نگرفتم منظورتون رو، یعنی نمیتونین درش بیارین؟من ماموریتی انجام دادم که ring of hircine رو به من داده و نمیتونم عوضش کنم . میخوام از یک رینگ دیگه استفاده کنم . چی کار کنم ؟
نگرفتم منظورتون رو، یعنی نمیتونین درش بیارین؟من ماموریتی انجام دادم که ring of hircine رو به من داده و نمیتونم عوضش کنم . میخوام از یک رینگ دیگه استفاده کنم . چی کار کنم ؟
ربطی به Companions نداره ...بعد تموم کردن ماموریتهای Companions میشه ازدواج کرد.
ربطی به Companions نداره ...
باید بری تو Temple داخل شهر Riften همون که توش Thieves Guild هست ...
اونجا یه گردنبند می گیری اگه بپوشیش می تونی به مردم درخواست ازدواج بدی !
خوب اگه گرگینه نشین به هیچ دردی نمیخوره که اونمشکل همینجاست . نمیپوشه . البته این رو بگم که من گرگینه نشدم . رفتم تو غار ولی خون رو نخوردم و اومدم بیرون .
This <3aela یکی از اعضای Companionـه،پس برای ازدولج کردن باهاش باید خط داستانیش رو تموم کنی
شما هم برو اطلاعاتت رو زیاد کن جواب غلط ندی
player.removeitem 2AC60 احتمالا مشکل رو حل کنه، مطمئن نیستم البتهآره همون رو دارم . ماموریت هم بعد از اونکه گرفتمش زیاد انجام دادم . حسش نیست لود کنم از قبلش . از اون یارو که تو زندان بود و یک بچه رو کشته بود گرفتم . هیچ راهی نداره ؟ باید حتما گرگینه بشم ؟ اگر نخوام کی رو باید ببینم![]()
خود به خود بعد یه چند دقیقه میاد بیروناگر همین جمله رو ذقیقا باید بزنم عمل نکرد . جای item نوشتم ring باز هم عمل نکرد . مثل اینکه باید گرگینه بشمبعد چطوری باید از گرگینگی میومدم بیرون ؟ ;P
بچه ها من تو گروه گرگینه ها(componts)یه همچین چیزی عضو شدم یک سری میز بود روشون سلاح و این جور چیزا بود من هم درشون باز کردم یه تیر کمان برداشتم:d حالا باهم حرف نمیزنن میگن پول بده منم میگم پول ندارم یا نمیدم راهی نداره دوباره با هام خوب شوند؟![]()