راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 202 23.7%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    853
به همهٔ کسایی‌ که خرید و فروش می‌کنن می‌شه فروخت.

در مورد سوال دوم
بهترین که نداریم،بیشترQuest‌ها جالبن،هرکس هم نظر خاص خودشو داره،شخصاً به نظر من همهٔ‌Quest های اصلی‌ + A night to remember که بعد Level 20 شانسی تو یکی‌ از Inns شروع می‌شه

سلام ببخشید دوباره سوال من الان لولم 23 است رفتم /اینن/ ریوروود ولی هیچی نشد؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان من این مشکلم رو توی تاپیک اصلی بازی هم گفتم ولی کسی جواب نداد اگه میشه راهنمایی کنین
من برای نصب یه سری از mod ها نیاز به آخرین آپدیت بازی دارم کسی از شماها نمیدونه از کجا میتونم دانلود کنم؟
چون هرجا میگردم فقط میگن روی شبکه steam موجوده و من دسترسی بهش ندارم
اگه کمک کنین ممنون میشم:)

help me

سلام دوستان من الان در یک مرحله از بازی گیر کردم کسی هست ما رو راهنمایی کنه ممنون
من esbern و اون زنه رو رسوندم تو غار که باید میرفیتم ولی یه مشکل دارم اینکه فقط یک روز وقت دارم تا به vampaire تبدیل نشم نمیدونم چه کنم کسی هست بگه با fast travel
یا coc به کجا سفر کنم که از تبدیل شده به ومپایری من جلوگیری کنه (داره چشای کاراکتر من از حالت انسان بودن به خوناشمامی تبدیل میشه تو هر دهکده ای که میرم میریزن سرم :d) سیو 1 روز مونده به ومپایری رو دارم اما داروی درمانگری که تو پست اول گفتن رو نمیدونم از کی بگیرم (کاراکتر انتخابی هم high elf هست)

ممنون میشم راهنمایی کنید

سمت راستیه محافظ ما هست و سمت چپ هم خود ما هستیم .

بیماری

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من الان در یک مرحله از بازی گیر کردم کسی هست ما رو راهنمایی کنه ممنون
من esbern و اون زنه رو رسوندم تو غار که باید میرفیتم ولی یه مشکل دارم اینکه فقط یک روز وقت دارم تا به vampaire تبدیل نشم نمیدونم چه کنم کسی هست بگه با fast travel
یا coc به کجا سفر کنم که از تبدیل شده به ومپایری من جلوگیری کنه (داره چشای کاراکتر من از حالت انسان بودن به خوناشمامی تبدیل میشه تو هر دهکده ای که میرم میریزن سرم :d) سیو 1 روز مونده به ومپایری رو دارم اما داروی درمانگری که تو پست اول گفتن رو نمیدونم از کی بگیرم (کاراکتر انتخابی هم high elf هست)

ممنون میشم راهنمایی کنید

سمت راستیه محافظ ما هست و سمت چپ هم خود ما هستیم .

بیماری
شما Vampire شودی رفته :دی الان داره کامل می‌شه. برو پیش Falion تو شهرMorthal تا درمان بشی.

سلام
من تازه اين بازي رو شروع كردم
ميخوام بدونم كسي تاحالا اين قول بيابوني رو كشته يا نه
image.php
]
بعد چه ايتميي توش داره
عکس لود نمی‌شه. ولی‌ منظورت اگه قول‌های معمولی‌ هستن.
یه دویست سیصد تایی‌ کشتیم :دی. آیتم هاش کاملا Random هستن. ممکن هر چی‌ داشته باشه. ولی‌ معمولا 300 تا طلا داره با چند تا اسلحه

شما Vampire شودی رفته :دی الان داره کامل می‌شه. برو پیش Falion تو شهرMorthal تا درمان بشی.

زندگیمون تاریک شد رفت ولی یک دنیا ممنون راستی اون پنهان شدن Vamp ها چه طوری تو روز که نمیشه رفت ملت حمله میکنن:دی _ راستی من DUST VAMPIRE رو هم خریدم اما تاثیرش 10 ثانیه هست چطوری نامرئی بشم برم پیش Falion .
البته سعی میکنم شبانه برم پیشش
>:)

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:04 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

سلام
من تازه اين بازي رو شروع كردم
ميخوام بدونم كسي تاحالا اين قول بيابوني رو كشته يا نه

بعد چه ايتميي توش داره
-----------

زیاد ارززش کشتن نداره ولی اگه LEVEL پایین هستی خوب لول اپ میکنه معمولا با ماموت ها هم منطقه هستن :d برای هر کاراکتر فرق میکنه ولی معمولا سکه و لباس توش هست گاهی هم تیرکمان و شمشیر ....

