راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 203 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    854
سلام دوستان من کوئست های companions رو تو شهر وایتران داشتم انجام میدادم که تو یکی از کوئست ها تبدیل به گرگینه شدم , حالا میخوام درمانش کنم , راه درمانش رو خوندم که باید کوئست های companians رو ادامه بدم تا بتونم درمانش کنم , فقط سوالم اینه که اول اینکه خیلی طول میکشه به اون کوئست مورد نظر برسم برای درمان (همین الان گرگینه شدم) ؟؟ دوم اینکه بعد از درمان همه چیز به حالت عادی برمیگرده ؟؟ نقطه ضعف ها و نقطه قوت ها ؟ تو همینجا یکی نوشته با گرگینه شدن مزایایی که در ابتدای بازی با انتخاب کاراکتر بدست میارید از بین میره ! خوب درمان شم دوباره برمیگرده ؟! ممنون میشم جواب بدین
اگر پشت سر هم ماموریت‌های Companions رو انجام بدید خیر، خیلی طول نمی‌کشه

پروسه درمانش هم دو مرحله داره، تو یکی از آخرین ماموریت‌ها باید یجای خاصی برید و یه آیتم خاصی رو بردارید - و تو یک ماموریت دیگه هم معبد خاصی رو پیدا می‌کنید که میشه درمانش کرد

گرگینه بودن رو هم وقتی درمان می‌کنید انگار هیچوقت گرگینه نبودید. تاثیر منفی یا مثبتی بجا نمی‌ذاره. با سطح مهارت‌ها و ویژگی‌های مختلف نژادها هم کاری نداره

سلام به همه. من تو این بازی به دزدی علاقه زیادی دارم و تا حد زیادی این مهارت و ارتقا دادم مشکل من اینکه نمی تونم فرد ثروتمندی پیدا کنم که جواهراتی رو که دزدیدم ازم بخره. تنها آدمی که می شناسم بازرگان riverwood هست که اونم پول زیادی نداره کجا می تونم یه آدم ثروتمند پیدا کنم. ممنون می شم کمک کنین.

• Like
Reactions: gintama for ever
سلام به همه. من تو این بازی به دزدی علاقه زیادی دارم و تا حد زیادی این مهارت و ارتقا دادم مشکل من اینکه نمی تونم فرد ثروتمندی پیدا کنم که جواهراتی رو که دزدیدم ازم بخره. تنها آدمی که می شناسم بازرگان riverwood هست که اونم پول زیادی نداره کجا می تونم یه آدم ثروتمند پیدا کنم. ممنون می شم کمک کنین.
این مشکل فقط با این ماد حل میشه، اگه روی PC و نسخه se بازی میکنی

• Like
شما میتونی به چادر نشین ای بیرون شهر بفروشید یا توی رت وی شهر ریفتن به اون زنه که جزو گره دزداست بفروشی.ا

• Like
سلام ببخشید من توی یکی از مراحل کالج برد گیر کردم میگه برو با اون یارو فکنم wood elf باشه حرف بزن میرم اما هیچی نمیشه مرحلهش بعد از اونیه که عروسکارو اتیش میزن ممنون میشم جواب بدین راستی یارو همیشه یه مشعل تو دستشه چه شب چه روز فکنم باگ باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or