راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
باز من گیر کردم:sad::wallbash:تو مرحله فالن بعد از این که با دوتا اژدهاها باهم میجنگند.ALDUIN در میاد میره با اون یکی اژدهاهه حرف زدم بعد رفتم پیش ARNGEIR همون که تو معبدست.بعد فرستادم ویت ران با یارو پادشاهه حرف زدم تو دراگون سرچ.
بعد رفتم با یکی دیگه تو یه شهر دیگه حرف زدم برگشتم پیش همین یارو ARNGEIR بعد هر چی باهاش حرف میزنم هیچ چی نمیشه
ماموریتم اینو نوشته:get greybeards'help in negotiatig a truce
کمک

باز من گیر کردم:sad::wallbash:تو مرحله فالن بعد از این که با دوتا اژدهاها باهم میجنگند.ALDUIN در میاد میره با اون یکی اژدهاهه حرف زدم بعد رفتم پیش ARNGEIR همون که تو معبدست.بعد فرستادم ویت ران با یارو پادشاهه حرف زدم تو دراگون سرچ.
بعد رفتم با یکی دیگه تو یه شهر دیگه حرف زدم برگشتم پیش همین یارو ARNGEIR بعد هر چی باهاش حرف میزنم هیچ چی نمیشه
ماموریتم اینو نوشته:get greybeards'help in negotiatig a truce
کمک
اگه جفتشون دعوت به صلح رو قبول کرده باشن باید بیان به جایی‌ که Greybeards هستن،اونجا رو یه صندلی‌ باید بشینی‌ و ادامه ماجرا‌.البته اونجا یه باگ دیگه هم هست بعد نشستن رو صندلی‌. :دی که اگه نسخه PC رو بازی میکنی‌ احتمالا دچارش بشی‌,

نمیدونم قبول کردن یانه
یه سوال بچه گانه grey beards کجاست:d
یه گروه هستن، همون argneir یکی‌ از‌Graybeardها هست. بعد اینکه اونجا باهاش حرف زدی و گفتی‌ که دعوت به صلح رو قبول کردن بهت میگه بشینی‌ رو یه صندلی‌.

خیلی ممنون ببخشید هی سوالای ابلهانه میپرسما:(

- - -ویرایش - - -

باعرض پوزش من الان دو ساعت رفتم تو معبده نشستم هیچ خبری نیست نکنه اینا صلح رو قبول نکردن ولی رفتم پیششون باهاشون حرف زدم گفتن که قبول میکنم.الان ماموریتم اینه:get greybeards'help in negotiatig a truce

- - -ویرایش - - -

یه گروه هستن، همون argneir یکی‌ از‌Graybeardها هست. بعد اینکه اونجا باهاش حرف زدی و گفتی‌ که دعوت به صلح رو قبول کردن بهت میگه بشینی‌ رو یه صندلی‌.
باعرض پوزش من الان دو ساعت رفتم تو معبده نشستم هیچ خبری نیست نکنه اینا صلح رو قبول نکردن ولی رفتم پیششون باهاشون حرف زدم گفتن که قبول میکنم.الان ماموریتم اینه:get greybeards'help in negotiatig a truce

- - -ویرایش - - -

یعنی بگه حالا من چی کنم حل شه

خیلی ممنون ببخشید هی سوالای ابلهانه میپرسما:(

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

یعنی بگه حالا من چی کنم حل شه
احتمالا هنوز نرسیدن به معبد اگه قبول کرده باشن، یبار fast travel کنین به معبد اینجوری میرسن، اگه نشد یه عکس از quest بهم بدین بیشتر راهنمایی‌ کنم

دستت دردنکنه. اون نوشته
Delphine
کجا هست؟ دیگه راهی نمونده که نرفته باشم. حتی تو اون اتاقه که جلوش نرده ی چوبی هم بود رفتم که یه صفحه ی جادو روش بود و نتونستم کاری بکنم. هر چی دم دستم بوده رو برداشتم.

اقا تو این مرحله که اون یارو شمالیه میگه برو خون یه سری نژاد رو جمع کن من نمیتونم High Elf و Dark Elf پیدا کنم ..!
اگ میشه چند جا بگید که بریم اینارو بکشیم

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

دستت دردنکنه. اون نوشته
Delphine
کجا هست؟ دیگه راهی نمونده که نرفته باشم. حتی تو اون اتاقه که جلوش نرده ی چوبی هم بود رفتم که یه صفحه ی جادو روش بود و نتونستم کاری بکنم. هر چی دم دستم بوده رو برداشتم.

نقشه رو باز کن و با کمک اون مسیر رو پیدا کن.تا زمانی که اون Note رو برنداری نمیشه ادامه Quest رو رفت.

به این پازل رسیدی؟

اقا تو این مرحله که اون یارو شمالیه میگه برو خون یه سری نژاد رو جمع کن من نمیتونم High Elf و Dark Elf پیدا کنم ..!
اگ میشه چند جا بگید که بریم اینارو بکشیم

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

همین دو تا مونده؟
من خون همه رو به جز High Elf از Liar's Retreat پیدا کردم.

برای High Elf هم برو به Halted Stream Camp که در شمال Whiterun هست یک غار هست چند نفر رو میکشی یک در به بیرون داره که اونجا جنازه یک High Elf قرار داره.

این رو ببین اگر پیدا نکردی.

آخرین ویرایش:
تو نقشه چیزی نیست. کلا تو زیر زمین تو نقشه هیچی نشون نمیده. هیچ راه دیگه ای هم نیست. همش دور آبشار میچرخه.
آقا رسیدم به اون پازل. پیداش کردم ولی لیدا هم دنبالمه تا میام از نرده رد بشم بسته میشه
با اون جادوی دوم باید رد میشدم؟! ای بابا! رد شدم. حالا لیدا مونده اون ور نرده ها اشکال نداره؟
اینقدر تاریکه ما هم عینکی نمی بینیم دیگه. شرمنده. رفتم لیدا رو هم برداشتم. الان رفتیم sleeping giant inn ولی جادوگره نیست. باید منتظر بمونم؟
آقا همه ی مشکلات حل شد. با اون زنه دلفین رفتم دارم صحبت میکنم. ببینم چی از جونم میخواد.

آخرین ویرایش:
سلام.
تو کوئست the silver hand راهی نداره که بدون گرگینه شدن ردش کنی؟ اگر حتما باید گرگینه بشی،بعدش چطوری میشه درمانش کرد؟
برای ازدواج با aela باید چیکار کنم؟
تو whiterun هم میشه خونه خرید؟باید چیکار کنم؟
ممنون.

سلام.
تو کوئست the silver hand راهی نداره که بدون گرگینه شدن ردش کنی؟ اگر حتما باید گرگینه بشی،بعدش چطوری میشه درمانش کرد؟
برای ازدواج با aela باید چیکار کنم؟
تو whiterun هم میشه خونه خرید؟باید چیکار کنم؟
ممنون.
برا درمان کردنش یا باید خون آشام بشین یا ماموریت‌هایCompanions رو تموم کنین. ولی‌ وقتی‌ درمان کردین دیگه نمیتونین دوباره تبدیل بشین به Werewolf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or