یک دنیا ممنون پیداش کردم راستی اون پنهان شدن ومپایرا چه طوری تو روز که نمیشه رفت ملت حمله میکنن _ راستی من DUST VAMPIRE رو هم خریدم اما تاثیرش 10 ثانیه هست چطوری نامرئی بشم برم پیش Falion

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:04 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

-----------

زیاد ارززش کشتن نداره ولی اگه LEVEL پایین هستی خوب لول اپ میکنه معمولا با ماموت ها هم منطقه هستن :d برای هر کاراکتر فرق میکنه ولی معمولا سکه و لباس توش هست گاهی هم تیرکمان و شمشیر ....
یه نفر رو پیدا کن که خوابیده،خونش رو بخور،یکم حالت بهتر شه،بعدا بروFalion پیش. خون بخوری صورتت درست می‌شه ملت نمی‌فهمنVampire هستی‌.:d

اینم یه پست برای اماتورها سعی کنید در جایی استفاده کنید که به مشکل جدی برخوردید مثل ما که خوناشام شدیم رفت تمام qUist هام پرید :d

Elder Scrolls V: Skyrim

Hit "~" to bring up the command prompt and then type the code

CHEATEffect
tclToggle collision
tfcFreeflying camera
tmToggle menus (HUD)
tmm 1/0Show/hide all map markers 1=show 0=hide
TGMGod mode
player.additem [ItemNumber] #Give player item (i.e. gold is 0000000f, lockpicks are 0000000a)
showracemenuShow Race Menu
ResurrectResurrects targeted dead
tfowToggle FOW
KillKill enemy (Must select with arrow first)
psbAll Spells
help keyword #Search by the keyword, the number is what mode to search by. Modes are listed by help every time you use it.
player.setav Health #Set health
player.setav Fatigue #Set Fatigue
player.setav Magicka #Set Magicka
saqstarts all quests, *NOT RECOMMENDED!*
qqqquits the game instantly
advskill <skill> #Advances the targeted skill by xxx amount
unlockUnlocks anything that may be locked by typing unlock then clicking the chest or door you want unlocked then press enter
player.setlevel #Set Player Level
player.modav carryweight #Set Carry Weight
AdvancePCSkill (skillname) #Add levels to your skills
AdvancePCLevelIncrease your Level
player.modav burden #Increase Burden by #
player.setscale #Change scale of player; 1 is normal
SetownershipChanges ownership of target so you can safely take without stealing
COC <location>Fast travel to location, e.g. coc Rivertown
removeallitemsRemoves all items of selected NPC
player.setav speedmult Xincreases movement speed where X is a percentage multiplier (eg. player.setav speedmult 250)
player.placeatme XSpawns an NPC at your location. (Replace X with NPC ID)
killallKills all hostiles in your immediate vicinity
lock XYou can lock chests and door, or people by targeting them and typing "lock" followed by the level of difficulty you wish to set it at.
movetoqtteleports you to quest target
TDetectToggle AI Detection (You can steal all you want and no one will see you, doesn't work with pickpocketing)
player.setcrimegold XSet it high if you want to fight, set it at 0 if you want to be free.
TCAIToggle Combat Artificial Intelligence (same as TAI; however only makes the NPC not being able to combat)
TAIToggle Artificial Intelligence (freezes npc, they can't walk, move, or anything.)
Player.IncPCS [Skill Name]Will increase the level of a skill by one.
Player.modav Dragonsouls #Adds dragon's souls to your pool, allowing you to improve your shouts.
enableplayercontrolsThis command is used to enable controls during cinematics when they're disabled. Occasionally the game will glitch, instead of reloading put in this c
caqsComplete all Quest Stages
fov xAdjust field of view (insert fov value as x )
coc qasmokeThis brings you to the testing hall with all items in the game. Be careful as opening enchanted armor and weapons cabinets may cause your game to crash
duplicateallitemsDuplicate items (click container\NPC and copy the RefID)
setpcfameSet character's fame.
setpcinfamySet character's infamy.
helplist all commands in console
TGToggle Grass
player.addperk ########Add perk (ie Light fingers is 00018E6A)
***ChangeChanges your gender
help "NPC Name" 4Gives the ID for the companion or NPC
setessential <ID> 1Sets the NPC corresponding to the ID essential
player.setav *skillname* #Sets skill to # level without leveling character.
STR #Sets the refractive value of the target. 0.0= normal, 0.000001= invisible,1.0 = full refraction
playerenchantobject <object ID> <MGEF ID #1> <MGEF ID #2>Add an item to your inventory with 1-2 enchantments of your choice. Magnitude based on enchanting skill, 100=100%.
player.resethealthRestores the player's HP to Full
resethealthRestores targetted NPC's HP to Full
resetinventoryReset NPC to original inventory.
saves game with "name of file"savegame [name of file]

---------- نوشته در 09:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:20 PM ارسال شده بود ----------

یه نفر رو پیدا کن که خوابیده،خونش رو بخور،یکم حالت بهتر شه،بعدا بروFalion پیش. خون بخوری صورتت درست می‌شه ملت نمی‌فهمنVampire هستی‌.:d

ایول اینو نمیدونستم . یه تستی میکنم جوابشو اینجا مینویسم بازم ممنون ;)

کمک...

