راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
update.esm نیست فقط!!!!!

Skyrim.esm و Dawnguard.esm هست
اونا که باید باشن :دی،منظورم‌ESM-espهایMod های دیگه بود.
میتونین از nexus mod manager استفاده کنین و چک کنین ببینین فعال شده یا نه. بعد آپدیت آخر data files فجیع باگ داره.
اگه از طریق NMM هم اونجا نباشه احتمالا یجای اشتباه نصب کردین یا فایلتون یه مشکلی‌ داره.

آقا چیتی نیس که بشه ظاهر کاراکتر رو تغییر داد؟نکته:ومپایر هستم اون یارو که با dawnguard اضافه میشه چهره ی ومپایر ها رو قبول نمیکنه.این sofia عجب follower باحالیه:d

آقا چیتی نیس که بشه ظاهر کاراکتر رو تغییر داد؟نکته:ومپایر هستم اون یارو که با dawnguard اضافه میشه چهره ی ومپایر ها رو قبول نمیکنه.این sofia عجب follower باحالیه:d
اون به ظاهر نیست که :دی باید vampirism رو درمان کنین.

چرا البته یه مودی هست که باید حدود 500 یا 600 تا ومپایر داست میبردید تو داونگارد بعدش دیگه همه باهاتون رفیق میشن!

اینم آدرسش

Dawnguard Dark Ally - Radiant quests for Vampire Lord at Skyrim Nexus - mods and community

البته من این مود رو هم پیشنهاد میکنم بهت میتونی همزمان هم ومپایر باشی و هم گرگ نما

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/25095/?

آخرین ویرایش:
میدونم:dمنتها من نمیخوام ومپایریسم رو درمان کنم ولی میخوام ظاهر کاراکترم رو عوض کنم.چیتی هست که دوباره بره تو منو ساخت کاراکتر؟پ.ن:بد توضیح دادم مثل اینکه نمیخوام عضو dawnguard بشم.اونی که با نصب dawnguard توی ریفتن اضافه میشه میگه من نمیتونم چهره undead رو تغییر بدم.امیدوارم منظورم رو رسونده باشم:d

آخرین ویرایش:
ببین من فهمیدم کامل قضیه رو شما میخواید برید پیش اعضای داون گارد اما یه ومپایر هستید و نمیخواید ومپایری رو درمان کنید! خوب شما اون مودی که توی پست بالا گفتم رو نصب میکنی

اینو: Dawnguard Dark Ally - Radiant quests for Vampire Lord at Skyrim Nexus - mods and community

بعدش حالا از طریق چیت یا از راه قانونی حدود 100 تا ومپایر داست پیدا میکنید بعدم خیلی راحت میرید پیش اعضای داون گارد!

نه عزیز:dوقتی ومپایرم با اعضای downguard چیکار دارم خب:dمن فقط میخوام چهره کاراکترم رو تغییر بدم ولی از اونجایی که ومپایر هستم اون face sculptor توی ragged flagon میگه که نمیتونه چهره ام رو تغییر بده.بنده دنبال چیتی هستم(البته اگه وجود داشته باشه)که بتونم چهره کاراکترم رو تغییر بدم.

آقا تو این تاپیک، منم هستم، بجز خودم یه نفر دیگه رو هم میشناسم که حداقل 3 بار اسکایریم رو نمیگم تموم _جارو کرده...
اسمش هم هست "Matches Malone" ما هم چاکر بی جیر و مواجبشیم.
خلاصه هر کی هر مشکلی داشت ما در خذمتیم (درست شنیدین خ"""ذ"" مت!). راستش تو فروم گیمفا فقط من و این ماتچس مالون بودیم که تاپیک اسکایریم و میچرخوندیم.
که واقعا هم چقدر خوب مزدمونو دادن مدیران شخیص گیمفا.

حالا جهندم،هرکی سوالی داشت این خرس پیر در خدمته...

اینم عکس منه که اسکایریم رو وجب به وجب از هر گونه موجودی اعم از اژدها و خرچنگ و عنکبوت گرفته تا پرنده و راهزن و غول و عرب همرفل پاک کردم و حالا دارم دید میزنم ببینم کسی هست نکشته باشم:

ahbpjlqmhdg366g9tcsk.jpg

- - -ویرایش - - -

showracemenu به Mod نیازی نداره که :دی
این چیزای بیشتری اضافه می‌کنه البته

چرا فکر کنم نیاز داشته باشه،چون اگر بدون ماد شو ریس منو رو بزنی، از مهارت هات بصورت ناگهانی کم میشه و دیس لول میشی.ولی احتمالا این ماد باعث میشه مهارت هات و لول هاشون رو حفظ کنی...

البته فقط اگه خود نژاد رو عوض کنین احتمال داره اونجوری بشه،یکی‌ می‌تونه قبل عوض کردن نژاد سیو کنه بعد اون قدر امتحان کنه که آخرشstats alter نشه :دی

Vampire Lord هم دردسر های اینکه هر چند وقت باید خون بخوری تا راحت باشی رو داره مثل Vampire معمولی؟ وسوسه شدم به Serana بگم خون آشامم کنه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or