Hevnoraakتو Valthumeیکی لطف میکنه مکان ماسکا رو بگه ؟
Konahrik تو labrynthian
Krosis تو Shearpoint
Morokei تو Labrynthian
nahkriin تو Skuldafn
Otar تو Ragnvald
rahgot تو forlehost
Volsung تو volskygge
Vokun تو High gate ruins
Hevnoraakتو Valthumeیکی لطف میکنه مکان ماسکا رو بگه ؟
ممنون اگه میشه به این هم جواب بدیدHevnoraakتو Valthume
Konahrik تو labrynthian
Krosis تو Shearpoint
Morokei تو Labrynthian
nahkriin تو Skuldafn
Otar تو Ragnvald
rahgot تو forlehost
Volsung تو volskygge
Vokun تو High gate ruins
احتمالا از یه نفر چیزی دزدیدین،فرستاده اونارو تا شمارو بکشن. ندزدین خوبممنون اگه میشه به این هم جواب بدید
یک سری افراد هستند همیشه دنبالم هستند منو پیدا کنن میکشن خیلی هم قوی اند و زیاد چیکار کنم دنبالم نیان
کنسول واسه پد تعریف نشده هست،نمیشه.کسی نتونست مشکل ما رو حل کنه...با گیم پد چطوری console رو باز کنم ؟
نمیشه . اگه موقعی که سوار اسب هستی دشمن اومد بدو بدو فرار کن.:dدوستان چطوری میشه سوار اسب شمشیر بکشی اگه لولت بره بالا میشه یا اصلا تو این بازی نمیشه این کارو کرد:d
Destruction spells : [url]http://www.uesp.net/wiki/Skyrimestruction[/URL]کسی میتونه لیست کامل spell ها رو بزاره اینجا؟
همهٔ گزینههای حرف زدن رو بزنین،بعد اینکه همشون رو زدین احتمال اینکه گزینه مورد نیاز بیاد هست.آقا ما تو ای مزحله elder knowledge که تو قسمت اولش نوشتع learn the location of the elder scroll گیر کردیم. اگه ممکنه از بچه هایی که این مرحله رو رد کردن یه کمکی بکنن. باید چی کار کنم. کجا باید برم. با این پیر مرد تو college of winterhold چی کار باید بکنم. فقط اینو نشون میده. اینم هیچ کمکی نمیکنه!!!
لطفا جوابمو بدین و کارمو را بندازین!!!
اقا من فقط تو بازی یه گرو که داشتن با هم میجنگیدن تو کوه کشتم همین اجب بی رحمایین هااحتمالا از یه نفر چیزی دزدیدین،فرستاده اونارو تا شمارو بکشن. ندزدین خوب
سلام داداشهمهٔ گزینههای حرف زدن رو بزنین،بعد اینکه همشون رو زدین احتمال اینکه گزینه مورد نیاز بیاد هست.
یا
~رو رو بزنین بنویسین Setstage mq205 80 اینتر رو بزنین. اون قسمت کامل میشه میتونین بقیه همون ماموریت رو بدون اینکه چیزی دست دست بدین بازی کنین.
================================
در ضمن تو همین تاپیک جوابش بود،جستجوای میکردین زودتر میرسیدین به جوابتون.
البته مستقیم میتونین برین به Blackreach برای انجام مرحله،که در این صورت علامت رو ندارین باید خودتون بفهمی کجا هستینسلام داداش
منم این مشکلو دارم اما دسته ایکس باکس بازی می کنم
نمیدونم باید چیکار کنم اون علامته لعنتی از رو کله کچلش نمیره
همه حرفا رو زدم اما نمیدونم چه مرگشه
تو رو خدا کمکم کن