راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام

من ماسک کوناهریک رو گرفتم منتها بعد از اینکه از لابیرنت رفتم بیرون و فست تراول کردم به وایتران یه حاله/ هاله ی عجیبی از نور دورمو گرفته! باگه به نظر شما؟؟؟ اگه آره که چطور برطرف میشه؟

خداییش چرا مشکل منو برطرف نمیکنید؟

خیلی از کمکتون ممنون اما هنوزم همونجوریه و هیچ تفاوتی ایجاد نشد ولی بازم اگر راه های دیگه ای میشناسین بهم بگید
جز این راه حل دیگه‌ای وجود نداره فکر کنم،مطمئنین فایل درست رو دانلود کردین و نصب کردین؟ No More Ugly Bronze Shine ver 1_4_Original
البته با توجه به‌Modهایی‌ که استفاده می‌کنین باید دانلود کنین.
اگه درست نشه فکر نکنم دیگه درست بشه :دی

سلام دوستان
من توی No mans گیر کردم
اونجا که سامون احضار میکنی بعد از احضار هیچ باسی واسه من نمیاد
با اون پیر مرد لب رودخونه هم صحبت کردم اما فقط 4 چوب جادو به من فروخت:d
کشتی هم نمی بینم این کشتی کجاست؟ من تا اخر تخته ها تا لب آب رفتم
لطفا راهنمائی کنید دوستان حرفه ای
:x

خیلی از کمکتون ممنون اما هنوزم همونجوریه و هیچ تفاوتی ایجاد نشد ولی بازم اگر راه های دیگه ای میشناسین بهم بگید

شما این مد رو دانلود کن بعد یکی از اسپل هاش رو استفاده کن، بعد برو Temple of Kynareth یه Shrine هست که فکر کنم نوشته Remove visual effects (دقیق یادم نیست چی نوشته بود)، اونو استفاده کن ببین چی میشه.

شما این مد رو دانلود کن بعد یکی از اسپل هاش رو استفاده کن، بعد برو Temple of Kynareth یه Shrine هست که فکر کنم نوشته Remove visual effects (دقیق یادم نیست چی نوشته بود)، اونو استفاده کن ببین چی میشه.

خوب اینکارو هم کردم رفتم معبد ولی تنها shrine ی که بود shrine of kynareth بود انجام دادم از مودی که شما دادید هم استفاده کردم یه لحظه نوره رفت دوباره اومد!

خوب اینکارو هم کردم رفتم معبد ولی تنها shrine ی که بود shrine of kynareth بود انجام دادم از مودی که شما دادید هم استفاده کردم یه لحظه نوره رفت دوباره اومد!

چنتا Shrine هست توی Temple of Kynareth، شما دقیق داخل تمپل دور تا دورش رو گشتی ؟ اون شراین شبیه به باقی شراین های داخل تمپل هست ولی اینجور افکت ها رو حذف میکنه.
الان دسترسی ندارم وگرنه یه اسکرین شات میزاشتم واست.

اینو هم امتحان کنین شاید فرجی شد
برین به حالت سوم شخص و کنسول رو بالا بیارین و بزنین player.addspell 000f71d1
از کنسول خارج بشین
دوباره کنسول رو باز کنین و بزنین player.removespell 000f71d1
اگه روش دوستمون و این کار نکردن دیگه واقعا نمیدونم :دی

خوب اینم کار نکرد دیگه چاره ای نیست با همین وضعیت ادامه میدم ولی در هر صورت ممنون از کمک همتون
خب فکر کنم راه حلشو پیدا کردم:
Unofficial Patch رو شما نداری مثل اینکه. Unofficial Skyrim Patch at Skyrim Nexus - mods and community
اینو شما دانلود کن اون شراین به بازیتون اضافه میشه.

02195308087234332961.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or