البته باید بالای Level 20 باشهبا تموم کردن کوئست Pieces of the Past بهت میده
باید کوئست رو از silus vesuius بگیری
خوب کجاش گیر کردین؟درضمن هر کار کردم نتونستم اون مرحله ی دزدی رو تو گروه دزدان برم توی drawen museum...
البته باید بالای Level 20 باشهبا تموم کردن کوئست Pieces of the Past بهت میده
باید کوئست رو از silus vesuius بگیری
خوب کجاش گیر کردین؟درضمن هر کار کردم نتونستم اون مرحله ی دزدی رو تو گروه دزدان برم توی drawen museum...
نه متأسفانه، چو رفتی، رفتیبا سلام دوستان این پست هم یک هشداره و هم یک درخواست برای راهنمایی:
اگر بدونید در داخل بازی هشت تا نگهبان وجود داره که هر کدوم ماسک خاص خودشون رو دارند و قدرت های خاصی میدند
برای بدست آوردنش باید اون نگهبان ها رو بکشید موقعی که هر هشت ماسک رو پیدا کردید در مقبره Labyrinthian محرابی وجود داره
که حتما در لودینگ ها عکسش رو دیدید هشت تا نیمتنه انسانه از هر طرف چهار تا.
ابتدا وقتی وارد محراب میشید اون مکان خرابه و کنارش یک اسکلت با یک نامه و ماسک چوبی قرار داره.ماسک چوبی قدرت ناشناخته ای داره
به طوری که وقتی به صورتتون میزنید زمان به عقب بر میگرده و وارد زمانی میشید که محراب کاملا سالمه در اونجا میتونید هر هشت
ماسک رو به روی نیمتنه ها قرار بدید و سپس کله دراگون که در وسط نیمتنه ها قرار داره بازمیشه و آیتم بسیار متفاوتی رو به شما میده.(لوث نمیکنم)
خب اول از همه بگم که اگر احیانا هر کدوم از ماسک ها رو بدست آوردید سعی کنید همیشه پیش خودتون باشه چون اگه به هر دلیلی گم
بشه مثل من کارتون دراومدست.و اما راهنمایی متاسفانه من همانطور که مستحضر شدید ابتدای بازی (پنجاه ساعت ابتدایی) دو تا از ماسک
ها رو به دلیل اینکه نمی دونستم این موضوع هست فروختم و الان میخواستم ببنیم آیا راهی برای برگردوندن که بعید می دونم چون فروم
های خارجی کسی نگفته بود هست ؟ یا حداقل سابقه داشته که کسی یک ایتم خاص رو بفروشه بعد از مدت ها دوباره دست یک فروشنده
پیداش کنه ؟ با سپاس
50شما چجوری تو 5 ساعت اول بازی دوتاش رو پیدا کردی اخه؟من 100 ساعت سه تاش رو بیش تر پیدا نکردم.![]()
Vampire هایDawnguard آره دارنبازم سلام خدمت دوستان گرامی
بالاخره تموم شد!اون دوتا ماموریتی که نتونسته بودم برم تموم شد!:excited::excited: از همه عزیزانی که مارو در انجام این امر خیر یاری فرمودند کمال و نهایت سپاس رو داریم
آما سوالاتم ! : من ومپایر شدمحالا ماموریت خاصی دارن ومپایرا؟
راستی اون هشت ماسک رو که یکی از دوستان بهش اشاره کرد، کسی میدونه که Guardاش کیان؟
راستی یه چند مساله دیگم بود، مثلا از Valkas یه ماموریت گرفتم Kill the escaped ... اما نقشه نشون نمیده بهم کجاست که احتمالا باپی چیزیه، راه حلشو کسی میدونه؟(جز آقا کاوه!)
دو تا ماموریتم هست که باید خودم پیدا کنم مثکه، یکی پیدا کردن 1/24 تا نم چیشی Stone!Vex این ماموریتو بهم داد وقتی خواستم Unusual Soul Gem رو بهش بدم گفت اینا رو پیدا کن ...
اونیکیم بعدا میپرسم![]()
یک عدد Daedric Forge هستزیر قلعه ی جادوگرا که یکی از ماموریتاش که بریم اونجا یه وسیله ای بود با گرده ی نارنجی کار میکرد.(وقتی این موجودات اتشین رو که می کشیم گرده ی نارنجی میده)اون وسیله چیه؟
یه ماموریت دیگه هم هست که می گه 20 30 تا از این گرده ها جمع کن اون واسه چیه؟
با ارادت زیاد خدمت اقا کاوه:d
ای بابا چه توقیی داری از من.من که اسم شهر یادم نمی مونه اون وقت اسم ماموریت رو بگم؟:dیک عدد Daedric Forge هست، میشه باهاش چیز میز ساخت
مثل Forge معمولی.
یادم نیستاسم ماموریت چی بود؟
![]()
خوب تو journal هست دیگه.>_>ای بابا چه توقیی داری از من.من که اسم شهر یادم نمی مونه اون وقت اسم ماموریت رو بگم؟:d
اون رو که می دونم.مساله اینجاست من 10 20 تا ماموریت نیمه کاره دارم که هر کدومشون یه لیست طولانی داره اینم یکیش.خوب تو journal هست دیگه.>_>
Vampire های Dawnguard توی بازی پیدا میشه؟ یا یه DLC هست باید دانلود کنمش؟Vampire هایDawnguard آره دارنیه خط ماموریت داره. Dragon priest ها هستن، همونایی که ماسک پوشیدن
اون ماموریتها تموم نمیشن، یعنی مثلا اگه اون رو بری مثل همون جدیدش رو میگیری، ID خاصی هم ندران، ولی تا جایی که یادم میاد Pointer نشون میداد. خوب پیدا کن دیگه: دی، همهٔ مکانهای بازی رو بگرد به دنبال Gem
![]()
DLCVampire های Dawnguard توی بازی پیدا میشه؟ یا یه DLC هست باید دانلود کنمش؟اگه دی ال سی باشه نمیتونم برمش با دایال آپ
آو! من یه ماسک وقتی که میخواستم برم آلدویینو بکشم پیدا کردم که جادوییه، یه پارچه هم دوروبرشو گرفته، از همون نوع ها هستن؟ اما برا من نشون نمیده فک کنم باگ هست
یه کوچولو کم نیست؟
البته می گردم اما کلا گفتم!
![]()