چطوری؟باهاشون میتونین به سلاحها افکتهای مختلف اضافه کنین.
چطوری؟باهاشون میتونین به سلاحها افکتهای مختلف اضافه کنین.
در Enchanting table اسلحه مورد نظر رو انتخاب کنین،بعد افکتی که میخواین با اون سلاح رو قوی تر کنین رو انتخاب کنین،اگه یه Gem پر داشته باشین Gem خالی میشه و سلاح افکت رو میگیره.چطوری؟
اقا این گرگینه تو pcبا چی داد میزنه
دیگه اینه من این چیت افزایش استامینا رو زدم اما تا مردم دوباره شد همون قبلی چیکار کنم که موندنیشه سیوم کردم نشد
چطوری و از کجا می تونم زنجیر پیدا کنم؟ یعنی به جزهای ایتم های معمولی و شانسی چیز دیگه ای تو اون در شانسی نیست و من نمی تونم این مکان به طور کامل پاک سازی کنم؟اون تبر رو نمیشه برداشت،یعنی کلا تو بازی وجود نداره،فقط برا Lore هست. یه در مخفی هم هست به طرف راست باز میشه با استفاده از یک زنجیر،که اونم داخلش چیز جالبی نیست،آیتمهای معمولی و شانسی.
وقتی اولین بار دارین از پله ها بالا میاین سمت راست رو دیوار هست.چطوری و از کجا می تونم زنجیر پیدا کنم؟ یعنی به جزهای ایتم های معمولی و شانسی چیز دیگه ای تو اون در شانسی نیست و من نمی تونم این مکان به طور کامل پاک سازی کنم؟
منظورتون بخش ابتدایی مقبره هست یا اینکه باید بخش انتهایی برای زنجیره بگردم چون اینجا دقیقاً 3 راه پله وجود داره و همینطور من کل بخش های این مکان مو به مو گشتم اما متاسفانه چیزه این چنینی پیدا نکردم در ضمن منظورتون از زنجیره همون دستگیره نیست؟ اگر امکان داشته براتون که از طریق یه عکسی بهم مکان این دستگیره و یا زنجیره رو داخل بازی نشون بدین ازتون سپاس گذار میشم.وقتی اولین بار دارین از پله ها بالا میاین سمت راست رو دیوار هست.
نه چیزی نیست توش،فقط آیتمهای شانسی Level based هستن.
این منطقه کلا فکر کنم قابل پاکسازی نیست،چون به عنوان Friendly zone شناخته میشه.
ابتدایی،وقتی از اولین راه پله بالا میاین درست سمت راست هست.منظورتون بخش ابتدایی مقبره هست یا اینکه باید بخش انتهایی برای زنجیره بگردم چون اینجا دقیقاً 3 راه پله وجود داره و همینطور من کل بخش های این مکان مو به مو گشتم اما متاسفانه چیزه این چنینی پیدا نکردم در ضمن منظورتون از زنجیره همون دستگیره نیست؟ اگر امکان داشته براتون که از طریق یه عکسی بهم مکان این دستگیره و یا زنجیره رو داخل بازی نشون بدین ازتون سپاس گذار میشم.
احتیاجی نیست به خودتون زحمت بدین و بازی رو دوباره نصب کنید من خودم می تونم این دستگیره رو البته با کمک شما پیدا کنم :biggrin1:ابتدایی،وقتی از اولین راه پله بالا میاین درست سمت راست هست.
متأسفانه من بازی رو نصب ندارم ولی دقیقاً یادم هست از این زنجیرهایی که کنار درها آویزون هستن با کشیدنشون یه در باز میشه اونجا هم هست. همین الان ویکی بازی رو چک کردم اونجا هم نوشته همینو .
حالا اگه پیدا نکردین نصب میکنمش دوباره
شما اولین بار که وارد Barrow شودین،از پلهها برین بالا،بعد درست جلوتون یه در چوبی هست،سمت راست هم اون در سنگی هست که جلوش هم سقف ریزش کرده،درست برین جلو در سنگی،بعد سمت چپ رو نگاه کنین.احتیاجی نیست به خودتون زحمت بدین و بازی رو دوباره نصب کنید من خودم می تونم این دستگیره رو البته با کمک شما پیدا کنم :biggrin1:
الاًن من یه دو عکس نشونتون میدم که از طریق همین تصاویر بهم بگین که دقیقاً دستگیره تو کدوم بخش از این مکان هست؟
این تصویر اول: http://8pic.ir/images/5vc5si275g3kkvhwr9vl.jpg
اینم تصویر دوم:http://8pic.ir/images/rhjn2uvcio35duok90i0.jpg
اگر لازم بود می تونم تصاویر بیشتری رو هم از محوطه بازی بگیرم؟
دقیقاً منظورتون از سمت چپ همین تصویر هست: http://8pic.ir/images/keb0c7ko2e27ecaydtw3.jpg ؟شما اولین بار که وارد Barrow شودین،از پلهها برین بالا،بعد درست جلوتون یه در چوبی هست،سمت راست هم اون در سنگی هست که جلوش هم سقف ریزش کرده،درست برین جلو در سنگی،بعد سمت چپ رو نگاه کنین.
تو همین عکس دوم،درست برین جلو بعد که جلو در سنگی رسیدین سمت چپ رو نگاه کنین.
برادر برو جلو اون در سنگی که راه رو بسته بعد تو دیوار یه تو رفتگی هست زنجیر اونجا هست دیگهدقیقاً منظورتون از سمت چپ همین تصویر هست: http://8pic.ir/images/keb0c7ko2e27ecaydtw3.jpg ؟
چون بنده کل همین محوظه ای رو که گفتین گشتم ولی متاسفانه باز هم موفق به پیدا کردن دستگیره نشدم
بلاخره تونستم اون دستگیره رو پیدا کنم دقیقاً جایی بود که از دید من پنهان موند نمی دونم چطوری ازتون تشکر کنم واقعا کمک بزرگی بهم کردینبرادر برو جلو اون در سنگی که راه رو بسته بعد تو دیوار یه تو رفتگی هست زنجیر اونجا هست دیگه
دارین ترول میکنین؟
تو همین عکس دوم شما هم معلوم هست حتا.
با شنا کردن یه کشتی هست اونسلام
1- توی مرحله آخر dark brotherhood همون hail sithis یک جا هست معموریت وسط آب نزدیک solitude است چطوری باید برم توی اون جزیره؟ ( از آب رد بشم )
2- چطوری میشه zoom بیارم عقب تر الان کاراکتره نصف تصویر رو گرفته
scroll mouse از کجا بیارم؟با شنا کردن یه کشتی هست اون
با scroll Mouse میشه دوربین رو تغییر داد