این باگ گزارش نشده ولی setstage DA15 200کد اتمام ماموریت the mind of madness رو داره هر کاری می کنم درست نمی شه یه قسمتش، 50 دفه با Wabbajackامتحان کردم ولی باز ماموریت تموم نمیشه ....... ؟؟؟؟؟؟؟
این باگ گزارش نشده ولی setstage DA15 200کد اتمام ماموریت the mind of madness رو داره هر کاری می کنم درست نمی شه یه قسمتش، 50 دفه با Wabbajackامتحان کردم ولی باز ماموریت تموم نمیشه ....... ؟؟؟؟؟؟؟
من اولین گزارش دهنده!!!! :dاین باگ گزارش نشده ولی setstage DA15 200
چقدر حجم این Skyrim HD زیاده دهنمو سرویس کرده
این RCRN هم منتظر اینا مونده دانلود نمیشه
دمت گرمسیر تا پیاز بازی رو ریتکستچر کرده
اگه میخوای اتمسفریک بری به نظرم از Natural Lighting and Atmospherics for ENB استفاده کن. فوق العادست. اگه Immersive بازی میکنی و زیاد تو نخ فانتزی نیستی به نظرم بهترین ENB هست واسه این تایپ.
مد هایی که خودش گفته رو هم حتما نصب کن. مخصوصا Distant Detail و High Quality LODs؛ واسه گرس هم به نظرم اگه سیستم خوبی داری Grass Field استفاده کن با دِنس 20. چند آپشن داره واسه اینکه همه علف ها اسکایرم سبز رنگ نباشن. مثلا واسه منطقه ریفتن یا ریچ گرس متفاوت داشته باشی. اگه SFO میخوای استفاده کنی Ultimate Lush رو هم باهاش نصب کن.
اوه خواستم فقط یه ENB Preset معرفی کنم چی شد.
همون Lite رو میگرفتی کافی بود. Full واسه مانیتور 25 اینا خوبه. جز Performance Loss تغییر چندانی حس نمیکنه آدم بین 2k و 4k توی رزولوشن های پایین تر از 1440p. حداقل من که مانیتور 20 اینچ دارم تغییری حس نکردم.دمت گرم
از این مادا بیشتر معرفی کن
پ.ن: البته مشکل منم هست که کلشو Full ورژن گرفتم
^ باید روی یکی از اونها بایستید :d
جدا؟ البته دیگه نصف بیشترش دانلود شدههمون Lite رو میگرفتی کافی بود. Full واسه مانیتور 25 اینا خوبه. جز Performance Loss تغییر چندانی حس نمیکنه آدم بین 2k و 4k توی رزولوشن های پایین تر از 1440p. حداقل من که مانیتور 20 اینچ دارم تغییری حس نکردم.
راستی یادم رفت بگم Static Mesh Improvement رو بگیری ( یکی از واجباته ). اول اینو نصب کم بعد Skyrim HD 2k رو.جدا؟ البته دیگه نصف بیشترش دانلود شده
یه خوبی هم که داره اینه که خیلی حال میده این تکسچر 4K رو کنی تو چش و چال کنسول گیمر ها>:d