راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
ممنون بله باگ بود چون دوباره رفتم درست شد واقعا تشکر چون من به تنها چیزی که فکر نمیکردم همین باگ بود ...

راستی اگه بخواییم وسیلمونو یجا بزاریم یا نگهداری کنیم باید چکار کنیم چون من بعضی از وسایلمو نمیخوام بفروشم و درعین حال بارم رو سنگین کردن !

نگاه کن بهترین راه اینه که خونه بخری البته میشه هم توی یک صندوق در یک جایی که مطمئن باشی یادت نره نگه داری کنی مثلا بالای بلندترین کوه بازی جلوی
قلعش یک صندوقچه هست من اوایل وسایلم رو اونجا نگه داری میکردم .

نگاه کن بهترین راه اینه که خونه بخری البته میشه هم توی یک صندوق در یک جایی که مطمئن باشی یادت نره نگه داری کنی مثلا بالای بلندترین کوه بازی جلوی
قلعش یک صندوقچه هست من اوایل وسایلم رو اونجا نگه داری میکردم .
البته این روش زیاد مطمئن نیست!
چون بیشترشون هر چند وقت یک بار respawn یا reset:d میشن و دوباره آیتم های قبلی رو برمیگردونن(بعضی هاشون هم رندوم ان!)
ولی خونه خیلی خوبه.
خودم پیشنهادم خونه ی riften هست چون علاوه بر صندوق و alchemy و arcane وسیله ی tanning rack تو بالکن! خونه داره:d

البته این روش زیاد مطمئن نیست!
چون بیشترشون هر چند وقت یک بار respawn یا reset:d میشن و دوباره آیتم های قبلی رو برمیگردونن(بعضی هاشون هم رندوم ان!)
ولی خونه خیلی خوبه.
خودم پیشنهادم خونه ی riften هست چون علاوه بر صندوق و alchemy و arcane وسیله ی tanning rack تو بالکن! خونه داره:d

البته من زمان زیادی وسایلم رو اونجا نگه داری کردم و مشکلی برام پیش نیومد.در هر حال خونه بهتره چون میتونی چند جای مجزا برای
انواع وسایلت داشته باشی.خونه riften هم خوبه اما من به همه خونه Hjerim در Windhelm رو پیشنهاد میکنم کلش با همه تزئینات سر جمع
بیست و یک هزار تا درمیاد ولی واقعا ارزش داره طوری که توش گم میشید واقعا به نظرم این خونه از خونه داخل Solitude خیلی بهتره و ارزون تر هم
هست.

من از این 8 تا ماسک 7 تاش رو دارم . بازی هم تموم شده . فکر نمیکنم فروخته باشم اون یکی رو . جای این ها رو کسی میدونه که بگه برم چک کنم اگر نگرفتم بگیرمش ؟

من از این 8 تا ماسک 7 تاش رو دارم . بازی هم تموم شده . فکر نمیکنم فروخته باشم اون یکی رو . جای این ها رو کسی میدونه که بگه برم چک کنم اگر نگرفتم بگیرمش ؟

این بازی که به همین راحتیا تموم نمیشه البته خط اصلیش آره اما فرعیش نه . این نام تمام ماسک هاش Hevnoraak - Krosis - Morokei - Nahkriin - Otar - Rahgot - Vokun - Volsung به اضافه Wooden Mask که اونو توی خود محراب هست. بین اینا هرکدومش که نداری بگو تا جاش رو بهت بگم.

