اکثر این مدل بیماری ها در پای مقبره ها و عبادت گاه ها یا در معابد در پایین مجسمه ها قابل درمان هستند cure میشن
---------- نوشته در 01:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:58 PM ارسال شده بود ----------
دا دلت بخواد followeR
وجود داره و لیندیا یکی از تابلو تریناشونه .احتمالا اگر نمرده باشه تو کاخ شهر withrun هست در غیر این صورت بیخیالش شو
حرف ها خیلی طور میکشه البته باید حتما شما بشینید تا شروع شه و بلند شین تا تموم شه . اما اگر دید هیچی نشد و 10 دقیقه هم گذشت حتی نمیتونید از صندلیتون بلند شین احتمالا یه گیری کرده باگ نیست ممکنه ریست کنید از سیو قبلی درست بشهممنون!!
و فقط یه چیز دیگه. من توی مرحله ای هستم که سر یه میز با چند نفر برای آینده و سیاست اسکایریم جلسه گرفتیم.(گمونم منظورمو بفهمید.) یه دفعه وسط بحث همه ساکت میشن و هیچ اتفاقی نمیفته. چی کار کنم کرک درست داره؟
البته بهتر بود یه عکس میزاشتین تا کوئست رو ببینیم یه عکس از کوئست اینجوری که نمیشه چیزی گفتمن یه جاش گیر کردم بعد از مهمونیه که یه نفر رو ازاد می کنی بعد میرم بیش delepine زنه با اون حرف می زنم بعد نمیدونم چیکار کنم همونی که قبلا باهاش رفتمو اژدها کشتم
در غربه غرب یه محلیه که باید سه تایی برین اونجا نزدیک یکی از شهرهای غربه دست چپی البته یادم نیست اسم شهرو فکر کنم اگر درست بنویسمmarkarth یه شهری که از dwarvin ساخته شده. یه محلیه نزدیگ اونجا که حالت دهکدس اما همه دشمنن همه از این قبیله ایا هستن . یه معبد هست که باید برید داخلش با اون پیر مرده هم باید صحبت کنی قبل از رفتن . همونی که از riften اوردیش .خوب برادر علامت ماموریت رو سر delepineبعدم باهاش حرف زدم تو راهنمای قدم به قدم گفته باید برم sky haven templeاین مکان کجاست میتونیسد عکسشو بزارید بابت کمکت ممنونم
اولا سوالای شما خیلی جالبهآقا یه سوال من اولین بار ابن بازیو بازی میکنم خیلی شبیه world of warcrafte می خواستم ببینم این تا LVL چند لولاش میره بالا .بعد من چون بار اولمه فقط Quest اصلی انجام دادم LVL 15 می خوام alduin بکشم یعنی امکانش هست ؟! D: با این 3 نفر که با هام یارن این quest RAGONSLAYER
بعد یه سوال دیگه فقط میشه یه زن گرفت یا محدودیت نداره ؟
یعنیم یشه همه ی این skillaro گرفت کامل کرد ؟
نمیشه Skill مثل wow ریست کرد از اول تلنت بگیری من قبیلم Breton نمیدونستم خاصیتشون چیه باش One-Hand Two-Hand گرفتم ! :d
یعنی از اول بازی کنم ؟!؟