ممنون میشم برام بزاریچجوری سیو ایکس باکسو بزارم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به گزارش XF من 248 بازی کردم،اکثرQuest هارو دارم:d. انصافاQuest های بازی خیلی زیاد هستن،الان من80-90 تا Quest دارم حوصله ندارم برم.:dاقا اینایی که گفتی درست من فلش ندارم هارد دارم.
یه پیشنهاد . تو تاپیک مربوطه تو قسمت ایکس باکس لطف کنید درخواست کنید اینجا عمومیه
---------- نوشته در 11:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 AM ارسال شده بود ----------
البته هیچ کسی اینجا فکر نمیکنم به اندازه من بازی رو کامل تموم کرده باشه و اصلا به اندازه من بازی کرده.
حدود 370 ساعت بازی و تمام کردن تمامی مراحل اصلی و فرعی . به زور بتونید ماموریت پیدا کنید چون همرو تقریبا تموم کردم. نمیتونم به جرات بگم چون تو این بازی هیچی معلوم نیست یهو دیدی یکی از بالای کوه اومد یه ماموریت داد . چون نقشه بازی و حالت استاتیکی بازی واقعا کستردس.
و باید بگم لول بنده هم 101 هست اما من 12 تا سیو دیگه با باقی شخصیت ها دارم که اکثرا با لول ها بالای 25 سیو شدن
player.setav carryweight xxxسلام میشه کدی که کوله پشتی رو فقط بینهایت میکنه رو بزارید
اعصابم خورد شد از بس میگه نمی تونی بدوی
تو کنسول بازی بزن player.setstage da04 30 بعد اون قسمت رد میشه.با سلام خدمت دوستان
من تو ماموریت discerning the transmundane تو قسمت transcribe the lexicon موندم!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
بعد اینکه دستگاه رو قرار دادی سر جاش ،دکمه های اول و دوم رو اون قدر بزن که دکمه سوم باز بشه،بعدا دکمه سوم رو بزن تا چهارمی باز بشه، بعدا چهارمی رو بزن حل.با سلام خدمت دوستان
من تو ماموریت discerning the transmundane تو قسمت transcribe the lexicon موندم!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
این کار های بیهوده رو ول کن یا با چیت بزن player.incpcs pickpocket (با این روش پرک هم دریافت میکنی) یا وقتی خواب هستند با لباس thevies guild برو دزدی کن به صورت درصدی توانایی دزدی رو افزایش میده.خیلی ممنون از پاسختون
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم
چجوری میشه رو سر مردم سبد گذاشت تا دزدی کرد؟
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dovahkiin's Day Off - YouTubeخیلی ممنون از پاسختون
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم
چجوری میشه رو سر مردم سبد گذاشت تا دزدی کرد؟