سخت ترینش فکر کنم اونی باشه که کنار Soltiude هست :دی

حالا کدومو ندارین بگین راهنمایی‌ کنیم :دی

نگاه کن Dawnguard یه DLC هست مال بازی که باید بگیریش البته من توی XBOX مجبور شدم دانلودش کنم اما توی PC نمی دونم.فکر میکنم نسخه کرکش تو بازار موجود باشه.
اونو که بگیری برات آیتم های جدید و یک Qouest چند ساعته اضافه میشه در این dlc خون آشام ها خط داستانی دارند و میوتی داخلش تبدیل به خوده موجود خون آشام هم بشی
مثل گرگ نما و همچنین درخت پرک جدید رو مختص خون آشام ها و البته گرگ نما ها باز کنی.نگاه کن خوده عکسش که یه ماسکه سنگیه چشاشم بستس اما وقتی میذاری
رو سرت یه پارچه هم دورش میاد.اسم ماسکی که گرفتی چیه؟
چقدر تاپیک زود آپ میشه!!:-o
ممنون دوست عزیز، کامل متوجه شدم:دی
آره همونه دقیقا، والا اسمشو یادم نیست اما همونه، بقیش تو کدوم محدوده هاست؟ دقیق نگین کجا پیدا میشن، مثلا کدوم ورا بیش ترن! ...:دی
اون ماسکو وقتی خواستم آلدوینو بکشم پیدا کردمو گرفتم ...
راستی خود اون عمارت کجا پیدا میشه که ماسکارو بذاریم روش؟

چقدر تاپیک زود آپ میشه!!:-o
ممنون دوست عزیز، کامل متوجه شدم:دی
آره همونه دقیقا، والا اسمشو یادم نیست اما همونه، بقیش تو کدوم محدوده هاست؟ دقیق نگین کجا پیدا میشن، مثلا کدوم ورا بیش ترن! ...:دی
اون ماسکو وقتی خواستم آلدوینو بکشم پیدا کردمو گرفتم ...
راستی خود اون عمارت کجا پیدا میشه که ماسکارو بذاریم روش؟
دقیق نگیم؟ خوب از Riften هستن تا Solitude :دی

خود اون منطقه هم یه مکانی هست به اسم Laybrinthian نزدیک حدوداً morthal .

فکر کنم بازی من مشکل داره به فاصله ی هر2 کیلومتر اسکایریمی یه اژدها هست تازه یه بار هم دیدم دوتا از این غول های با شاخ دوم با سه تا اژدها گلاویز شدن.:-o
می گم نکنه اژدها ها هبو بالا زنشون اوردن اگه اوردن بریم به زنشون بگیم:d

فکر کنم بازی من مشکل داره به فاصله ی هر2 کیلومتر اسکایریمی یه اژدها هست تازه یه بار هم دیدم دوتا از این غول های با شاخ دوم با سه تا اژدها گلاویز شدن.:-o
می گم نکنه اژدها ها هبو بالا زنشون اوردن اگه اوردن بریم به زنشون بگیم:d
نه نگاه کن بیشتر به ساعت و زمان و میزان جابه جایی کار داره وقتی تو مثلا از این شهر تا یک شهر دیگه رو با جابه جایی سریع طی میکنی شاید حدود یک شب طول بکشه
و همچنین در خوده بازی هم مسافت زیادی رو طی کردی به همین علت وقتی از شهر میای بیرون به اژدها برمیخوری باز دوباره از همین جابه جایی سریع استفاده میکنی و یک شب
دیگه میگذره و باز دوباره بعد از یه مدت پیاده روی به اژدها برمیخوری و این روند هی تکرار میشه و در نتیجه با خودت میگی چقدر اژدها زیاده !
=)) یعنی تو شهرا هستن یا نه مثلا؟ تو کوچه پس کوچه ها، دهات ماهاتا و اینان؟:biggrin1:
ممنون:biggrin1:
جناب Arngeir در High Hrothgar همون قلعه ای که در بالاترین کوه اسکایریمه رو میشناسی؟ جای تمام فریاد هارو میگه و برای بدست آوردن بعضی هاشون
باید کشیش اژدها ها رو که ماسک ها روی صورتشونه بکشی.اگه کوئست های همون رو بری میتونی بیشتر ماسک ها رو بدست بیاری
علاوه بر اینکه فریادات کامل میشه.این یه نمه تقلبه اگه بخوای بیشتر تقلب کنی میتونی بری سایت Wikia تمام جاهاش رو گفته اگرم که دیگه میخوای
کلا تقلب کنی میتونی کداش رو بزنی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or