فکر کنم با پول درست بشه (رشوه)سلام.
من وقتی به شهر whritrun نزدیک میشم سربازا بهم میگن برو زندان یا باهام میجنگن.
چیکار کنم مثل اول کاریم نداشته باشن؟
فکر کنم با پول درست بشه (رشوه)سلام.
من وقتی به شهر whritrun نزدیک میشم سربازا بهم میگن برو زندان یا باهام میجنگن.
چیکار کنم مثل اول کاریم نداشته باشن؟
جواب سوالم رو فهمیدم فقط نمیدونم کجا شیشه برای ساخت و ساز بخرمببخشید دوستان چجوری برای ساخت خونه sawn log درست کنم؟ خیلی ضروریه لطفا زود جواب بدید
bayad dis chant koniسلام .توی skyrim برای enchant کردن سلاح بخشی به نام enchantment وجود داره که هر کاری می کنم نمیدوم با چی باید پرش کنم که یتونم یه سلاح رو enchant کنم
لطفا کمک کنید .
ono nemidonam ama 1 kod hast mard misheاقا کارکتر من زنه چجوری شوهر بگیره بدبخت ترشید
az samte chap be ra mar =>mark => mahiسلام من تازه بازی skyrim رو نصب کردم یه جایی که در و سه تا حیوان دلفین مار و عقاب هست گیر کردم لطفا راهنمایی کنین کامنت های قبلی رو تا حوصله داشتم خوندم ولی در مورد یه در دیگه بود
سلام من stamina وmajikaم قرمز نشون داده میشه و مقدارشون هم کم شده اگه میشه دلیلشو بگید و بگید چطور حلش کنم .
سلام رو از کجا ها میشه پیدا کرد؟Daedra heart سری Dragon بهتره یا daedric قwarhammer و war axe و sword وmace و greatsword و dagger و battleaxe جز قدرتاشون دیگه چه فرقی دارن ؟
??????سلام من هرچی اژدها میکشم dragon soul نمیده بهم که shoutها رو فعال کنم مشکل از چیه؟؟؟
بازی رو هم ۲ بار نصب کردم
نسخه بازی legendary edition
سلام من هرچی اژدها میکشم dragon soul نمیده بهم که shoutها رو فعال کنم مشکل از چیه؟؟؟
بازی رو هم ۲ بار نصب کردم
نسخه بازی legendary edition