راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
what??

ایشون ظاهر شد؟

250px-Nocturnalportrait.png

راستی یادم رفت بگم Static Mesh Improvement رو بگیری ( یکی از واجباته :دی ). اول اینو نصب کم بعد Skyrim HD 2k رو.

باشد که اسکرین شات های شما رو ببینیم :دی
پروفایل Flickr ما رو هم یه بازدید بزن شاید خواستی یه چیزی مثل مال من بسازی.
اونو که گرفتم:دی خداس اصلا:دی چند تا عکس On/Off هم باید درست کنم:-"

سوال راجع به گروه companios : بعد از چندتا ماموریت اونجایی شب میری پیش رئیسشون بهت میگه گرگ نما شی:
1- نمی شه گرگ نشد و به ماموریتها ی گروه ادامه داد؟؟؟
2- اگه گرگ نما شدم بعد باید چه کاری انجام بدیم؟؟؟ چه کار کنیم از گرگ نما بودن در بیایم؟؟؟ ماموریت خاصی باید با این شکل انجام بدیم؟؟؟؟؟

سوال راجع به گروه companios : بعد از چندتا ماموریت اونجایی شب میری پیش رئیسشون بهت میگه گرگ نما شی:
1- نمی شه گرگ نشد و به ماموریتها ی گروه ادامه داد؟؟؟
2- اگه گرگ نما شدم بعد باید چه کاری انجام بدیم؟؟؟ چه کار کنیم از گرگ نما بودن در بیایم؟؟؟ ماموریت خاصی باید با این شکل انجام بدیم؟؟؟؟؟
1- نه.
گرگ نما بودن چیز بدی نیست، از مریضی دورت می کنه و خوراک DLCـه Dawngaurdـه، چون خون آشام نمیشی دیگه:دی تنها نکته ضعفش هم اینه که نگهبان ها بهت تیکه میندازن که چقدر بو میدی، اونم فک نکنم خیلی مهم باشه:دی
جواب سوال 2 رو هم بهت نمی دم اسپویل نشه برات:دی

1- نه.
گرگ نما بودن چیز بدی نیست، از مریضی دورت می کنه و خوراک DLCـه Dawngaurdـه، چون خون آشام نمیشی دیگه:دی تنها نکته ضعفش هم اینه که نگهبان ها بهت تیکه میندازن که چقدر بو میدی، اونم فک نکنم خیلی مهم باشه:دی
جواب سوال 2 رو هم بهت نمی دم اسپویل نشه برات:دی

اتفاقا جواب سوال دو رو می خوام!!!! :-b
یکی جواب سوال 2 رو بده لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /:)b-):d

البته مال وقتیه که از تنظیمات Default استفاده کنی، از Mod استفاده کنی خیلی بیشتر فریم میده بهت:دی
پ.ن: میگم این لینک کمی شبیه پست اول سابق همینجا نیست؟ چطوری بدستش اورده؟:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or