راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 202 23.7%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    853
یه client داره که اولین چیز چک می‌کنه ببینه بازی رو اریج داری یا نه :دی

این باگ تو آخرین آپدیت رسمی‌ بازی حل شده. اگه بازم مشکل دارین auto save رو در طول این مرحله disable کنین و خودتون هم بازی رو سیو نکنین.

دستتون درد نکنه! آتو سیو رو غیر فعال کردم و همون طور که گفتید سیو نکردم و خدا رو شکر درست شد

این بازی پوسید رفت
ولش کنید دیگه :d

:|:|

ld1ybl4rbc1vemc84om.gif

کوئست Awakening رو دارم از سمت Dawnstar میرم، بعد از کنار Mzinchaleft Gatehouse که رد میشم CTD میده:|
چرا؟:دی
ماد ها و ...:
Skyrim Patch
Dragonborn Patch
Dawngaurd Patch
SMIM
WATER
Project Parallax
Arena III
ENB
RCRN
Quality Snow
Superior Rock Textures
SKSE
SkyUI
VioLens
چند تا دیگه هم هست یادم نمیاد:|

کوئست Awakening رو دارم از سمت Dawnstar میرم، بعد از کنار Mzinchaleft Gatehouse که رد میشم CTD میده:|
چرا؟:دی
ماد ها و ...:
Skyrim Patch
Dragonborn Patch
Dawngaurd Patch
SMIM
WATER
Project Parallax
Arena III
ENB
RCRN
Quality Snow
Superior Rock Textures
SKSE
SkyUI
VioLens
چند تا دیگه هم هست یادم نمیاد:|
مگه می‌شه awakening رو از طرف Dawnstar رفت؟:دی

نه، اون مکانی که باید بری توش رو از سمت Dawnstar دارم میرم، یعنی Fast Travel کردم به Dawnstar و سوار اسب شدم رفتم سمتش:دی
اون منطقه خودش مشکل داره یا تو این مأموریت مشکل داره؟:دی
چیزی که به این مأموریت ربط داشته باشه پیدا نکردم چون. یبار جز skyui,skse و همه modifier هارو ببند امتحان کن ببین مشکل از اونا هست یا نه.
به احتمال 80% منطقه از سیو‌های بازیت پاک شده و بازی نمیتونه اون منطقه رو شناسایی کنه(اسکایریم یه مشکل داره با پر کردن Ram به هنگام سیو و ایجاد مشکلات این چنین)،راحت‌ترین راه هم این هست که به اون منطقه نزدیک نشی‌ اگه ماموریتی چیزی توش نداری :دی

آخرین ویرایش:
تعداد مد ها محدودیت نداره؟
من الان 154 تا plugin دارم :| مشلکی که نیست ؟
نه، چرا داشته باشه؟:|

- - -ویرایش - - -

اون منطقه خودش مشکل داره یا تو این مأموریت مشکل داره؟:دی
چیزی که به این مأموریت ربط داشته باشه پیدا نکردم چون. یبار جز skyui,skse و همه modifier هارو ببند امتحان کن ببین مشکل از اونا هست یا نه.
به احتمال 80% منطقه از سیو‌های بازیت پاک شده و بازی نمیتونه اون منطقه رو شناسایی کنه(اسکایریم یه مشکل داره با پر کردن Ram به هنگام سیو و ایجاد مشکلات این چنین)،راحت‌ترین راه هم این هست که به اون منطقه نزدیک نشی‌ اگه ماموریتی چیزی توش نداری :دی
اونجا نرفتم تا حالا، ولی وقتی یه View خوب بهش پیدا می کنم می پکه:دی
پس از یه طرف دیگه حرکت کنم؟:|
خوب حالا خواستم شمشیر Mjoll رو پیدا کنم چیکار باید کنم؟:دی

نه، چرا داشته باشه؟:|

- - -ویرایش - - -

اونجا نرفتم تا حالا، ولی وقتی یه View خوب بهش پیدا می کنم می پکه:دی
پس از یه طرف دیگه حرکت کنم؟:|
خوب حالا خواستم شمشیر Mjoll رو پیدا کنم چیکار باید کنم؟:دی
البته تعداد‌Modها بیش از اندازه باشه (بالاتر 700 تا مثلا) یه سری مشکلات ایجاد می‌شه :دی
والا تنها راهی‌ که می‌دونم این هست که یه سیو قدیمی‌ رو لود کنین و امیدوار باشین اون سیو مال قبل از این اتفاق باشه :دی البته با یه سری برنامه می‌شه سیو‌های بازی رو Edit کرد و درست کرد اون مشکل رو که من بلد نیستم,خیلی‌ هم زمان بر هست پیدا کردن مشکل از اون راه.
اگه حتما میخواین درستش کنین یه کاراکتر جدید بسازین بعد برین اونجا بعد از طریق papyrus log کاراکتر هارو باهم مقایسه کنید،اونطوری شاید نشون بده مشکل از چی‌ هست.

من الان Skyrim Flora Overhaul رو دانلود کردم (ورژن جدیدش) ولی کلا Texture های grass عوض شده بود فقط. یعنی اون جور که میگفتن اسکایریم پر علف ملف میشه نشد :|
نکنه باید ورزن قدیمیشو دانلود میکردم؟ (Summer Edition) (اخه خودش گفته بود اون اخرین ورژنو دانلود کنید)

من الان Skyrim Flora Overhaul رو دانلود کردم (ورژن جدیدش) ولی کلا Texture های grass عوض شده بود فقط. یعنی اون جور که میگفتن اسکایریم پر علف ملف میشه نشد :|
نکنه باید ورزن قدیمیشو دانلود میکردم؟ (Summer Edition) (اخه خودش گفته بود اون اخرین ورژنو دانلود کنید)
iMaxGrassTypesPerTexure=8
iMinGrassSize=20

واسه summer edition اگه یادم باشه بایستی iMaxGrassTypesPerTexure رو روی 7 میزاشتین.
اینا رو توی Skyrim.ini تغییر بدید.

ولی اگه میخواین پر علف بشه بازی و همه جا پوشیده بشه به نظرم Unbelievable Grass HD رو بریزید.

SFO هم پاک کنید.

واسه Performance هم به نظرم Unique Grasses and Groundcovers رو استفاده کنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or