ی Skyrim ریخته میشد گیر آوردم و استفاده هم کردم اما جواب نداد
خواهشا یه ماد یا چیت کدی چیزی بدین ما مخ این خانوم کاملا محترم رو بزنیم , یکم زندگیمونو سر و سامون بدیم :d

من پدرم در اومد 75 تا صفحه رو بالا پایین کردم و اتفاقا به یه نتایجی راجع به سوالم رسیدم اما جواب نداد
یه سری کد که باید توی فایل تکست قرار میگرفته و توی پوشه ی Skyrim ریخته میشد گیر آوردم و استفاده هم کردم اما جواب نداد
خواهشا یه ماد یا چیت کدی چیزی بدین ما مخ این خانوم کاملا محترم رو بزنیم , یکم زندگیمونو سر و سامون بدیم :d

عزیز من ما سر کسی نریختیم!حتی وقتی یه بنده خدایی(!)پرسید دکمه ی Pause چیه هانتر جان در کمال حوصله و مهربانی پاسخ دادن!!:d
برید به سایت skyrim.Nexusmods.com در بخش Search کلمه ی Elisif رو جستجو کنید،هرچی نیاز دارید میاره براتون!

دوست عزيز شما بايد اين مد رو دانلود كني كه كارت راه بيفته اول بايد راه هايي كه ميگم رو خوب بفهمي و انجام بدي.بعد اين كه مد رو دانلود كردي و ريختي بايد به شرح زير عمل كني:
فقط قبلش يه چيزي رو بگم كه بايد تمام quest هاي temple if mara رو تموم كرده باشي كه بتوني اين روش رو انجام بدي.
محل ريختن مد بايد تو همون جايي كه خود بازي رو ريختي بريزي(اين يكي خيلي مهم)
اگر مي خواي با هركسي به جز followerت ازدواج كني اين كار هارو انجام بده:
1.از maramal گردن بند amulet of mara رو ازش بخر بعدش...
2.برو رو ID طرفي كه مي خواي باهاش ازدواج كني اين كد رو وارد كن"bat wedding" كه براي ازدواج كردن آماده بشه...
3.بعدش همون گردن بند رو بذار گردنت بعد با اون طرف حرف بزن اين گزينه مياد براش"interested in me" اين گزينه رو بزن بعد اينكه زدي يعني باهاش ازدواج كردي تموم...

حالا اگه مي خواي با
followerت ازدواج كني:
1.از maramal گردن بند amulet of mara رو ازش بخر بعدش...
2.برو رو ID طرفي كه مي خواي باهاش ازدواج كني اين كد رو وارد كن"
bat follower" كه براي ازدواج كردن آماده بشه...
3.بعدش همون گردن بند رو بذار گردنت بعد با اون طرف حرف بزن اين گزينه مياد براش"i need your help" اين گزينه رو بزن بعد اينكه زدي يعني باهاش ازدواج كردي تموم...

آخرین ویرایش:
دوستان لا به لای کوئست های فرعی یکی از کوئست ها هست که به مدرسه ی جادوگری Winterhold مربوط میشه که اسم کوئست Revealing the unseen هستش
آخر این کوئست به یکی دیگه از اون گوی های ابرجسه ی Dwarf ها میرسیم که باید با قرار دادن یه کریستال داخل گوی و با استفاده از جادو های Frostbit و Flame گوی رو تنظیم کرد تا نور هایی از سقف به کریستال بتابه و بعد این نور ها رو با چرخش قسمتی هایی از سقف تنظیم کرد
اما خب مشکل اینجاس که با قرار دادن کریستال داخل دستگاه هیچ نوری برای من ظاهر نمیشه
فکر میکنم باگ بازی باشه
میخواستم ببینم درست حدس زدم یا نه و اینکه اگر راهنمایی چیزی به ذهنتون میرسه که ممنون میشم بهم کمک کنید
یه عکس هم از این قسمت از بازی میزارم که شاید راحتتر بتونید متوجه منظورم بشید :)

http://s2.picofile.com/file/7630451177/ScreenShot3.jpg

در کل که اعصابمو ریخته بهم

دوستان لا به لای کوئست های فرعی یکی از کوئست ها هست که به مدرسه ی جادوگری Winterhold مربوط میشه که اسم کوئست Revealing the unseen هستش
آخر این کوئست به یکی دیگه از اون گوی های ابرجسه ی Dwarf ها میرسیم که باید با قرار دادن یه کریستال داخل گوی و با استفاده از جادو های Frostbit و Flame گوی رو تنظیم کرد تا نور هایی از سقف به کریستال بتابه و بعد این نور ها رو با چرخش قسمتی هایی از سقف تنظیم کرد
اما خب مشکل اینجاس که با قرار دادن کریستال داخل دستگاه هیچ نوری برای من ظاهر نمیشه
فکر میکنم باگ بازی باشه
میخواستم ببینم درست حدس زدم یا نه و اینکه اگر راهنمایی چیزی به ذهنتون میرسه که ممنون میشم بهم کمک کنید

عزیز بعد اینکه کریستال و گذاشتی سر جاش با جادوی flame انقد به کریستال بزن که نورا بتابه بعد برو رو سکو و با اون دکمه ها هر باریکه ی نورو با چرخوندن اون صفحه های دایره ای به طرف کریستال هدایت کن.
حالا اگه نور نمیتابه فک کنم باگ باش که شاید با لود کردن های دوباره درس شه و یا از اون منطقه خارج و دوباره داخل شو;)

