راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
البته مال وقتیه که از تنظیمات Default استفاده کنی، از Mod استفاده کنی خیلی بیشتر فریم میده بهت:دی

تنظیمات دیفالت ultra هم باشه اینقدر fps بالا هست که نمیشه تشخیص داد تاثیرشو ولی خب همونطور که گفتی وقتی که مد استفاده میکنیم تاثیرشو بیشتر میشه حس کرد.

اسکاریم شما به کجا رسید ؟ یه چنتا اسکرین شات بزار ببینیم با اون 770 چیکارا میکنی :دی

تنظیمات دیفالت ultra هم باشه اینقدر fps بالا هست که نمیشه تشخیص داد تاثیرشو ولی خب همونطور که گفتی وقتی که مد استفاده میکنیم تاثیرشو بیشتر میشه حس کرد.

اسکاریم شما به کجا رسید ؟ یه چنتا اسکرین شات بزار ببینیم با اون 770 چیکارا میکنی :دی
والا چه عرض کنم، این نکسوس خاک به سر لینکاش داغونه هنوز دانلود نشدن:|

والا چه عرض کنم، این نکسوس خاک به سر لینکاش داغونه هنوز دانلود نشدن:|

وسط دانلود هر فایل (مخصوصا فایل های سنگین) یه پاوز و ریزوم بزنی هر از گاهی از پکیدن جلوگیری میکنه. بعضی وقت ها هم لینک میره روی سرور 0 که میتونی از توی IDM سرور رو از 1 تا 16 اگه اشتباه نکنم تغییر بدی. fs-1 تا fs-16 اینطوری.

دوستان یه سوال دارم.

من الان انیمیشن هایی که نصب کردم واسه Orc ها کار نمیکنه، از روزی که شروع کردم به مودینگ سراغ هیچ ریس non-human ـی نرفتم؛
سوالم اینه که آیا من بد مد کردم انیمیشن ها رو یا کلا non-human ها انیمیشن جدایی دارن که باید نصب بشه؟ چون یه Walking Running پیدا کردم واقعا حال میکنم باهاش و میخوام واسه Orc هم همین انیمیشن رو داشته باشم !

دوستان یه سوال دارم.

من الان انیمیشن هایی که نصب کردم واسه Orc ها کار نمیکنه، از روزی که شروع کردم به مودینگ سراغ هیچ ریس non-human ـی نرفتم؛
سوالم اینه که آیا من بد مد کردم انیمیشن ها رو یا کلا non-human ها انیمیشن جدایی دارن که باید نصب بشه؟ چون یه Walking Running پیدا کردم واقعا حال میکنم باهاش و میخوام واسه Orc هم همین انیمیشن رو داشته باشم !
احتمال داره Mod جوری ساخته شده باشه که فقط رو‌Raceهای خاص کار کنه :دی

احتمال داره Mod جوری ساخته شده باشه که فقط رو‌Raceهای خاص کار کنه :دی
نه عزیز این Female Orc های روانی از انیمیشن های Male ها استفاده میکردن :| خوب شد مد یارو Male هم ساپورت میکرد.

ویرایش: اگه کسی مثل من اینطوری گیر کرد اول اینو نصب کنید http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/27808/
بعد هم اون مد مدنظر رو Reinstall کنید، اینطوری Male ها هم انیمیشن خودشون رو حفظ میکنن.

آخرین ویرایش:
نه عزیز این Female Orc های روانی از انیمیشن های Male ها استفاده میکردن :| خوب شد مد یارو Male هم ساپورت میکرد.

ویرایش: اگه کسی مثل من اینطوری گیر کرد اول اینو نصب کنید Orc female Animations at Skyrim Nexus - mods and community
بعد هم اون مد مدنظر رو Reinstall کنید، اینطوری Male ها هم انیمیشن خودشون رو حفظ میکنن.
دیگه این Mod رو همه دارن :دی
یه Bug هست انیمیشن‌های male و female باهم دیگه replace میشن،فکر کردم از اونا گرفتی‌ :دی
البته فکر کنم نصب کردن اون Animation یه سری از NPC هارو هم تغییر میده.

