اگه ماموریتهای اصلی رو برین میتونین از Steward بخرین، بهترین راه پول در آوردن هم خرید و فروش اسلحه هستآقا من هرکاری میکنم پول هنگفتی نمیاد دستم که خونه بخزم بعد تو شهر ویت ران کی خانه میفروشه
اگه ماموریتهای اصلی رو برین میتونین از Steward بخرین، بهترین راه پول در آوردن هم خرید و فروش اسلحه هستآقا من هرکاری میکنم پول هنگفتی نمیاد دستم که خونه بخزم بعد تو شهر ویت ران کی خانه میفروشه
آقا من هرکاری میکنم پول هنگفتی نمیاد دستم که خونه بخزم بعد تو شهر ویت ران کی خانه میفروشه
http://forum.bazicenter.com/thread52633/page382/#post2738353اقا من اخر این مرحله Elder Knowledge ...
اونجایی که یه دایره ی سبز رو زمین هست و چند تا میز کنارش که کتاب روشونه
بالاش هم چند تا دکمه هست که اکتیو نمیشن
باید چکار کنم ؟؟؟ گیر کردم بدجور
Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2
من خونه تو ویت ران خریدم میشه راه حل همه شهر هارو بدید و کسانی رو که باید ازشون خونه خرید
لطفا کسانی که باید ازشون خونه بخرم رو بگید اگر شد با عکس خیلی ممنون
اونجوری که نمیشه بچه دار شد ولی با نصب کردن hearthfire میشه ملت رو به عنوان بچه قبول کردآموزش بچه دار شدنم بزارین
سلام دوستان بزرگوار. سه تا سوال داشتم: 1. من در مرحله ی ustengrav گیر کردم. رفتم همه ی اسکلت ها رو کشتم، اون شاهشون که رو تخت بود رو هم کشتم (تو ustengrav depth) بعد رفتم کنار آبشار اون رمز خط میخی روی دیوار هم پیدا کردم. یه جمجمه ی ترول هم پیدا کردم. حالا چی کار باید بکنم؟ چیز دیگری هست که پیدا نکردم؟ یا باید برگردم پیش همون جادوگرها که ماموریت دادن بهم؟ 2. یه زنه لیندا از طرف پادشاه به خدمت من دراومد. گفتم بهش باهام بیا به کمکت احتیاج دارم، حالا هر جا میرم باهام میاد. اگر بکشنش چی میشه؟ خیلی برام بد میشه؟ 3. کلا اسکایریم همین طوری میره جلو؟ زیاد اتفاق خاصی نمی افته و برنامه ی مشخصی هم نداره. بعضی موجودات رو میشه با یک مشت کشت ولی بعضی ها مثل اون گوریل سفیده اصلا نمی میرن. از دستش فرار کردم. چون خودم هیچی ولی لیندا رو می کشت.
سپاس فراوان
اسلحه های مغازه بسته پیشرفت و LVL Up شدن شما پیشرفت می کنه.مثلا اول بازی هیچ مغازه ای اسلحه جنس Glass نمی فروشه اما پیش روی کنی، Glass یک چیز عادی توی همه مغازه ها میشهاقا بهترین فروشنده ی سلاح و ارمار تو بازی کجاست ؟
برای تولید اسلحه باید برید پیش یک Forge .کامل ترین Forge داخل Whiterun هستش که Skyforg نام داره و از همه بهترهه اموزش هم اگه میشه راجع اینکه خودمون بهترین سلاح هارو تولید کنیم بدید ... چه موادی لازمه ؟ کجا بریم و ...
معمولا هیچکدوم از فروشندهها چیز خاصی نمیفروشن،چیزهای تاپ رو بخواهی باید خودت بسازیاقا بهترین فروشنده ی سلاح و ارمار تو بازی کجاست ؟؟
یعنی بهترین هارو داشته باشه ؟؟؟
یه اموزش هم اگه میشه راجع اینکه خودمون بهترین سلاح هارو تولید کنیم بدید ... چه موادی لازمه ؟ کجا بریم و ...
ممنون
Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2