---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:29 PM ارسال شده بود ----------

آقا این ماموریت های dark brotherhood forever تموم نمیشه؟ هی میرم دوباره میاد
نه عزیز تموم شدنی نیس به کلمه ی انتهایی کوئست دقت کن dark brotherhood forever;)

فکر میکنم باگ بازی باشه

دوست عزیز من این مرحله رو رفتم،چند بار هم رفتم،ولی 2تا نکته:!!!
1.ماموریت فرعی نیست!!!بعد این یه الدر اسکرول بدست میاری که واسه کوئست های اصلی بازی به درد میخوره!
2.من برای رد کردن اینجا از جادو استفاده نکردم!!
کافیه مکعب رو بزاری سر جاش بعد با اون دکمه ها اونا رو جابجا کنی تا قلقش بیاد دستت من یادم نیست درست در غیر این صورت دقیق مینوشتم برات.

دوست عزیز من این مرحله رو رفتم،چند بار هم رفتم،ولی 2تا نکته:!!!
1.ماموریت فرعی نیست!!!بعد این یه الدر اسکرول بدست میاری که واسه کوئست های اصلی بازی به درد میخوره!
2.من برای رد کردن اینجا از جادو استفاده نکردم!!
کافیه مکعب رو بزاری سر جاش بعد با اون دکمه ها اونا رو جابجا کنی تا قلقش بیاد دستت من یادم نیست درست در غیر این صورت دقیق مینوشتم برات.
البته این ماموریت که میگی‌ با اونی که دوستمن گفتن فرق داره :دی دو تا هست از این اینجور ماموریت ها، تو یکی‌ استفاده باید بکنی‌ از جادو، تو اون یکی‌ باید دکمه زنی‌ کنی‌ :دی

دوستای گلم قبل و بعد از قرار دادن کریستال و چه به کمک جادو چه بدون جادو هیچ نوری ساطع نمیشه که قرار باشه من با اون دکمه ها کار کنم
اساس کار دستگاه رو بلدم
اما مشکل اینجاس که هیچ نوری با قرار گرفتن کریستال ساطع نمیشه که قرار باشه من با اون دکمه ها لنز های سقفی رو تنظیم کنم
و البته توی این کوئست باید از جادو استفاده کرد اشکان عزیز و اینکه این اون کوئستی که میفرمایید نیست , اون ابتدای بازیه
این یه کوئست فرعیه :)

دوستای گلم قبل و بعد از قرار دادن کریستال و چه به کمک جادو چه بدون جادو هیچ نوری ساطع نمیشه که قرار باشه من با اون دکمه ها کار کنم
اساس کار دستگاه رو بلدم
اما مشکل اینجاس که هیچ نوری با قرار گرفتن کریستال ساطع نمیشه که قرار باشه من با اون دکمه ها لنز های سقفی رو تنظیم کنم
و البته توی این کوئست باید از جادو استفاده کرد اشکان عزیز و اینکه این اون کوئستی که میفرمایید نیست , اون ابتدای بازیه
اگه امکانش هست ماموریت رو از اول لود کنین.همهٔ آپدیت‌های بازی رو هم دارین؟
اگه کلا نمی‌شه استفاده از چیت آخرین راه هست...

سلام
در این بازی چطوری میشه رمز و کد تقلب وارد کرد کنسول مورد نظر ps3 هست
با تشکر
نسخه ی کنسول این بازی هیچ رمز و کد و ترینری نداره

---------- نوشته در 04:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:48 PM ارسال شده بود ----------

من بازیم دست یه همکلاسی نامرد مونده برام پس نمیاره :((

فکر میکنم باگ بازی باشه

mitoonid in karo dar rooz emtehan konid. agar dar bazi shab hast noori vojood nadare ke betabe. ba estefade az "wait" zaman ro be jelo bebarid ke rooz beshe.

اساس کار دستگاه رو بلدم

من نمیدونستم که دوتا از این سبک معما ها هست تو بازی چون خودم یک بار دیدم و اونم همونیه که الدر اسکرول رو باید در بیاری از اون جا.
به هر حال از راهنمایی غلطم عذر میخوام.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان...پس از یه مدت ورداشتم و بازی اسکایرم رو شروع کردم!من تو اولین مرحله که با دوستم از دست اژدها فرار میکنیم و داخل غار میشیم و سپس از غار خارج و وارد جنگل میشیم هستم...درست همون اول بازی...با دوستم رفتم به یه دهکده کوچولو رسیدم و وارد یه خونه شدم...با همه صحبت کردم تو خونه و یه ماموریت داد.حالا من نمیدونم برای انجام این ماموریت از کجا باید شروع کنم؟منظورم اینه که ماموریت رو از کجا بفهمم که چی میخواد و برای انجامش باید از کجا بدونم که باید به کجا برم؟البته فقط یه چن دقیقه بازی کردم و اصلا جستوجویی برای انجام ماموریتی که داده شده نکردم...ممنون میشم اگه بگید که چجوری و از کجا باید برم تا مامورت هایی که بهم میدن رو برم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or