راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 202 23.7%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    853
نه داداش اینجا نیس.:d
یه غار هست به اسم saarthal که وقتی میری تو winter hold college باید بری اونجا تا امتحان پس بدی. اونجا هم یه معما مثل همین داره که شما عکسشو زدید:d

---------- نوشته در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 AM ارسال شده بود ----------

یه غار هست به اسم saarthal که وقتی میری تو winter hold college باید بری اونجا تا امتحان پس بدی. اونجا هم یه معما مثل همین داره که شما عکسشو زدید:d
پشت شون روی دیوار علامتی که باید بزاری هست:d
با مشعل یا جادو روشن کن ببین

---------- نوشته در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 AM ارسال شده بود ----------

یعنی‌ شما پازل اول رو قبل پازل دوم حل کردین؟:دی اینی که من عکسشو گذشتم درست قبل اتمام مرحله هست. شما که میگین یکیشو حل کردین همونجا،باید تو این گیر کرده باشین دیگه؟

در کلّ اگه این نیست اون یکی‌ هست که پشتشون نوشته علامت مورد نظر رو.پشت علامت،بالا دیوار

سلام دوستان
من میخوام ازدواج کنم اما من در گذشته سه Follower خودم رو کشته بودم قبل از مراسم جسد هر کدومشون بصورت راندم یا هر سه با هم تو جشن عروسی میاد که باعث Faild : Attend Your Wedding Caremony میشه باید چی کار کنم ؟؟

سلام دوستان
من میخوام ازدواج کنم اما من در گذشته سه Follower خودم رو کشته بودم قبل از مراسم جسد هر کدومشون بصورت راندم یا هر سه با هم تو جشن عروسی میاد که باعث Faild : Attend Your Wedding Caremony میشه باید چی کار کنم ؟؟
با جادو اینا جسدشون رو بندازین به یه جای دور از دید بعدا دوباره به همسر خود پیشنهاد بدین که جشن یه وقت دیگه اجرا شه.

ببخشید دک سوال میشه واضح بگید چطوری میتونم خونه بخرم {لطفا دقیق بگید } ممنون

---------- نوشته در 10:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 AM ارسال شده بود ----------

و البته میخوام خونم توی WHITERUN یا RIVERWOOD باشد ممنون

دستت درد نکنه مشکل حل شد .
فقط یه سوال دیگه من 300000 بونتی تو شهر Winterhold دارم نمیشه کاری کرد بونتی هام برن ؟
با چیت می‌شه،طوری که پول زیادی به دست بیاری باهاش بدن پرداخت کنی‌
اگه یه جستجو‌ای میکردین دقیق تو این تاپیک نوشته بود. شما باید چند تا ماموریت از طرف رئیس هر شهر یا همون Jarl برین،بعدا میتونین از دستیارش خونه بخرین.

سلام بچه ها کوئست اژدها سواری رو چه جوری میشه شروع کرد ؟؟؟
من از نسخه کرک شده استفاده می کنم اگه بازی رو آپدیت کنم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟
درباره کوئست اون هشت تا ماسک یه توضیح بدید اصلا اون هشت تا ماسک رو از کجا میشه پیدا کرد؟؟؟؟؟​

سلام بچه ها کوئست اژدها سواری رو چه جوری میشه شروع کرد ؟؟؟
من از نسخه کرک شده استفاده می کنم اگه بازی رو آپدیت کنم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟
درباره کوئست اون هشت تا ماسک یه توضیح بدید اصلا اون هشت تا ماسک رو از کجا میشه پیدا کرد؟؟؟؟؟​
جزو ماموریت‌های آصلی هست.

خیر مشکلی‌ نداره.
اون هشت تا ماسک Quest نیستن،باید پیداشون کنی‌ بعدا ببریشون یه جایی‌ یه ماسک دیگه میگیری.
=============================================

قسمت‌های داستانی رو توSpoiler بذارین لطفا.

ممنون ولی RIVERWOOD /// JARL نداره ؟؟ :-/
نه نداره،شهر‌های بزرگ دارن فقط. یکم تو داستان پیشروی کنی‌ از Whiterun میتونی‌ خونه بخری.

جزو ماموریت‌های آصلی هست.

خیر مشکلی‌ نداره.
اون هشت تا ماسک Quest نیستن،باید پیداشون کنی‌ بعدا ببریشون یه جایی‌ یه ماسک دیگه میگیری.
=============================================

قسمت‌های داستانی رو توSpoiler بذارین لطفا.

نه نداره،شهر‌های بزرگ دارن فقط. یکم تو داستان پیشروی کنی‌ از Whiterun میتونی‌ خونه بخری.

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or