راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام دوستان منم یه مدتی هستش که بازی میکنم تا حالا خداروشکر جایی گیر نکردم چند روز پیش پادشاه اصلی رو کشتم تو قایق فقط یه سوال اینجا به نظرتون کدوم یکی از این چهار تا قویتر هستش

1-Mage
2-One Handed
3-Two Handed
4-Archer

کدوم یکی از همه لحاظ بهتره

از لحاظ دمیج Two Handed از 3 تای دیگه بالا تره ولی همونطور که hunter387 گفتن نمیشه باهاش sneak کرد. Archery از بقیه ضعیف تره. Mage براساس perk هاتون ممنکنه بعضی اوقات از Two Handed هم قوی تر باشه.

- - -ویرایش - - -

بچه ها کسی میدونه چطور میشه دمیج گرگینه رو برد بالا ؟

دمیج کرکتر در حالت گرگینه به میزان خواب و غذای روزانه کرکتر بستگی داره هر چه بیشتر در روز غذا بخورید و بخوابید دمیج گرگینه افزایش میابد همچنین دمیج ضربه گرگیه با افزایش لول One Hand افزایش می یابد

- - -ویرایش - - -

بچه ها به نظرتون بهترین enchantment چیه برای ارمور و وپن؟

ریش :دی
خوب مشکل چی‌ هست، حرف بزنین؟
اول که میرم یه دایره آبی اونجا هست بعد چند نفر حرف می زنن منم حوصله ی گوش دادن نداشتم واسه همین به وسط دایره چن تا تیر زدم بعد چند نفر رو کشتم بعدشم می خوام برم با اون سیبیل آتشی حرف بزنم اما نمیشه کل غار رو رفتم هیچ راهی نیست که پیداش کنم. اون نور که ادمو هدایت میکنه رو هم زدم منو به دیوار هدایت کرد:d

- - -ویرایش - - -

طرف تو Blue Palace ه

یعنی باید برگردم به قصر شهر sulitude؟

سلام بچه ها من الان Legendary Edition رو دارم بازی میکنم Dlc Dragonborn رو میخوام بریزم قبل اون باید اون یکی dlc هارم بریزم یا فقط همین dragon born کافیه ؟

از کجا میتونم dragon born رو شروع کنم ؟

سلام بچه ها من الان Legendary Edition رو دارم بازی میکنم Dlc Dragonborn رو میخوام بریزم قبل اون باید اون یکی dlc هارم بریزم یا فقط همین dragon born کافیه ؟

از کجا میتونم dragon born رو شروع کنم ؟
فقط آپدیت می‌خواد،خود به خود شروع می‌شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or