لجندری کردن پرک ها فقط به منظور level up کردن بدرد میخورهدوستان این legendary skill دقیقا چه فایده ای داره ؟ ارزشش رو داره استفاده کنم ؟ و رو چه مهارتی استفادش کنم بهتره ؟ یا رو همه مهارت ها استفاده کنم ؟!
یعنی همچنان تعداد perk هات محدود باقی میمونه ؟ perk بیشتری نمیده ؟ به طور کل نمیشه تمام درخت های مهارت رو پر کرد درسته ؟لجندری کردن پرک ها فقط به منظور level up کردن بدرد میخوره
اگه مثلا two-handed رو لجندری کنی برمیگرده به 15 و دوباره باید بریش
کسایی که میخان لول اپ کنن اینکارو میکنن
اگه نمیخای لول اپ کنی ضعیفت میکنه
پرک هارو هم ریست میکنه از اول باید پر کنییعنی همچنان تعداد perk هات محدود باقی میمونه ؟ perk بیشتری نمیده ؟ به طور کل نمیشه تمام درخت های مهارت رو پر کرد درسته ؟
باید بری به کالج , اونجا با شخصی به اسم faralda صحبت کنی و ازش در مورد destruction magic سوال کنی , بهت کوئست جدیدی میده , اون رو ادامه بده تا به master destruction برسیچطور میتونم کتاب های دسترکشن master رو که بالاترین سطح جادو هست رو بدست بیارم خیلی گشتم پیدا نکردم. اسکیل هاشو همرو گرفتم
چند تاش رو میده؟باید بری به کالج , اونجا با شخصی به اسم faralda صحبت کنی و ازش در مورد destruction magic سوال کنی , بهت کوئست جدیدی میده , اون رو ادامه بده تا به master destruction برسی
یه کتاب گفته باید کامپلیت کنی که نمیفهمم چیه اگه تل داری ایدیتو بده عکس بدم اینجارو کمکم کنی @tipsershah این ایدیمه تو تلباید بری به کالج , اونجا با شخصی به اسم faralda صحبت کنی و ازش در مورد destruction magic سوال کنی , بهت کوئست جدیدی میده , اون رو ادامه بده تا به master destruction برسی