راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
Vampire های Dawnguard توی بازی پیدا میشه؟ یا یه DLC هست باید دانلود کنمش؟:دی اگه دی ال سی باشه نمیتونم برمش با دایال آپ:(( آو! من یه ماسک وقتی که میخواستم برم آلدویینو بکشم پیدا کردم که جادوییه، یه پارچه هم دوروبرشو گرفته، از همون نوع ها هستن؟ اما برا من نشون نمیده فک کنم باگ هست:دی یه کوچولو کم نیست؟:-" البته می گردم اما کلا گفتم!:دی

نگاه کن Dawnguard یه DLC هست مال بازی که باید بگیریش البته من توی XBOX مجبور شدم دانلودش کنم اما توی PC نمی دونم.فکر میکنم نسخه کرکش تو بازار موجود باشه.
اونو که بگیری برات آیتم های جدید و یک Qouest چند ساعته اضافه میشه در این dlc خون آشام ها خط داستانی دارند و میوتی داخلش تبدیل به خوده موجود خون آشام هم بشی
مثل گرگ نما و همچنین درخت پرک جدید رو مختص خون آشام ها و البته گرگ نما ها باز کنی.نگاه کن خوده عکسش که یه ماسکه سنگیه چشاشم بستس اما وقتی میذاری
رو سرت یه پارچه هم دورش میاد.اسم ماسکی که گرفتی چیه؟

آقا ن 4 تا از این ماسک ها رو قبلا فروختم الان فهمیدم چه غلطی کردم :-o
آقا کاوه میشه این کد کنسول رو برای ماسک ها بدین ؟
ماسک های همچین قوی ای هم نبودنا نمی دونم چرا ماموریتشون انقدر شاخه :d

میشه این کد کنسول رو برای ماسک ها بدین ؟
ماسک های همچین قوی ای هم نبودنا نمی دونم چرا ماموریتشون انقدر شاخه :d

کنسول کد نداره :d لود کن
ماسک ها هم قوی هستند مثلاً قیمت وسایلت رو افزایش میدند یا تخریب پذیری جادو رو بیشتر میکنند.

سلام به همگی ..

دوستان تو اون مرحله که اون مرد نامرئی که رنگش آبیه رو باید تو تونل دنبال کنید آخرش باید چکار کنی ؟ چون هیچ کاری اخرش نمیشه کرد !؟

سلام به همگی ..

دوستان تو اون مرحله که اون مرد نامرئی که رنگش آبیه رو باید تو تونل دنبال کنید آخرش باید چکار کنی ؟ چون هیچ کاری اخرش نمیشه کرد !؟

این مرحله رو میگم :

c590f0149019.jpg

------------------------------------
بعد دوستان در مورد این شمشیر اطلاعات دارید ؟ همونی که تو اسمون بهش میدن ؟

43de7cf7ba76.jpg

کنسول کد نداره :d لود کن
ماسک ها هم قوی هستند مثلاً قیمت وسایلت رو افزایش میدند یا تخریب پذیری جادو رو بیشتر میکنند.
منظورم اون کنسول نیست عزیز
منظورم دکمه کنسوله
کسی میدونه کد این آیتما رو از کجا باید آورد خیلی دلم میخواد بدونم این9 تا ماسکو که جمع کنی آخرش چی میده
راستی چرا اون کسی که ماسکارو بهش فروختم اونا ررو نداره ؟ اشکال از منه یا کلا این جوریه ؟

ممنون دوست خوبم , نگاه کن این روحه که میگی تو رو به انتهای یک سالن میبره که یک در داره ؟

آره اون دره هم هست ولی قفله پیش این روحه که میری یه اسکلت رو زمین افتاده که نمدونم چه بلایی باید سرش بیاری شاید بعد از این کار ببره پیش اون دره ....

اینم عکس اون اسکلته ...

3e04dd08bb13.jpg

آره اون دره هم هست ولی قفله پیش این روحه که میری یه اسکلت رو زمین افتاده که نمدونم چه بلایی باید سرش بیاری شاید بعد از این کار ببره پیش اون دره ....

اینم عکس اون اسکلته ...

3e04dd08bb13.jpg

خب نگاه کن عزیز کنار اون اسکلته که یه فلش زده یه کتاب با جلده آبیه موقعی که اون کتاب رو ورق بزنی روحه میره و برات
اون در که با جادوی آبی پوشیده شده رو باز میکنه اما از قرار معلوم و عکسی که گرفتی کتاب برات تو باگه!
در این جور مواقع راه حل موثری که آسون هم باشه وجود نداره اما راه سخت ترش که اونم شاید عملی بشه انیکه داخل سیوی
قبل از اینکه این کوئست رو بگیری یا حداقل قبل از اینکه وارد این مکان بشی بری و دوباره انجامش بدی.

خب نگاه کن عزیز کنار اون اسکلته که یه فلش زده یه کتاب با جلده آبیه موقعی که اون کتاب رو ورق بزنی روحه میره و برات
اون در که با جادوی آبی پوشیده شده رو باز میکنه اما از قرار معلوم و عکسی که گرفتی کتاب برات تو باگه!
در این جور مواقع راه حل موثری که آسون هم باشه وجود نداره اما راه سخت ترش که اونم شاید عملی بشه انیکه داخل سیوی
قبل از اینکه این کوئست رو بگیری یا حداقل قبل از اینکه وارد این مکان بشی بری و دوباره انجامش بدی.

ممنون بله باگ بود چون دوباره رفتم درست شد واقعا تشکر چون من به تنها چیزی که فکر نمیکردم همین باگ بود ...

راستی اگه بخواییم وسیلمونو یجا بزاریم یا نگهداری کنیم باید چکار کنیم چون من بعضی از وسایلمو نمیخوام بفروشم و درعین حال بارم رو سنگین کردن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or