اقا ما رسیدیم به مدرسه جادوگری winter hold بعدش اون یارو معلمه ما رو میبره تو یه غار که یه امولت پیدا کنیم. اونو که پیدا میکنیم به یهدچند تادمشکل برا برگش بر میخوریم که یکی از اونا که من توش گیر کردم یک معما هست که چند تا سنگ رو باید بچرخونیم تا در باز شه... من قبلا از اینا حل کردم ولی اون موقع رو در و دیوار یک الگو داشت ولی اینجا چیزی نیس.:(
تو رو خدا زود جواب بدین که سخت در گیرم:d

اقا ما رسیدیم به مدرسه جادوگری winter hold بعدش اون یارو معلمه ما رو میبره تو یه غار که یه امولت پیدا کنیم. اونو که پیدا میکنیم به یهدچند تادمشکل برا برگش بر میخوریم که یکی از اونا که من توش گیر کردم یک معما هست که چند تا سنگ رو باید بچرخونیم تا در باز شه... من قبلا از اینا حل کردم ولی اون موقع رو در و دیوار یک الگو داشت ولی اینجا چیزی نیس.:(
تو رو خدا زود جواب بدین که سخت در گیرم:d
Mg02-008label.jpg

این هست؟
اگه آره به ترتیب
1-ماهی‌

2-مار

3-ماهی‌

4-عقاب

یه نفر رو پیدا کن که خوابیده،خونش رو بخور،یکم حالت بهتر شه،بعدا بروFalion پیش. خون بخوری صورتت درست می‌شه ملت نمی‌فهمنVampire هستی‌.
--------------------------------------------------------------------------

به سختی حالت خوناشام بودن رو به انسان تبدیل کردم :d

به اینصورت که !

vampaireism من 100% شده بود یعنی کاملا خوناشام شده بودم برای همین هر کسی میدید به مای بیچاره حمله میکرد برای همین رفتم پیش همون falion که گفته بودید البته باید ساعت 1 شب به زمان اسکاریم میرفتم بعد چون خوناشام بودم falion به ما حمله کرد :-sاما یه مجیک بهش زدم به این صورت که HARMONEY رو نداشتم تو مجیکام کد ایتمش (000A217A ) رو گیر اوردم از تو ویکیپدیای اسکاریم بعد اونو با دستور PLAYER.ADDITEM 000A217A زدم دیدم کتاب جادوش رو بهم داد >:d< سپس پیش اون فالیون اون مجیک هارمونی رو زدم و دیدم اثر کرد سری باحاش صحبت کردم و گفتم که میخواهیم از ومپایری در بیایم بعد دیدم گفت saul gam میخواد از خودش به قیمت 250 خریدم اما بازم گفت باید یه کارهایی روش انجاب بشه برای همین به سایت Console Item Codes (Skyrim) - The Elder Scrolls Wiki که مال کد های ایتم هاست رفتم و کد gem هارو بدست اوردم و با دستور player add item اونارو سری جور کردم با اینکه vampire بودم ولی جادوگره ما رو از ومپایری در اورد :d اینم عکس مجیکی که به falion زدم تا به من حمله نکنه .

مجیک harmoney

این هم مجیک خوناشام ها که نامرئی میشن

این هم کد اون gem های که فالیون میخاست
0002E4FC Grand Soul Gem
0002E4FF Grand Soul Gem (Grand)
0002E500 Black Soul Gem
0002E504 Black Soul Gem (Grand)

چشم ها از حالت خونی بودن در اومد و گوش ها که مثل خوناشام ها به حالت نوک تیز در امده بود :d به حالت اول برگشت و تمام quist ها به حالت اول برگشت

این هم ادرس ویکیپدیای اسکاریم
Console Item Codes (Skyrim) - The Elder Scrolls Wiki

نه داداش اینجا نیس.:d
یه غار هست به اسم saarthal که وقتی میری تو winter hold college باید بری اونجا تا امتحان پس بدی. اونجا هم یه معما مثل همین داره که شما عکسشو زدید:d

---------- نوشته در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 AM ارسال شده بود ----------

Mg02-008label.jpg

این هست؟
اگه آره به ترتیب
1-ماهی‌

2-مار

3-ماهی‌

4-عقاب

نه داداش اینجا نیس.:d
یه غار هست به اسم saarthal که وقتی میری تو winter hold college باید بری اونجا تا امتحان پس بدی. اونجا هم یه معما مثل همین داره که شما عکسشو زدید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or