راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
چون با pc هستی اینا رمز های ابتدایی هست باید اول ~ رو بزنی کنسول که باز شد اینارو بزن.
حالت خدایی TGM (اصلا مجیک و هلت کم نمیشه وزنتم هرچی باشه مشکلی پیش نمیاد)
حالت روح TCL (از درو دیوار رد میشی)
باز شدن مکان های نقشه TMM 1 (نقشه باز میشه کامل)
اضافه شدن پول Player.additem f 10000
killall (همه Npc های قابل مردن اطرافت میمیرن)
player.moveto npcID (میتونید تلپورت بشید به طرف یک NPC برای دیدن لیست Npc ها و ID آونها http://www.uesp.net)
resetquest ID (وقتی تو یک کوست باگ میشی یا اشتباه انجام میدی با این رست میشه)
coc location cells ( این تلپورت به مکان های مختلف هست برای لیست این مکان ها به این سایت برو http://www.skyrimsearch.com/cells.php)
player.setrace (میتونی race خودتو عوض کنی)
player.setscale 0-10 (میتونی جسه خودت رو بزرگ یا کوچیک کنی 1 نرمال هست)

آخرین ویرایش:
سلام من اول یه اشتباه کردم جنسییتمو زن انتخاب کردم حالا نمیدونم چطور باید ازدواج کنم شما میتونین کمکم کنید؟
میتونین با مردا ازدواج کنین خوب.
باید برین به Temple of mara تو شهر Riften ماموریت اونارو انجام بدین بعدا میتونین ازدواج کنین.

سلام
من اونجایی که میری به ریفتن بعدش با یکی تو رستوران حرف میزنی گیر کردم.میگه که باید یه چیزی را تو جیب یه یارو بزارم میگید باید چی کار کنم؟
ممنون:((:((:((:((:((:((:((

اگر میخوای جنسیتو عوض کنی باید بزنی player.
92645309599125033913.jpg

---------- نوشته در 06:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:59 PM ارسال شده بود ----------

سلام
من اونجایی که میری به ریفتن بعدش با یکی تو رستوران حرف میزنی گیر کردم.میگه که باید یه چیزی را تو جیب یه یارو بزارم میگید باید چی کار کنم؟
یک عکس بگذاری بد نیست ها

سلام
Brynjolf?
موقع صبح تو بازار باهاش حرف بزنین بعد که دقت همه رو جلب کرد برین قفل دکه اون Argonian رو بشکنین بعدا بیاین بذارین تو جیب اونی که نشونه نشون میده.

آموزش درمان گرگینه
برای درمان گرگینه تمام کوست های گروه companions v انجام بدید منظورم animal نیست ها باید کوست های اصلیشون رو انجام بدید تا برید روح گرگینه رائیس رو بکشید بعد که کشتید باز رو آتیش E رو بزنید(تا یک سر دیگه از جادو گر بندازه تو آتیش) تا روح گرگینه شما هم بیاد اونم بکشید از گرگینه در می آید میتونید خون آشام بشید.

---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:43 PM ارسال شده بود ----------

آموزش افزایش طول خوابیدن و صبر کردن در skyrim
برای این کار این فایل رو دانلود کنید تو پوشه skyrim کپی کنید.
بعدداخل بازی ساعت خواب و صبر کردن به 240 ساعت یعنی 10 روز افزایش پیدا میکنه(در ضمن اگر خواستید بیشتر بشه فایل data\Interface\sleepwaitmenu.cfg را با notepad تغییر دهید محدودیت تا 999 ساعت است)
data.zip

---------- نوشته در 10:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 PM ارسال شده بود ----------

خورشید درخشان در بازی با کپی فایل زیر در مسیر بازی خورشید در بازی درخشان و زیبا تر میشود.

12742021337659022060.jpg

دانلود

آخرین ویرایش:
با خرید کتاب - و رفتن به قسمت book و کلیک روی کتاب :d کتاب های مجیک اولشون spell tome : نوشته

این هم نمونه :
Clairvoyance.jpg

---------- نوشته در 11:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:19 PM ارسال شده بود ----------

کمک

دوستان من تو quest focus crystal

در منطقه : Mzulft Aedrome

من در پازل زیر گیر کردم هر کاری میکنم این اینه ها تنظیم نمیشه active شون کردم با اون ایتم focus crystal اما پیش این 3 دکمه که باید active بزنیم گیر کردم کسی از دوستان فیلمی یا اطلاعی نداره راهنمایی بده تو یو tuB که فیل هست ؟؟؟
اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم

focuscrystalpuzzlesolution.jpg

آخرین ویرایش:
سلام

یه مرحله بود باید میرفتم پیش همون اژدهائه،paarthurnax بعدش هم باید چندتا ماموریت انجام میدادیم که دادم و رو نقشه علامت زده که باید برگردم پیش همون

وقتی میرم پیشش(paarthurnax) بالای کوه هست و پایین نمیاد،نمیدونم باید باهاش چیکار کنم.

لطفا کمک کنید.

اون آینه سومی رو ببر رو نور درست میشه دیگه با همون دکمه های رو سکو

اگر موفق نشدید تو کنسول اینو بزنید player.setstage mg06 55

--------------------

ممنون

(مجبور شدم player.setstage mg06 55 رو بزنم و جواب داد :d ) به نظر خودم هم باگ بود چون اینه سوم هم تنظیم کردم اما نقشه نیومد ولی با این کد نقشه امد و quest تمام شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or