راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
چجوری سیو ایکس باکسو بزارم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم برام بزاری
اول فلشت رو به ایکس باکس وصل بعد به سیتینگ بعد به مموری بعد اسم فلش رو بزن صبر کن برهتا اخر حالا به هارد اصلیت برو وسیو اسکایریم رو کوپی و در فلش پیست کن
برنامه Usb Xtaf Gui را دانلود کن
حافظه فلش را از کنسول جدا کرده و به کامپیوتر متصل نمایید
برنامه Usb Xtaf Gui را باز نمایید از منوی file به وسیله گزینه ی open manually حافظه فلش متصل به کامپیوتر را باز کنید
پوشه هارو تا اخر برو تا به یوزر بازی و به سیو برسی
ممنون

اقا اینایی که گفتی درست من فلش ندارم هارد دارم.
یه پیشنهاد . تو تاپیک مربوطه تو قسمت ایکس باکس لطف کنید درخواست کنید اینجا عمومیه

---------- نوشته در 11:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 AM ارسال شده بود ----------

البته هیچ کسی اینجا فکر نمیکنم به اندازه من بازی رو کامل تموم کرده باشه و اصلا به اندازه من بازی کرده.
حدود 370 ساعت بازی و تمام کردن تمامی مراحل اصلی و فرعی . به زور بتونید ماموریت پیدا کنید چون همرو تقریبا تموم کردم. نمیتونم به جرات بگم چون تو این بازی هیچی معلوم نیست یهو دیدی یکی از بالای کوه اومد یه ماموریت داد . چون نقشه بازی و حالت استاتیکی بازی واقعا کستردس.
و باید بگم لول بنده هم 101 هست اما من 12 تا سیو دیگه با باقی شخصیت ها دارم که اکثرا با لول ها بالای 25 سیو شدن

اقا اینایی که گفتی درست من فلش ندارم هارد دارم.
یه پیشنهاد . تو تاپیک مربوطه تو قسمت ایکس باکس لطف کنید درخواست کنید اینجا عمومیه

---------- نوشته در 11:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 AM ارسال شده بود ----------

البته هیچ کسی اینجا فکر نمیکنم به اندازه من بازی رو کامل تموم کرده باشه و اصلا به اندازه من بازی کرده.
حدود 370 ساعت بازی و تمام کردن تمامی مراحل اصلی و فرعی . به زور بتونید ماموریت پیدا کنید چون همرو تقریبا تموم کردم. نمیتونم به جرات بگم چون تو این بازی هیچی معلوم نیست یهو دیدی یکی از بالای کوه اومد یه ماموریت داد . چون نقشه بازی و حالت استاتیکی بازی واقعا کستردس.
و باید بگم لول بنده هم 101 هست اما من 12 تا سیو دیگه با باقی شخصیت ها دارم که اکثرا با لول ها بالای 25 سیو شدن
به گزارش XF من 248 بازی کردم،اکثرQuest هارو دارم:d. انصافا‌Quest های بازی خیلی‌ زیاد هستن،الان من80-90 تا Quest دارم حوصله ندارم برم.:d
راستی‌ چطور level 101 شودی؟ level cap که 81 هست :-? :d

سلام بچه ها
تو بازی سنتر چندتا تاپیک راجع به اسکایریم و کلا TES هست؟
این تاپیکی که قراره امیر علی و بچه ها بزنن هنوز زده نشده اگه زده شد لطفا یکی تو این تاپیک اعلام کنه
امیر علی جان لطفا تو تاپیکی که می خوای بزنی ماد های خفن و جالب رو هم بزار مرسی

با سلام خدمت دوستان
من تو ماموریت discerning the transmundane تو قسمت transcribe the lexicon موندم!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
بعد اینکه دستگاه رو قرار دادی سر جاش ،دکمه های اول و دوم رو اون قدر بزن که دکمه سوم باز بشه،بعدا دکمه سوم رو بزن تا چهارمی باز بشه، بعدا چهارمی رو بزن حل.

خیلی ممنون از پاسختون
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم
چجوری میشه رو سر مردم سبد گذاشت تا دزدی کرد؟
این کار های بیهوده رو ول کن یا با چیت بزن player.incpcs pickpocket (با این روش پرک هم دریافت میکنی) یا وقتی خواب هستند با لباس thevies guild برو دزدی کن به صورت درصدی توانایی دزدی رو افزایش میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or