بعضی از باس ها که اسپل هیل بلدن ممکنه ساعت ها طول بکشه کشتنشون من خودم هیلی موقع ها وقتی باس میاد درجه سختی رو کم میکنم، چون تا جونش کم میشه هیل میزنه و این داستان مرتب تکرار میشهسلام , دوستان من میخوام بازی رو دوباره انجام بدم , رو درجه سختی بازی تردید دارم , قبلا رو adebt تا اخر رفتم , این درجه معمولی بازیه ولی خیلی آسون بود بازی ! (میدونم درجه سختی فقط میزان آسیب رو تغییر میده ) الان میخوام سخترش کنم و نمیدونم master رو انتخاب کنم یا legendary ؟! درمورد legendary که سرچ کردم نظرا متفاوته , بعضیا متنفرن و میگن فقط وقتت رو هدر میده , بعضیا میگن خیلی چالشی تر و بهترش کرده ! کدوم بهتره به نظرتون ؟ از طرفی هم میخوام هر درجه سختی که ابتدای بازی انتخاب میکنم با همون تا اخر برم و دست بهش نزنم .
کسی نبود؟سلام تو یه مرحله فکر کنم اسم مرحله The fallen که همه دور میز جمع میشیم یه مدت صحبت میکنیم بعد هیچ اتفاقی نمی افته و هیچکی حرفی نمیزنه اون مرحله رو چطور رد کنم؟
و اینکه موقع تایپ رمز در کنسول به جای حروف مربع تایپ میشه چه کارش کنم؟ مشکل از کجاست؟
نگرد. نیست.دیسک اسکاریم برا ایکس باکس وان خریدارم. هیچ جا نداره یعنی!
باید با مردم شهر Falkreath صحبت کنید و ۵تا ماموریت براشون انجام بدید. پیدا کردن آیتماشون و غیرهسلام دوستان من می خوام زمین بخرم تا خونه بسازم ماموریت جنرال شهر falkreath انجام دادم اما وقتی با مشاوره جنرال صحبت می کنم چیزی درمورد خرید زمین یا ساخت خونه نه نوشته من باید چیکار کنم
بدون ماد نمیشهسلام. میخواستم بدونم چجوری میتونم چند همراه بجز لیدیا(lydia) یا حتی همراه با همون داشته باشم؟ مثلا سه تا فالور داشته باشم. وقتی به یکی دیگه هم میگم دنبالم کنه میگه تو خودن در حال حاضر یکیدر داری. چجوری میتونم چند تا همزمان داشته باشم؟