وقت بگذرون.:dیکی از دانشجو های دانشگاه وینر هولد منو سبز کرده میرم پیشش هم میگه وقتو بگزرون کسی نمی دونه چی کار باید بکنم؟
وقت بگذرون.:dیکی از دانشجو های دانشگاه وینر هولد منو سبز کرده میرم پیشش هم میگه وقتو بگزرون کسی نمی دونه چی کار باید بکنم؟
برین به Horker island تو Solstheim .
یه باگ هست،وقتی Dragonborn نصب میشه اینجوری میشه لول.
سلام مجدد و بازم یک سوال
تو این مرحله : speak to tanilla about exchanginga pice of armor
این آرمور رو از کجا باید بیارم بدم بش؟
فکر کنم گرفته م و یه جایی گذاشتم ولی یادم نیست
کدی چیزی ندارید که یا مرحله رد بشه و یا این آرمور رو به من بده ؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
و سوال بعدی :
من الان ورژن جدید رو نصب کردم
و آپدیت های جدید (pc)
اما مرحله جدید نیورده برام / این مراحل جدید کجا باید پیداشون کنم ؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پیشاپیش تولد 8 سالگی بازی سنتر رو تبریک میگم به همه اعضا و مدیران سایت
پرک پوینتها برمیگردن + دلیل بیشتر برا بازی کردنیه سوال دیگه این پرک هارو که legendary میکنیم برمیگرده به 15 به چه دردی میخوره ؟
پرک پوینتها برمیگردن + دلیل بیشتر برا بازی کردن
تا جایی که میدونم خیر اونجوری نیست.توی بسته لجندری اگه ومپایر بشی و چهار روز خون نخوری و به حالت کامل گشنگی بری و بعدش بری توی شهری بهت حمله نمیکنند و میتونی راحت ماموریت بگیری؟؟
player.addperk perkidآقا یه رمز به ما می گید که به ما پرک بده؟
می خوام کاراکترمو جادو گر کنم. تمام اسکیل هام رو هم صد کردم ولی پرک ندارم همه رو توی قسمت واریور خرج کرد تو رو خدا به دادم برسید لازمش دارم.
-یا میتونید که عضو گروه companion بشید و با تبدیل شدن به گرگینه,خون آشام بودنتون رو درمان کنید.دوستان یکی بیاد بگه چجوری میشه از شر خون آشام بودن رها شد ....
بدجور گرفتار شدم