راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
Vampire Lord هم دردسر های اینکه هر چند وقت باید خون بخوری تا راحت باشی رو داره مثل Vampire معمولی؟ وسوسه شدم به Serana بگم خون آشامم کنه:دی

نه هیچ دردسری نداره! خون نخوری هم کسی بهت حمله نمیکنه خیالت راحت! اگه الان گرگنمایی

(nK) -HYBRID- Be Both Vampire Lord and Werewolf at Skyrim Nexus - mods and community

اینو نصب کن بعد به سرانا بگو ومپایرت کنه! اینجوری همزمان هم گرگنما میشی هم ومپایر! خیلی هم عالی :دی

من نفهمیدم این dragonborn چند تا خون داره

1- Dragon Blood
2- Vampire Blood
3- Ancient Vampire Blood (vampire lord)w
حالا که با اون مد Beast Blood هم بش اضافه میشه

یا خدا. عجب موجودیه این dragonborn

نه هیچ دردسری نداره! خون نخوری هم کسی بهت حمله نمیکنه خیالت راحت! اگه الان گرگنمایی

(nK) -HYBRID- Be Both Vampire Lord and Werewolf at Skyrim Nexus - mods and community

اینو نصب کن بعد به سرانا بگو ومپایرت کنه! اینجوری همزمان هم گرگنما میشی هم ومپایر! خیلی هم عالی :دی
البته برا کنترل‌Debuff ها خون خوردن لازم هست.

آره، همین به فنا رفتن زیر خورشید اذیت می کنه:دی
البته Auriel Bow دارم زیاد مشکلی نیست، ولی خوب حال نمی ده کلا شب باشه:دی
اینو نصب کنم آسون نمیشه به نظرتون؟
Xen - The Blood Merchant - Requires Dawnguard - Hearthfire Compatible at Skyrim Nexus - mods and community

خوب میتونی با این مود کاری کنی که اصلا آسیبی نبینی از نور خورشید فقط باید یه hood روی سرت بذاری اولین فایل رو دانلود کن بعدم نصبش کن و از آفتاب راحت شو

Vampire No Sun Damage - Cloaks Helmets and Hoods at Skyrim Nexus - mods and community

آخرین ویرایش:
خوب میتونی با این مود کاری کنی که اصلا آسیبی نبینی از نور خورشید فقط باید یه hood روی سرت بذاری اولین فایل رو دانلود کن بعدم نصبش کن و از آفتاب راحت شو

Vampire No Sun Damage - Cloaks Helmets and Hoods at Skyrim Nexus - mods and community
مرد حسابی من خون فروش گذاشتم میگم آسون می کنه بازی رو یا نه، تو میای اینو معرفی می کنی؟:دی

این رنگ گردن با خود بدن match نیست. کسی میدونه چرا ؟
یه بار تمام مد هارم پاک کردم (texture, mesh, plugins) ولی هیچ فرقی نکرد فقط بد تر شد :|

14362633892191069089.jpg

--

--
75761741415597672586.jpg

04808538031186425726.jpg

خیلی ها هم صورتشون کلا یه رنگه بدنشون یه رنگه دیگه
مثه این که خیلی وقته این طوریه ولی من تازه متوجه شدم :d

آخرین ویرایش:
یه Mismatch ساده هست که متاسفانه راه حل خاصی‌ هم نداره .چون تو اسکایریم headو body جدا از هم generate میشن،یه سری‌Modها هستن برا بهتر کردنش ولی‌ بعضا کار می‌کنن بعضا نه،میتونین نصب کردن دوباره بازی رو امتحان کنین که اینم بعضا کار می‌کنه یا نه،از اول نصب کردن بازی و شروع با سیو جدید ظاهراً درستش می‌کنه برا یه مدتی‌.

^^
حالا چرا گرفتی همه رو لخت کردی؟:|:دی
خب میخواستم معلوم بشه :d
یه Mismatch ساده هست که متاسفانه راه حل خاصی‌ هم نداره .چون تو اسکایریم headو body جدا از هم generate میشن،یه سری‌Modها هستن برا بهتر کردنش ولی‌ بعضا کار می‌کنن بعضا نه،میتونین نصب کردن دوباره بازی رو امتحان کنین که اینم بعضا کار می‌کنه یا نه،از اول نصب کردن بازی و شروع با سیو جدید ظاهراً درستش می‌کنه برا یه مدتی‌.

یعنی ماله همه اینطوریه؟ اخه یادمه قبلا اینطوری نبود.

من از یکی از backup هام استفاده کردم که مد نداشت فقط Legendry Edition اسکایریم بود.
skyrim.ini و skyrimprefs.ini رو هم پاک کردم ذوباره گذاشتم (با Launcher) ولی هیچ فایده ای نداشت..

بدیه این Mismatch اینه که با مد Enhanced Blood Textures دیگه رو کله ملت هیچ خون نمیریزه + با مد Better Vampires وقتی میخوام از یکی خون بخورم اون خون و جای دندونا روی گردن نمیاد.

آخرین ویرایش:
خب میخواستم معلوم بشه :d

یعنی ماله همه اینطوریه؟ اخه یادمه قبلا اینطوری نبود.
نه ولی‌ مشکل نسبتا‌Common ای هست،امکان داره مال همه اینجوری بشه یه مدت بعد :دی
مشکل مربوط هست بهFacegen data.اگه میتونین همه Data هارو برا همه کاراکتر‌ها دونه دونه extract کنین مشکل درست بشه احتمالا،جز اون فعلا فیکس‌ای براش ساخته نشده فک کنم.

سلام

آقا من جدیدا بازیم توی باز کردن انواع منو ها و صندوق ها خیلی کند شده! حتی مود های سنگین رو هم پاک کردم درست نشد میشه یه راه حلی بهم بگید؟؟؟

جان من اینو یه راه حلی بدید آخه من سر باز کردن هر صندوق یا سر گشتن هر draugr یا حتی سر باز کردن منوی favorites یا حتی بقیه ی منو ها باید پنج دیقه معطل شم

نه ولی‌ مشکل نسبتا‌Common ای هست،امکان داره مال همه اینجوری بشه یه مدت بعد :دی
مشکل مربوط هست بهFacegen data.اگه میتونین همه Data هارو برا همه کاراکتر‌ها دونه دونه extract کنین مشکل درست بشه احتمالا،جز اون فعلا فیکس‌ای براش ساخته نشده فک کنم.
آها.
بعد منظورتون از extract کردن همه ی data ها توی facegen data چی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or