MG.Snake
کاربر سایت
خیر. . . . میتونی عضو همشون بشی.فقط میشه عضو یه گروه شد؟
دوستان محض اطلاع بگم daedric armor بهترین Armor هست البته اگر از Heavy Armor استفاده میکنید.
آخرین ویرایش:
خیر. . . . میتونی عضو همشون بشی.فقط میشه عضو یه گروه شد؟
توی گرفتم اچیومنت ها باسه ایکس باکس یا برای ویندوز لیو تمام کردن هر گروه یک امتیاز داره پس در نتیجه شما باید عضو همه گروه ها شین تا بازی رو 100% کنیدفقط میشه عضو یه گروه شد؟
تایید میکنم از dragon armor قویتر هست ولی گرونتر نیست البته دراگون ارمور ها ویژگی هایی دارن ولی مقدار ارمورشون کمترهخیر. . . . میتونی عضو همشون بشی.
دوستان محض اطلاع بگم daedric armor بهترین Armor هست البته اگر از Heavy Armor استفاده میکنید.
بچه ها یه راهنمایی میکنید من رفتم با این خان شهر Morthal حرف زدم ,منو فرستاد خونه بقلی که سوخته اونجا یه روح دختر بچه بود باهاش حرف زدم پرسیدم کی خانه رو سوزونده گفت من قایم میشم منو پیدا کنی بهت میگم .
حالا من تمام خانه هایی که میتونستم برم داخل هم گشتم اما انگار ازرائیل اهزارش کرده اون دنیا.
کسی میتونه بگه کجا میتوانم پیداش کنم؟
دوستان جان من اولین بازی هستش که تو این سبک انجام میدم ...
همین اولش هم گیر کردم! یعنی با سبکش آشنایی ندارم که چطور باید ردش کرد!
اونجایی که میگه" چنگک طلایی رو بدست بیار" داخل یه جای معبد مانند هستم که یه دری جلومه و نمیدونم چطوری ازش رد شم ...
هرکی میدونه کمک کنه ...
به حضرت عباس شک کرده بودم باید یه کاری با اونا انجا داد ولی نمیدونستم چطوری! :dسمت چپ سه تا مجسمه هست که روشون عکس سه تا حیون هست
مار-عقاب-نهنگ
رو به روت تو همین عکسی که گذاشتی شکل حیونها روی دیوار هم هست.
به ترتیب مجسمه هارو با توجه به شکل حیونهای روی دیوار مرتب کن بعد دستگیره جلوی در بکش
ترتیب مجسمه ها=مار مار نهنگ
سلام آرین جان واسه اون کویست کسی رو بردم و اونجا با اون چاقویی که میده کشتم ولی اتفاقی نمیافته میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟ ممنونم
کسی میدونه تو این ماموریت از دارک برادر هود باید چیکار کنم؟ اسم ماموریت breachng security یه علامت میاد که باید یه نفرو بکشم ولی وقتی می کشمش بازم علامت روش میمونه
برای مشاهده تصویر اصلی (1364x768) روی این نوار کلیک کنید.
اینم یه عکس از وقتی که زنده بود
برای مشاهده تصویر اصلی (800x450) روی این نوار کلیک کنید.
یه بارم جنازشو از پل انداختم پایین ولی بازم اتفاقی نیفتاد
آقا تو اون تاپیک که کسی به دادمون نرسید امیدمونو آوردیم اینجا :
من به یه مشکلی خوردم که یکی از ماموریتهای جانبیم روی نقشه نشونش نمیده و من هم متوجه نمیشم باید چیکار کنم :
همچنین در ماموریت The black star من همه ی کوئست ها رو رفتم ولی نمی دونم چرا به لیست زیر اضافه نمی کنه !!! اگه کسی چیتشو بلده که این ماموریت رو پایان یافته کنه بگه تا بزنیم تو رگ ! :biggrin1:
اینم عکسش :