معذرت من هم مورد بالایی رو گیر کردم نمیدونم چجوری این سه نقش رو روی در درست در بیارم تا در باز بشه
عزيزان اگر پست هاي قبلي هر تاپيک رو بخونيد و صفحه هاي قبل رو مرور کنيد، خيلي راحت جوابتون رو پيدا ميکنيد. شايد بيش از 20 بار در نقاط مختلف فروم اين مشکل توضيح داده شده.سلام..
یکی کمک کنه لطفا برای رد شدن از این در باید چی کار کرد... تو سایت IGN هم در مورد این قسمت هیچی نبود .. کمک؟؟؟
اقا یکی کمک کنه دیگه میخوام برم بازی کنم منتظرم ...
باید این قسمت چیکار کرد؟
جگر طلا برای بار فکر کنم 12576543 باید بگم یه golden claw هستش مثل یه دست اهنیه اگر برین تو اینونتری روی mist این ایتم رو که تو همین ماموریت از همون ادمی که توی تار های عنکبوت بود و ازادش کردین برداشتین ، میبینیدش . روی کفش عکس هارو به ترتیب زدهسلام دوستان من چند روز پیش بازی The Elder Scrolls V Skyrim گرفتم و الان تو این مرحله گیر کردم .. باید چی بزارم؟؟ لطفا کمکم کنید ممنونم؟
داستان هر موضوع علامتی خاص داره وقتی esc رو میزنی روی کوئست ها میری بالای هر کوئست علامتی خاصی میبینی باید بخاطر بسپری که هر علامت مخصوص چه گروهیه مثلا برای ماموریت اصلی علامت اژدها بالای کوئست ها هست یا برای دزدها علامت یک lockpick و همینطور علائم دیگه که محمود جان قبلا توضیحشو دادن.سلام به دوستان !
آقا ما اساسی موندیم تو بازی ! :dبابا چی به چیه !
اصلا برا شروع چیکار کنم ؟!
اینکه همه جا میره و همه کار میکنه که ! چنتا سوال دارم :
1- چطور برم پی اصل داستان و ماموریت های اصلی ؟
2- ماموریت های فرعی چیان ؟!
3- به چه چیزهایی باید دقت کرد ؟!
4- چیارو باید جم کرد ؟!
5- چطوری ظرفیت حمل بار بیشتر میشه و آیا تو سرعت هم تاثیر داره ؟!
6- اصلا خونه زندگی ما کجاست که وسایلامون رو بزاریم ؟! :d
7- چطوری بفروشیم وسایل رو ؟!
8- چطوری جادو درست کنیم و استفاده کنیم و الگوهاش رو از جا بیاریم ؟!
9- این کتابها تو بازی به چه درد میخوره ؟!
10- چطوری باید ازدواج کرد ؟! فایدش چیه ؟! :d
و ...
من کلا گیجه گیج شدم و نیاز به راهنمائی جامع
مرسی
دوستان من تو بازی ومپایر شدم یکی از دوستان نوشته بود که باید به شهری رفت و در اونجا مراسم انس با خدا رو اجرا کرد ولی مشکل اینجاست که من نمی تونم خون کسی رو بگیرم تلپورت می کنم به یکی از شهرا حدود ساعتای 2-3 از جادوی نامرئی شدن ومپایر استفاده می کنم و می رم تو خونشون ولی اونا بیدارن و با اسلحه می فتن دنبالم اگه می شه یه راه حل بگین که چجوری این مشکلو حل کنم چون واقعا نمیشه بازیو ادامه داد دیگه
سلام به گیم بازایه حرفه اییییییییییییی.........داداشی ها من بازیه اسکایریم رو تموم کردم هر کی تو مرحله ای چیزیش مونده و نمی دونه چیکار کنه بیاد از من بپرسه.
stay with TXMAFIAb-)
منم با مشکل دوستمون برخوردم هر جا میرم شب و روز نداره بهم حمله می کنن ، چه باید کرد ، اصلا چجوری خون آشام شدم ...!؟
لطفا یکی راهنمایی کنه ...
اگه این عبارتو تو گوگل سرچ کنین (اسکایریم ومپایر) کلا 9تا مطلب بیشتر نمیاره که کارتونم راه نمیندازه ولی اگه سرچ کنین skyrim درمان کلی مطلب میاره یکیش همین سایت بازی سنتر ولی مشکل اینجاست هیچکی ننوشته چجوری باید خون مردومو بگیریم من چنتا خونه رو امتحان کردم همشون بیدارن و با اسلحه می فتن دنبالم الان دو هفته ای هست که این مشکلو دارم و کاراکترم لول 8 مونده