اونا در حقیقت مجیکی هستند که شما نمیتونید بخرید یا به دست بیارید باید توسط یک میز خاص از دل سلاح ها و ارمور ها بیرون بکشید و وارد چیز دیگری که میخواستید بکنید .این enchantment چیه؟ من وقتی سراغ دستگاهش میرم 3 تا چیز ازم می خواد. 2 تاشو دارم ازش یه چیزایی ولی enchantment رو ندارم. اون چیه؟ از کجا گیر میاد؟
---------- نوشته در 06:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:13 PM ارسال شده بود ----------
بابا ما الان اب شدیم رفتیم زیر زمین این حرفا چیهسلام به دوستان عزیز من تازه عضو این سایت شدم ولی سابقه گیمریم بالا هست مخصوصا سبک RPG اگه سوالی داشتین در خدمتم البته با اجازه اقا پژمان
---------- نوشته در 06:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:14 PM ارسال شده بود ----------
یادمه خودم اولین بار حدود 5 سال پیش وقتی عضو این سایت شدم رفتمو یکی از راهنماها که راهنمای سایلنت هیل اورجین بود رو کپی کردم و مثل ادمای **** گذاشتم تو وبلاگم اون موقع خیلی سر در نمیاوردم الان میفهمم چه حالی داره ولی یادمه همون موقع هم با اشکان سر این موضوع بحثمون شد و منم برای جبران 3 تا راهنمای خیلی بینظیر رو قرار دادم که یکیش راهنمای کامل بازی hearvest moon بود و دوتای دیگه باسه دو تا سایلنت هیل دیگه بودن . خوب از اون به بعد خیلی با نویسنده اون راهنما خوب شدم خیلی هم با اشکان .سلام به تمام دوستان مخصوصا پژمان و محمود که واقعا دارن زحمت میکشن .
امروز داشتم تو نت گشت میزدم که به این سایت برخورد کردم .http://gva.iran.sc/post563.php و جالب اینجاست که راهنمای این بازی ای رو که شما دارید این همه براش زحمت میکشید رو ، راحت کپی پیست میکنه تو وبلاگش !!!!!!!!!!!!
واقعا چرا یعضی ها همش کپی میکنن ، حتی بدون اینکه ذکر منبع رو بزنن !!!!!!!!!!!!!! اصلا کار درستی نیست .
ایشون به من گفت ( البته اگر خودش باشه ) که من راهنماها رو با اجازه شما به pdf تبدیل میکنم برای بچه ها ولی نگفت میزارم توی سایتم نمیدونم و لی گفتم مال من اشکالی نداره ولی باسه محمود رو باید اجازه بگیری . در هر صورت من مشکلی ندارم ولی نمیدونستم میخواد بزاره توی سایتش . در هر صورت .... چی میشه گفت.