R.P.G
کاربر سایت
Add glow to the Eyes - Nexus Wiki( ( ) )
- - -ویرایش - - -
یک سوال دیگه l-)چطوری چشم هاش رو سبز کردی؟ مدل موهاش رو تغییر دادی؟
KS Hairdos - 265 at Skyrim Nexus - mods and community
Add glow to the Eyes - Nexus Wiki( ( ) )
- - -ویرایش - - -
یک سوال دیگه l-)چطوری چشم هاش رو سبز کردی؟ مدل موهاش رو تغییر دادی؟
کسی از دوستان جواب سوال منو نمیدونه ؟سلام.
من داخل یکی از مقبرهای بازی به اسم Avanchnzel Boilery گیر کردم یعنی یکی از درهای مخفیش موفق نشدم که باز کنم برای متوجه شدن بهتر عکس هم میزارم:
این تصویر این در مخفی: http://8pic.ir/images/0grufamj7zu0gqd32eey.jpg
اینم مکان دقیقش در نقشه: http://8pic.ir/images/0c8si88alw5rkaafjlw5.jpg
از دوستان کسی نمیدونه از چه طریق میشه این در رو باز کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم نمیشه کامل این مکان Avanchnzel رو کامل پاک سازی کرد؟
خجالت کشیدم الان
نه عزیز خودم میگیرم، به یوزرم لااقل توجه کنی متوجه میشی.
تو تصوير اول جناب كاركتر لخت هستن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بحث بسیار خوبی بود، خیلی چیز ها برای دوستان آشکار شداستخفرالله، من شرمندم که این بحث رو درست کردم
آقا ما این Natural Lights & Atmosphere رو نصب کردیم، خداست! میفهمی؟ خداخیلی خوب شد
یکی از بازی هایی که همیشه برای من عذاب وجدان داشته همینه
چون با ترینر رفتمش :d
راستش قشنگ یادمه بازی که شروع شد همه چیز خوب بود تا فرار کردیم و رفتیم توی دهکده اونجا از دهکده اومدم بیرون که یک اژدها اومد سراغم
منم خیلی حرفه ای رفتم طرفش بزنم لهش کنم که دیدم یک آتیش زد و من مردم
هیچی دیگه درجا رفتم چیت رو دانلود کردم و تا آخرش رفتم
گاهی توی این درها هم گیر میکردم با همون چیت از درها رد میشدم و گاهی باعث میشد بازی باگ ورداره
خلاصه هیچی از بازی نفهمیدم
از اون به بعد هیچوقت چیت نزدم مگر بازی هایی که حداقل یکی دوبار تا آخرش رفته باشم
ولی هروقت یاد این بازی میوفتم که چطوری چیت کشش کردم اصلا حالم از خودم بهم میخوره
والا دقیق یادم نیست ، فقط یادمه نزدیک دهکده بود که اژدها رو دیدم و مردم و ترینر و ادامه داستانبحث بسیار خوبی بود، خیلی چیز ها برای دوستان آشکار شد
بگذریم، NLA رو من دیگه باهاش حال نمیکنم، TK ENB Extended + The Mistveil ENB معرکن.
بازی خیلی بزرگتر از این حرفاست که با 10 - 15 ساعت چیزی بفهمین ازش. چه با ترینر چه بدونش.
در ضمن چطوری بعد از اون دهکده (یحتمل همون ریوروود منظورتون بوده) اژده ها پیدا کردین ؟ اگه اشتباه نکرده باشم تا موقعی به Tower Watch ـه وایتران نرین قبلش از اژده هایی چیزی خبری نیست !
حالا یه سری شات هم بزارم با اجازه دوستان
اقا من این چیت کد رو زدم دیگه از اون سوالا نمیکنه و به تالیوس میگم بیا سر میز مذاکره میاد ولی تا اولین سوال رو سر میز ازم میپرسن.دیالوگای عادی الفریک استورمکلاک میاد و از اون دیالوگای اصلی مناظره خبری نیست از سیوای قبل از زدن چیت هم میام دوباره چیت عمل کرده.setstage MQ302 180
ظاهراً کل Quest رو باید تموم کرداقا من این چیت کد رو زدم دیگه از اون سوالا نمیکنه و به تالیوس میگم بیا سر میز مذاکره میاد ولی تا اولین سوال رو سر میز ازم میپرسن.دیالوگای عادی الفریک استورمکلاک میاد و از اون دیالوگای اصلی مناظره خبری نیست از سیوای قبل از زدن چیت هم میام دوباره چیت عمل کرده.
من تحقیق کردم دیدم سایتای خارجی زدن با اپدیت 1.4 درست میشه هیچ جا لینک درست حسابیشو پیدا نکردم.باگ Esbern رو درست کردم صحت میکنه.الان مشکلم همون joining the legion هست.ظاهراً کل Quest رو باید تموم کرد
setstage MQ302 300 بزنین،اگه درست نشد فایلهای صوتی Esbern رو باید Unpack کرد.
[LTR]Dear Bethesda,
Skyrim is about Dragons and Civil War. And Dragons and Civil War suck in Skyrim. So I fixed them.
[/LTR]
نه نمیشه. میشه THane شد ولی.خوشبختانه مشکلم حل شد و بازی رو تموم کردم.این civil war هم بعد مذاکره به استورم کلوک پیوستم و تمومش کردم.الان راهی نیست که پادشاه یه شهری یا high king بشم؟نسخه من legendary edition هست.برای این که Dawngard رو بازی کنم باید کجا برم و چیکار کنم؟