راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
نقطه ضعف Troll ها آتیش هست ...
می تونی با Magic آتیش راحت بزنیش ...
فک نکنم راه دیگه ای باشه ... مگر اینکه بری چند تا Mission دیگه انجام بدی بعدا بیای سر این Mission

من ماموریتی انجام دادم که ring of hircine رو به من داده و نمیتونم عوضش کنم . میخوام از یک رینگ دیگه استفاده کنم . چی کار کنم ؟

من یه راه دارم حتما کار میکنه
گرگینه بشید(COMPANION) بعد BEAST FORM را فعال کنید گرگینه که شدید صبر کنید تا ادم بشید:dبعد هرچی ایتم انتخاب کرده بودید غیر فعال میشه بعد رینگ مورد نظر را دستتون کنید

من یه راه دارم حتما کار میکنه
گرگینه بشید(COMPANION) بعد BEAST FORM را فعال کنید گرگینه که شدید صبر کنید تا ادم بشید:dبعد هرچی ایتم انتخاب کرده بودید غیر فعال میشه بعد رینگ مورد نظر را دستتون کنید

موضوع این بود که نمیخوام گرگینه بشم . ولی مثل اینکه چاره ای نیست . گرگینه شدن حالا خوبه یا بد ؟
یه سوال دیگه . تو بازی یک سری Gem شکسته پیدا میشه . از اونها میشه برای ساختن بلک جم استفاده کرد ؟ راهی داره یا فقط آشغال هستن ؟

موضوع این بود که نمیخوام گرگینه بشم . ولی مثل اینکه چاره ای نیست . گرگینه شدن حالا خوبه یا بد ؟
یه سوال دیگه . تو بازی یک سری Gem شکسته پیدا میشه . از اونها میشه برای ساختن بلک جم استفاده کرد ؟ راهی داره یا فقط آشغال هستن ؟
خوب هست :دی، مثل خون آشام شدن زیاد نقطه ضعف نداره، فقط این هست که اگه بخوابی well rested bonus نمی‌گیری.
اون‌ها هم rpg آیتم هستن، کاربرد خاصی‌ ندارن، مثلplates,basket ،پشت زمینه یه داستان‌هایی‌ دارن فقط.

من که کلا تا حالا نخوابیدم:d اگر بخوابیم چی میشه ؟ قدرت میگیره ؟ الان لول من شده 34 . دیشب ماموریتی رو انجام دادم که زره های سیاه رنگ رو گرفتم . پوشیدم . الان با هر کی درگیر میشم دود سیاه از من بلند میشه:d
پس بفروشم این جم ها رو و کمی پول در بیارم :d

لول من 54 قدرت دفاع زره من 500 با پوست اژدها خودم درست کردم با کمان می جنگم قدرت کمانم184 یه اژدها رو با 4 تا5 تیر میارم پایین هم زمان با 3 اژدا جنگیدم فرستادمشون قبرستون نظرتون چیه شما هم در مورد بازی کردنتون بنویسید جالبه

من تو این دو تا ماموریت گیر کردم روی نقشه هم نشون داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید!
Become a full member of the Guild -1
2- Recred the stones of Borezineh
من توی ماموریت دوم از 24 تا پنج تا رو پیدا کردم ولی نمیدونم چه جوری !؟ اصلا نمیدونم چه هستند این ستون ها لطفا راهنمایی کنید ممنون !!!

من تو این دو تا ماموریت گیر کردم روی نقشه هم نشون داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید!
Become a full member of the Guild -1
2- Recred the stones of Borezineh
من توی ماموریت دوم از 24 تا پنج تا رو پیدا کردم ولی نمیدونم چه جوری !؟ اصلا نمیدونم چه هستند این ستون ها لطفا راهنمایی کنید ممنون !!!

اولی باید تمام ماموریت جانبی هایه گروه دزدا روبری از vax و devilin می تونی بگیری
دومی حدود 20 تا دقیق یادم نیست چندا stones of Borezineh باید پیدا کنی هموم جم های صورتی معلق که داخل یه جعبه طلا هستن

اولی باید تمام ماموریت جانبی هایه گروه دزدا روبری از vax و devilin می تونی بگیری
دومی حدود 20 تا دقیق یادم نیست چندا stones of Borezineh باید پیدا کنی هموم جم های صورتی معلق که داخل یه جعبه طلا هستن
البته امکان داره ایشون این دزد‌های سر راهی‌ رو کشته باشن و Guild باهاشون قهر کرده باشه :دی، که اون وقت باید پول بدی بهشون تا دوباره عضو بشی

سلام بر دوستان . من تو بازی صدای خیلی چیزا مثل به هم خوردن شمشیر یا غرش اژدها یا صدای اسپل های مختلف رو ندارم . باید چه کنم:(

سلام دوست عزیز احتمالا شما با تحت دیسک بازی می کنی (بازی رو رو هارد نصب نکردی) این بازی حجم زیادی فایل داره که موقع بازی تحت دیسک همه رو نمی تونه لود کنه اگه تحت دیسک بازی می کنی یک نسخه کامل تهیه کن که روی هارد نصب بشه (burner max) فکر نمی کنم مشکل از چیزی دیگه باشه امید وارم مشکلت حل شه (اگه تونستی اپدیت بازی برای رفع باگ هارو از سایت XBOX 360 Update Center تهیه کن و برای رویه دستگاه یختن آموزشش هست از اون استفاده کن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or