R.P.G
کاربر سایت
scroll mouse از کجا بیارم؟
منظورشون همون غلطک موس بود.
ویرایش: به کاوه عزیز هم خسته نباشید عرض میکنم بابت اعصابی که میزاره واسه این تاپیک
آخرین ویرایش:
scroll mouse از کجا بیارم؟
آخه من با PS3 بازی میکنم scroll mouse ندارم که :d توی تنظیمات هم رفتم چیزی پیدا نکردممنظورشون همون غلطک موس بود.
ویرایش: به کاوه عزیز هم خسته نباشید عرض میکنم بابت اعصابی که میزاره واسه این تاپیک
سلامسلام.
از کجا می تونم گیاه taproot پیدا کنم طبق یکی از مراحل باید 3 تا از این گیاه پیدا کنم تا به حال 2 تا از این گیاها پیدا کردم یکی رو از white run خریدم اون یکی رو هم از Headwater of hartrad گرفتم لطفاً یه مکانی بگین که برای من مکانش شناخته شده باشه؟
هر چند من در گذشته مقبرهای و مکان های زیادی رو رفتم که این گیاه داخلشون بود ولی متاًسفانه به خاطر نمیارم که دقیق تو کدوم یک از این مکان ها هست.
Skyrim:Controls - UESPWikiآخه من با PS3 بازی میکنم scroll mouse ندارم که :d توی تنظیمات هم رفتم چیزی پیدا نکردم
تشکر بابت پاسخ از شما و hunter عزیز
اون ردیف Look/Turn نوشته Right Stick کدوم دکمه میشه رو دسته؟
نوشته شوک راست رو فشار بدین بعد شوک چپ رو عقب جلو کنین برا تغییر دوربین. نمیدونم والااون ردیف Look/Turn نوشته Right Stick کدوم دکمه میشه رو دسته؟
دکمه هارو امتحان کردم اتفاقی نمیوفته
فکر کنم اصلا تغییر دوربین رو برای PS3 طراحی نکردن چاره ای نداره:d
با تشکر
درسته شوک چپ و راست باید R3 رو بگیری بعد L3 رو عقب جلو کنینوشته شوک راست رو فشار بدین بعد شوک چپ رو عقب جلو کنین برا تغییر دوربین. نمیدونم والا
این عکس ها رو خودت گرفتی یا تو اینترنت برداشتی؟
خجالت کشیدم الان^^
خجالت نمی کشی N*** Mod نصب کردی؟:-l
این عکس ها رو خودت گرفتی یا تو اینترنت برداشتی؟
( ( ) )نه عزیز خودم میگیرم، به یوزرم لااقل توجه کنی متوجه میشی.
یک سوال دیگه l-)چطوری چشم هاش رو سبز کردی؟ مدل موهاش رو تغییر دادی؟نه عزیز خودم میگیرم، به یوزرم لااقل توجه کنی متوجه میشی.