راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
یک کمک در مورد مرحله Elder Knowledge گیر کردم یعنی

رفتم تو اونجا که گفتن با ارکه صحبت کردم یه مرحله داد رفتم ولی هرکاری میکنم اسکرال نمیده (یا جاش نمیگه :دی ) بعد مراحل اموزش جادوگرا رفتم که مرحله اول رفتم الان تو Under Saarthail گیر کردم تو یه زندان مانند و نمیتونم بیام بیرون
دقیقا باید چیکار کنم الدر بدست بیارم الان ؟ :دی
اونی که رفتی‌ الان یه ماموریت دیگه هست :دی نمیدونم کجاش گیر کردی ولی‌ اگه اونجاش هست که در‌ها بسته میشن ,باید اونجارو بگردی و Ancient amulet رو پیدا کنی تا باز بشن.

تو ماموریت Elder knowledge هم رو میز کنارurag یه کتاب هست، اونو بخون بعد باهاش حرف بزن یه گزینه جدید میاد.

من چجوری باید زن بگیرم و یه سر وسامونی به خودم بدم؟:d
::::
در ضمن این lydia کیه؟ از اول بازی به من چسبیده ولنم نمیکنه:d
برین به temple of mara تو شهر riften اونجا یه amulet of mara بگیرین و بپوشین بعد به کسی‌ که میخواهین باهاش ازدواج کنین پیشنهاد بدین.

من چجوری باید زن بگیرم و یه سر وسامونی به خودم بدم؟
خدایی گاهی اوقات پست اول رو هم یک نگاه بندازید :d به طور خلاصه:
1- نصب Heartfire (امکانات بیشتری هم گیرت میاد)
2- توی بازی یک گردنبند Mara رو گیر بیارید - از معبد داخل Riften قابل خریداری هستش (البته فکر کنم یک سری Quest باید قبلش انجام بدید)
3- لیست افرادی که میشه ازدواج کرد صفحه اول ذکر شده. برید پیش اونا، صحبت کنید، وصلت را برقرار کنید!
4- سر عروسی به موقع حاضر بشید و در ضمن اشتباهی نزنید که جواب منفی بدید به عشقتون که دیگه نمیشه ازدواج کرد.
( در ضمن احیانا شما هم حوس بچه کردید بایستی بگم از اون راه ها نمیشه. باید یکی رو به سرپرستی از یتیم خونه قبول کرد) :d
در ضمن این lydia کیه؟ از اول بازی به من چسبیده ولنم نمیکنه
به درجه اون میگن Thane. توی هر شهر، ماموریت ها رو که کامل انجام بدی و به مردم کمک کنی یک نفر به عنوان Thane شما برگذیده میشه
میخوای بره خو باهاش صحبت کن گزینه: I think we should part ways رو بزن! :d

من چجوری باید زن بگیرم و یه سر وسامونی به خودم بدم؟:d
::::
در ضمن این lydia کیه؟ از اول بازی به من چسبیده ولنم نمیکنه:d

پست اول درباره‌ی ازدواج کامل توضیح داده شده

Lydia هم Housecarl شماست. بعد از اینکه Thane یا خان شهر Whiterun میشید، به خدمت شما در میاد و اگر بخواهید همراه شما میاد و در مبارزات شما رو کمک میکنه. اگر اشتباه نکنم با نصب پچ 1.3 قابلیت ازدواج با او را هم پیدا می‌کنید.

آخرین ویرایش:
اونی که رفتی‌ الان یه ماموریت دیگه هست :دی نمیدونم کجاش گیر کردی ولی‌ اگه اونجاش هست که در‌ها بسته میشن ,باید اونجارو بگردی و Ancient amulet رو پیدا کنی تا باز بشن.

تو ماموریت Elder knowledge هم رو میز کنارurag یه کتاب هست، اونو بخون بعد باهاش حرف بزن یه گزینه جدید میاد.

مرسی :دی اونجا دیدم یه گردنبند داده گذاشتم درست شد :دی
یه ساعته دارم مرحله این جادوگرا میرم نگو اشتباه بوده :دی :| ایکاش از اول میپرسیدم اینجاش :دی

بالاخره میخوام تمومش کنم :دی فکر کنم رکورد دار شروع کردن بازیم که هیچوقت تمومش نکردم :| :دی دفعه 5دارم از اول میرم:دی

مرسی :دی اونجا دیدم یه گردنبند داده گذاشتم درست شد :دی
یه ساعته دارم مرحله این جادوگرا میرم نگو اشتباه بوده :دی :| ایکاش از اول میپرسیدم اینجاش :دی

بالاخره میخوام تمومش کنم :دی فکر کنم رکورد دار شروع کردن بازیم که هیچوقت تمومش نکردم :| :دی دفعه 5دارم از اول میرم:دی
فک کنم من بیشتر از شما شروع کردم:d;);)

سلام دوستان منم یه مدتی هستش که بازی میکنم تا حالا خداروشکر جایی گیر نکردم چند روز پیش پادشاه اصلی رو کشتم تو قایق فقط یه سوال اینجا به نظرتون کدوم یکی از این چهار تا قویتر هستش

1-Mage
2-One Handed
3-Two Handed
4-Archer

کدوم یکی از همه لحاظ بهتره

سلام دوستان منم یه مدتی هستش که بازی میکنم تا حالا خداروشکر جایی گیر نکردم چند روز پیش پادشاه اصلی رو کشتم تو قایق فقط یه سوال اینجا به نظرتون کدوم یکی از این چهار تا قویتر هستش

1-Mage
2-One Handed
3-Two Handed
4-Archer

کدوم یکی از همه لحاظ بهتره
سه تای دیگه آخربازی قوی تر از Mage هستن ولی‌ بقیه ربط داره به سبک بازیت، مثلا با Sneak نمی‌شه two handed کرد :دی

بچه ها کسی میدونه چطور میشه دمیج گرگینه رو برد بالا ؟

همان طور که کاوه عزیز گفتند تو لول های بالا قدرت چه ومپایر چه گرگ نما زیاد حس نمیشه شما بالای 70 تا لول داشته باشید دروازه oblivion هم باز بشه پرنس های ددریک جرات نمی کنند بگند بالای چشمت ابرو هست
ولی اگر اخرین اپدیت های رو نصب داشته باشی با خوردن جسد ها و بدست اوردن پرک می تونی قدرت گرگنمات رو بالا ببری

- - -ویرایش - - -

------------------
یک سوالی خیلی وقت پیش می خواستم بپرسم
این خرسنما ها مثل گرگنما ها مراحل خاصی ندارند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or