آخرین ویرایش:
دیگه این Mod رو همه دارن :دی
یه Bug هست انیمیشن‌های male و female باهم دیگه replace میشن،فکر کردم از اونا گرفتی‌ :دی
البته فکر کنم نصب کردن اون Animation یه سری از NPC هارو هم تغییر میده.
کدوم مد رو همه دارن متوجه نشدم ؟ :دی

مد هایی که مدل های 3d رو عوض میکنن (مثل SMIM) باعث کاهش FPS هم میشن؟
تا حدودی یا شایدم بشه گفت نه. دقیق نمیدونم.

آخرین ویرایش:
سلام

من ماسک کوناهریک رو گرفتم منتها بعد از اینکه از لابیرنت رفتم بیرون و فست تراول کردم به وایتران یه حاله/ هاله ی عجیبی از نور دورمو گرفته! باگه به نظر شما؟؟؟ اگه آره که چطور برطرف میشه؟

آخرین ویرایش:
تنظیمات ENB رو باید چیکار کنم که تو فضای داخلی مشکل دار نشه با RCRN؟:|
ولی چقدر قشنگ شده بازی:دی

پ.ن: حیف که حال نداشتم HUD رو حذف کنم:(
پ.ن2: تازه هنوز Skyrim 2K رو نصب نکردم:shrewd:

آخرین ویرایش:
تنظیمات ENB رو باید چیکار کنم که تو فضای داخلی مشکل دار نشه با RCRN؟:|
ولی چقدر قشنگ شده بازی:دی

پ.ن: حیف که حال نداشتم HUD رو حذف کنم:(
پ.ن2: تازه هنوز Skyrim 2K رو نصب نکردم:shrewd:

موندم چه گیری دادین اینجا به RCRN.
اون NLA ENB که گفتم خودش Weather.esp دارها.

الان از کدوم ENB Preset دارین استفاده میکنین؟

Nexus چقدر شلوغ شده:| نصف سروراش ترکیدن:|

- - -ویرایش - - -

موندم چه گیری دادین اینجا به RCRN.
اون NLA ENB که گفتم خودش Weather.esp دارها.

الان از کدوم ENB Preset دارین استفاده میکنین؟
خیلی خوبه آخه:دی
پ.ن: خودت معرفیش کردی ها/:)
پ.ن2: نمی دونم چیکار کردم خودش درست شد:|

Nexus چقدر شلوغ شده:| نصف سروراش ترکیدن:|

- - -ویرایش - - -

خیلی خوبه آخه:دی
پ.ن: خودت معرفیش کردی ها/:)
پ.ن2: نمی دونم چیکار کردم خودش درست شد:|

NLA رو که آره ولی من میگم چرا گیر دادی به RCRN ؟ مگه RCRN هم باهاش نصب داری ؟

اینو بخون:
he preset is tuned for specific conditions such as fog and different ambient values for varying times of day, using it with the vanilla weather or other mods like Climates of Tamriel will result in something probably pretty ugly

واسه این میگم که RCRN رو پاکش کن، چون آب و هوا رو تغییر میده، لایتنینگ رو تغییر میده و با همدیگه چیز داغونی در میان این دوتا.

در ضمن enbhelper.dll رو هم دانلود کن و بریز تو پوشه The Elder Scrolls Skyrim/enbseries ، من خودم چند دفعه اینو یادم میرفت درست کنم weather و visual بازی انگار اونی نمیشد که توی اسکرین شات های خود NLA میدیدم.

SkyrimPerfs.ini با اون تنظیماتی که خودش گفته رو هم یادت نره.

یه ESP هم داره اونم فعال کن.از آخر هم بعد اینکه هرچی مد گرافیکی بود نصب کردی Particle Patch و Skyrim Subsurface Scattering رو نصب کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or