یه برنامه بود که باهاش میشد فایلهای بازی رو دوباره extract کرد جای فایلهای قبلی،اینجوری میگن درست میشه،ولی من بلد نیستم کدوم فایل هارو باید extract کرد.آها.
بعد منظورتون از extract کردن همه ی data ها توی facegen data چی هست؟
یه برنامه بود که باهاش میشد فایلهای بازی رو دوباره extract کرد جای فایلهای قبلی،اینجوری میگن درست میشه،ولی من بلد نیستم کدوم فایل هارو باید extract کرد.آها.
بعد منظورتون از extract کردن همه ی data ها توی facegen data چی هست؟
یه برنامه بود که باهاش میشد فایلهای بازی رو دوباره extract کرد جای فایلهای قبلی،اینجوری میگن درست میشه،ولی من بلد نیستم کدوم فایل هارو باید extract کرد.
تا جایی که میدونم فقط یه باگ مثل چیزی که میگین گزارش شده تا به الان اونم با برگشتن به حالت معمولی و دوباره برگشتن به حالت vampire lord درست میشه.
جالبه یبار کلا vamprisim رو cure کنین و دوباره vampire بشین ببینین درست میشه یا نه،اگه نشه نمیدونم چون این باگ تا حالا گزارش نشده.چند دفعه به حالت معمولی برگشتم درست نشد!
در سیو های قبلی هم رفتم بازم نشد
راه حل دیگه ای نداره؟
چند دفعه به حالت معمولی برگشتم درست نشد!
در سیو های قبلی هم رفتم بازم نشد
راه حل دیگه ای نداره؟
بازیم دیگه زیادی باگ شده بود، هرجا میرفتم CTD میداد، منم خیلی راحت گرفتم یه شخصیت جدید ساختم:bighug: حیف بود
جالبه :biggrin1: یبار کلا vamprisim رو cure کنین و دوباره vampire بشین ببینین درست میشه یا نه،اگه نشه نمیدونم چون این باگ تا حالا گزارش نشده.
من بخاطر اینکه وسط بازی هی ماد میرختم و پاک می کردم این بلا سرم اومد، ربطی به بتسدا ندارهWelcome to Elder Bugs V - SkyBug
من بخاطر اینکه وسط بازی هی ماد میرختم و پاک می کردم این بلا سرم اومد، ربطی به بتسدا نداره
خوب ما مشکلی نداریم، رمز هم نشد Unofficial Patch نصب می کنیم، اون کنسولی های بدبخت پدرشون در میادتا جایی که من میدونم این بازی سر شار از باگه ولی همه ی باگاش بدون استثنا بدون نصب هیچ گونه پچی با رمز حل میشه.
من الآن نزدیک یک ساله که دیگه بازی نمیکنم ولی اون موقع که بازی میکردم با رمز خیلی کارا میکردم مثلا یادمه یه بار آلفریک رو تبدیل به سگ کرده بودم یا وقت گذاشتم و تمام مردم شهر وایتروئن رو به اسب تبدیل کرده بودم:d
در کل این که با رمز هر کاری میشه تو این بازی انجام داد. شوما اگه یه هفته وقت بزارید و فقط تو اینترنت یا بازی دنبال این باشید که رمزارو پیدا کنید دیگه تو بازی به باگی بر نمیخورید که نشه درست کرد
خوب ما مشکلی نداریم، رمز هم نشد Unofficial Patch نصب می کنیم، اون کنسولی های بدبخت پدرشون در میاد