vampire_b14
کاربر سایت
فقط آپدیت میخواد،خود به خود شروع میشه.
آپدیت دارم تو دیتا فعال نبود که فعالش کردم وقل الان هر سه dlc رو دارم میشه به هرسه تاش تیک بزنم ؟
چطوری سوار اژدها بشم ؟
فقط آپدیت میخواد،خود به خود شروع میشه.
آره میشه.آپدیت دارم تو دیتا فعال نبود که فعالش کردم وقل الان هر سه dlc رو دارم میشه به هرسه تاش تیک بزنم ؟
چطوری سوار اژدها بشم ؟
دنبال جمع کردن خون اون ها بادستگاهه هستی؟! :d اینا آیتمی نیستند. نژاد مردمه. Dark Elf که زیاد داریم ول میگرده توی نقشه. اکثرا هم جادوگر هستند. چهره هاشون مثل الف ها می مونه با پوست سیاهیه سوال dark elf .. high elf ....flamer ... کجای نقشه هستن ?
دنبال جمع کردن خون اون ها بادستگاهه هستی؟! :d اینا آیتمی نیستند. نژاد مردمه. Dark Elf که زیاد داریم ول میگرده توی نقشه. اکثرا هم جادوگر هستند. چهره هاشون مثل الف ها می مونه با پوست سیاه
Falmer ها رو می تونی توی خرابه های کوتوله ها یا همون Dwarf ها پیدا کنی. High Elf بدرد نخور متاسفانه سخت پیدا میشه و باید یک شهروند High Elf را یواشکی بکشی!
برای بهتر متوجه شدن قیافه های نژاد ها به صفحه اول این تاپیک مراجعه کنید عکس های خوبی داره
یک نفر از هر نژاد رو بکش و خون اون رو جمع کن
جمع آوری خون با اون دستگاه ربطی به مکیدن خون افرادی که خوابیده به نظرم نداشت. اون اصلا یک Quest دیگه بود فکر کنمآره اون دستگاه ...ببینم یه سوال اونطور که هاریکن پادشاه وامپایرها میگفتش ضعف وامپایرها جلوی خورشید برطرف میشه با اونکار؟
اون دری که قفل هست باید ماموریتهای College of winterhold رو برین تا باز بشه.کمک کنین تورو خدا!
من تو ساید کوئست
Skyrim:Forbidden Legend
گیر کردیم. بعد از اینکه اولین گردن بندو گرفتم و دوتا دیگه باید بگیرم یکی از اون درها قفله و باز نمیشه ویکی دیگه باز میشه ویه اهرم برا پایین اوردن یک پل هست که وقتی میکشمش نیزه پرتاب میشه سمتم بگید باید چی کار کنم
اون دری که قفل هست باید ماموریتهای College of winterhold رو برین تا باز بشه.
دومی همFolghuntur رو میگین؟ اونجا نیزههای پرتابی پازل دومش هستن
اون یکی هم برین به اتاق کناری و به ترتیب اینطوری بذارین مجسمه هارو : مار - نهنگ - عقاب،برگردین به اتاق قبلی یکی از اهرم ( اهرم اصلی نه, اون یکی ها) رو بکشین و یه اتاق جدید باز میشه، برین اون تو،تو اون هم به ترتیب عقاب - مار - نهنگ رو بذارین و بیایین به اتاق اصلی و اهرم اصلی رو بکشین تا پل باز بشه.
اگه نتونستین پیشنهاد میکنم یه ویدئو ببینین در مورد اینDungeon،چند تا از پیچیدهترین معماهای بازی رو داره.
برین به Horker island تو Solstheim .بچه ها توروخدا کمک کنین من گیر کردم
تو ماموریت A new Order میرم sorine رو دعوت میکنم چیزی که میخواد هم میدم بهش ولی تو recruit gunmar گیر کردم نقشه جاشو نمیگه نمیدونم باگه یا چی کسی نمیدونه کجا میتونم پیداش کنم ؟؟