راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام.
تو کوئست the silver hand راهی نداره که بدون گرگینه شدن ردش کنی؟ اگر حتما باید گرگینه بشی،بعدش چطوری میشه درمانش کرد؟
برای ازدواج با aela باید چیکار کنم؟
تو whiterun هم میشه خونه خرید؟باید چیکار کنم؟
ممنون.

سلام.

برای ادامه دادن ماموریت باید گرگینه بشی.اما خوب درمانش خیلی راحت هست و توی آخرین ماموریت The Companions به نام Glory of the Dead خودت میفهمی چجوری خودت رو درمان کنی!
باید یک Glenmoril Witch Head رو بندازی تو آتیشی که در Ysgramor's Tomb هست .اینطوری گرگینت ظاهر میشه بعد میتونی بکشیش و درمان بشی.همه اینها رو در ادامه ماموریت های The Companions خودت میفهمی.

بعد از تمام کردن همین ماموریت The Silver Hand اگر بخوای میتونی Aela رو به عنوان follower انتخاب کنی و هم میتونی باهاش ازدواج کنی.(گردنبند Amulet of Mara هم که باید باشه)
تو whiterun میشه به سادگی خونه خرید.باید بری پیش Proventus Avenicci که در Dragonsreach هست.

^شمش آهن (Iron Ingot) و رشته‌ی چرم (Leather Stripes) خریداری کنید و به طور مداوم خنجر آهنی بسازید.

خیلی ممنون ولی این راه خیلی طول میکشه و اصلا به صرفه نیست چون تو smithing لول 50 به بالا که بشید برای هر level که بخواید برید بالاتر باید حدود 20 تا 30 تا خنجر بسازید.فکر کنم راه بهترش ساختن چیزایی باشه که با شمش طلا و فولاد ساخته میشن.اگه جاهایی که معدن طلا و فولاد پیدا میشن رو بهم بگید ممنون میشم.

تازگیا این بازیه خفنو شورع کردم دو تا مشکل هست.

1. یه مدتی ومپایر شدم حالا میخوام برگردم به حالت اولم اون چیزی که تو پست اوله درباره falien نوشته شده نشد ! راه دیگه ای هست ؟ پیش کدوم صاحب رستوران برم تا quest درمان خون اشام رو فعال کنم ؟؟؟

2. عضو dark brotherhood شدم میشه با astrid ازدواج کرد چی جوری ؟

3. الماسامو پیش کی بفروشم ؟

1. یه مدتی ومپایر شدم حالا میخوام برگردم به حالت اولم اون چیزی که تو پست اوله درباره falien نوشته شده نشد ! راه دیگه ای هست ؟ پیش کدوم صاحب رستوران برم تا quest درمان خون اشام رو فعال کنم ؟
باید برید پیش Gonmar در قصر Dawn Guard تا بهتون آدرس فالیون رو بده
2. عضو dark brotherhood شدم میشه با astrid ازدواج کرد چی جوری ؟
خیر نمیشه
3. الماسامو پیش کی بفروشم ؟
کاروان های کاژید که در جاده ها هستند و یا General Store ها در شهرها

دمت گرم نیازی به مراجعه به Gonmar نبود همین که quest نجات دادنش رو انجام میدی خود به خود quest درمان خون اشامی ازاد میشه. یه سوال دیگه magic های که دارم میتونم لول شون رو ببرم بالا یا نه ؟مثلا مجیک flames.

دمت گرم نیازی به مراجعه به Gonmar نبود همین که quest نجات دادنش رو انجام میدی خود به خود quest درمان خون اشامی ازاد میشه. یه سوال دیگه magic های که دارم میتونم لول شون رو ببرم بالا یا نه ؟مثلا مجیک flames.

بله میتونید.
Flames خودش زیرگروه Destruction هست که میتونید با گرفتن perk های سمت چپی قدرتش رو ببرید بالا.

[URL=http://www.imgs.ir-dl.info/images/19942306103677278685.jpg][/URL]

درحالت عادی در هر ثانیه 8 پوینت از خون دشمن کم میکنه که اگر Augmented Flames رو باز کنید به 12 پوینت افزایش پیدا میکنه.
اگر Aspect of Terror که یکی از Perk های Illusion هست رو باز کنید 22 پوینت در هر ثانیه خون دشمن رو کم میکنه.
بقیه Magic ها هم قابل Level Up شدن هستند.

سلام علیکم
اقا ما دوباره خوردیم به مشکل همیشگی ... پازل ها

تو مرحله ی The world-eater's eyrie ... تو قسمت Reach Alduin portal .. اون قسمتی که وارد معبد میشی ۳ تا پازل هست ... اگه میشه هر ۳ تارو توضیح بدید
تو ویکی های خارجی هم گشتم ... ولی بد توضیح دادن و ماهم زبون ضعیف بیده

در ضمن ... من الان لول ۲۳ ام
لولم برای این مرحله کم نیست ؟؟؟
دهنم اسفالت شد تا تنهایی دوتا اژدها ی جلو درو کشتم و با این اسکلت هایی که خیلی قوی تر شدن مبارزه کردم

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

اقایون امروز یه اتفاقی افتاد
من بعد از مدتی quist های اصلی رو تمام کردم بع در حال انجام ماموریت های فرعی بودم که پادشاه وایندهلم بهم یه طبر داد ببرم بدم به jail ویت ران من بردم قبول نکرد بعد جنگ شدb-)رفتیم تو ویت ران جنگیدیم بعد تصرفش کردیم به زانو درومدن تا حالا کسی رفته اینجا رو؟
حالا بگذریم من سری جدیده که تا پچ تو یه 5 دودی بود گرفتم چه مزیت هایی داره
بعد توی پچ حرارت خانه(heartfire)میگن میشه زمین خرید خانه ساخت میشه محل زمین هارو بهم تو نقشه بدین ممنون میشم بعد یه اموزش ساخت خانه هم بزارید با تشکر

من بعد از مدتی quist های اصلی رو تمام کردم بع در حال انجام ماموریت های فرعی بودم که پادشاه وایندهلم بهم یه طبر داد ببرم بدم به jail ویت ران من بردم قبول نکرد بعد جنگ شدb-)رفتیم تو ویت ران جنگیدیم بعد تصرفش کردیم به زانو درومدن تا حالا کسی رفته اینجا رو؟
بله
جنگ داخلی اسکایریم هستش که بین ساکنین اصلی اسکایریم یعنی نوردها و ارتش امپراطوری راه افتاده.شما الان طرف نوردها که اسم ارتششون Stroemcloak هست شدید

اقایون امروز یه اتفاقی افتاد
حالا بگذریم من سری جدیده که تا پچ تو یه 5 دودی بود گرفتم چه مزیت هایی داره
بعد توی پچ حرارت خانه(heartfire)میگن میشه زمین خرید خانه ساخت میشه محل زمین هارو بهم تو نقشه بدین ممنون میشم بعد یه اموزش ساخت خانه هم بزارید با تشکر
معمولا باگ فیکس هستن آپدیت ها، + سه تا DLC هم هست.

برا خریدن مکان باید تو شهر‌های Morthal یا Thane,Falkreath باشین، برا Thane شدن هم برین با‌Jarl های اون شهر‌ها صحبت کنین

سلام علیکم
اقا ما دوباره خوردیم به مشکل همیشگی ... پازل ها

تو مرحله ی The world-eater's eyrie ... تو قسمت Reach Alduin portal .. اون قسمتی که وارد معبد میشی ۳ تا پازل هست ... اگه میشه هر ۳ تارو توضیح بدید
تو ویکی های خارجی هم گشتم ... ولی بد توضیح دادن و ماهم زبون ضعیف بیده

در ضمن ... من الان لول ۲۳ ام
لولم برای این مرحله کم نیست ؟؟؟
دهنم اسفالت شد تا تنهایی دوتا اژدها ی جلو درو کشتم و با این اسکلت هایی که خیلی قوی تر شدن مبارزه کردم

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

قسمتی که 2 در داره
برای باز شدن در سمت راست:
[Bird] [Bird] [Bird]
برای باز شدن در سمت چپ:
[Bird] [Snake] [Bird]
یک پازل مشابه هم جلوتر هست:
پایینی که جلو در هست snake - سمت راست و چپی که بالا پله ها هستند به ترتیب bird و whale
پازلی دری هم که با Diamond Clawباز میشه رو میتونی با زوم کردند روی کلید در بفهمی.(از بالا به پایین روباه - پروانه - اژدها)

لولت برای این مرحله پایین هست.باید قبل از وارد شدن به این مرحله که همراهت هم توش نمیاد خودت رو کامل اماده کنی.
توی محیط بیرونی لازم نیست همه رو بکشی و میتونی فرار کنی.

اقا کسی مینی سریال اسکایریم رو دیده ؟؟؟
خیلی فانه

،،،،

اقا من یه خونه خالی خریدم تو whiterun
خالیه خالی !!!
چیکارش کنم ریدیف شه .؟؟؟
نمیشه مهمونی داد

آخرین ویرایش:
اقا کسی مینی سریال اسکایریم رو دیده ؟؟؟
خیلی فانه

،،،،

اقا من یه خونه خالی خریدم تو whiterun
خالیه خالی !!!
چیکارش کنم ریدیف شه .؟؟؟
نمیشه مهمونی داد

از مشاور شهر، Proventus Avenicci که خانه رو ازش خریدید، میشه برای بخش های مختلف خانه اسباب و اثاثیه خرید
و به هیچ وجه نمیشه مهمانی گرفت متاسفانه

منم تو whiterun خونه خریدم ولی نمیتونم پیداش کنم، کجاست؟ اسمش چیه؟

نامش Breezehome هست

کنار آهنگری که نزدیک درواز‌ه‌ی ورودی شهره

- - -ویرایش - - -

خیلی ممنون ولی این راه خیلی طول میکشه و اصلا به صرفه نیست چون تو smithing لول 50 به بالا که بشید برای هر level که بخواید برید بالاتر باید حدود 20 تا 30 تا خنجر بسازید.فکر کنم راه بهترش ساختن چیزایی باشه که با شمش طلا و فولاد ساخته میشن.اگه جاهایی که معدن طلا و فولاد پیدا میشن رو بهم بگید ممنون میشم.

خیر اتفاقا
خنجر آهنی تنها ابزاریست که فقط دو ماده ی اولیه نیاز داره و مواد اولیه اش به راحتی و به مقدار زیاد پیدا می‌شوند و ارزان هم هستند.
شما هر روز از هر آهنگری همه شمش‌های آهن و به تعداد رشته‌ی چرمی بخرید و بعد از ساختن خنجر، به خود آهنگر بفروشید

آخرین ویرایش:
از مشاور شهر، Proventus Avenicci که خانه رو ازش خریدید، میشه برای بخش های مختلف خانه اسباب و اثاثیه خرید
و به هیچ وجه نمیشه مهمانی گرفت متاسفانه

نامش Breezehome هست

کنار آهنگری که نزدیک درواز‌ه‌ی ورودی شهره

- - -ویرایش - - -

خیر اتفاقا
خنجر آهنی تنها ابزاریست که فقط دو ماده ی اولیه نیاز داره و مواد اولیه اش به راحتی و به مقدار زیاد پیدا می‌شوند.
شما هر روز از هر آهنگری همه شمش‌های آهن و به تعداد رشته‌ی چرمی بخرید و بعد از ساختن خنجر، به خود آهنگر بفروشید

داداش دمت گرم ... خیلی گلی
فقط این اثاثیه هارو از کی باید بخریم ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or