راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام
چجوری میشه لباس هایی که به Leather نیاز دارن رو به صورت Legendary قوی کرد؟
من هر کاری میکنم از Epic بیشتر نمیشه؟؟
اسمایتینگم هم 100 هست و پرک هاش آزاده!
حتی potion of fortify smithing هم میخورم!
مرسی
فکر نکنم بشه،چون تنها زره‌هایی‌ رو می‌شه تا اون حد آپگرید کرد که پرک دارن،البته مطمئن نیستم چون استفاده نکردم :دی

کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممک

دوستان از اینکه انقدر حمایتم میکنید سپاسگذارم و کلی روحیه گرفتم.راستش میخوام اول به صورت کامل همه چیزو توضیح بدم و بعد بیام براشون عکس بزارم. بعد از اون تصمیم دارم با کمک مدیر انجمن پست ها رو پاک و هر بخشو توی یک پست بزارم و بعد پست های شما اظافه بشه بعد از اونا. ولی اول راهنمای کلی و توضیح اسکیل ها و خود اصل بازی.بعد از اونم تا اونجایی که ممکنه راهنمایی مراحل رو از پایه تا پایان برای هر کدام از گروه ها و ماموریت های اصلی با کمک شما بزارم یعنی بزاریم.بازم ممنونم از حمایتتون
سلام . آقا پژمان من بلد نبودم گفت و گو درست کنم مجبور بودم پیامم رواینجا بنویسم با عرض معذرت من طالب راهنمایی در یکی از مرحله های اسکاریم ویتر هولد کالجم این که یه مرحله هست که بایر بری mzolt که در اونجا وقتی یه چیزی رو رو پایه یه قوی بزرگ میزاری چند تا اسعه ظاهر میشه و یه سری آینه که باید با جادو مسیر نورو تغییر بدی وبا اون دگمه ها آیینه ها رو من یه هفته ست دارم روش کار میکنم ولی هنوز این قسمت رو رد نکردم چون خیلی سخت و فکرییه اگه میتونی یه راهنمای کومپلتی بکن

سلام . آقا پژمان من بلد نبودم گفت و گو درست کنم مجبور بودم پیامم رواینجا بنویسم با عرض معذرت من طالب راهنمایی در یکی از مرحله های اسکاریم ویتر هولد کالجم این که یه مرحله هست که بایر بری mzolt که در اونجا وقتی یه چیزی رو رو پایه یه قوی بزرگ میزاری چند تا اسعه ظاهر میشه و یه سری آینه که باید با جادو مسیر نورو تغییر بدی وبا اون دگمه ها آیینه ها رو من یه هفته ست دارم روش کار میکنم ولی هنوز این قسمت رو رد نکردم چون خیلی سخت و فکرییه اگه میتونی یه راهنمای کومپلتی بکن
بازی جا فکری هم داره مگه؟:دی
شما یه دستتون جادو Flames رو بگیرین،یه دستتون جادو Frostbite رو،یکی‌ دور می‌کنه Beam هارو، یکی‌ نزدیک.

بعدا با اون دکمه ها،آینه هارو جوری تنظیم کنین که بیفتن رو خط‌های رو سقف،بعدا با جادو،نور هارو بیارین رو آینه ها،تموم :دی کاری نداره که :دی
video guide : [SKYRIM] Puzzle Guide - Mzulft Aedrome Focusing Lens - YouTube

من این قسمت رو خیلی روش تاکید میکنم که خودمم گیر کرده بودم دقت کنید
اگر شما کلا رو ایتم ها و اسکیل های مجیکتون کار نکرده باشید منظورم destruction هست و خود مجیک نمیتونید این مرحلرو رد کنید چون توان شلیک جادوها نمیتونه نور هارو حرکت بده باید کمی تو این زمینه کار کنید
من در اولین دفعه حضورم تو بازی به این مرحله رسیدم و هر کاری کردم نور ها تغییر نکرد و فکر کردم باگ هست در صورتی که با همون دیسک یک بار دیگه بازی کردم و اینبار در زمینه دیستراکشن و مجیک فعال بودم یه جورای خودمو ویچر کرده بودم . اینبار نور ها به سادگی تکون خوردن و مشکلی نبود .

---------- نوشته در 02:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:36 PM ارسال شده بود ----------

تکون نور ها هم با دو قدرت دیستراکشن ( flame & ice) هست یعنی جادوهای خراب کننده اتش و یخ یا سرما . باید با انها روی الماسی که وسط وسیله عظیم گذاشتین شلیک کنید تا سه اشعه نور حرکت کنند بعد با اهرم های مخصوص ( همون سه تا دکمه ) اینه های منعکس کنندرو تنظیم کنید

---------- نوشته در 02:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 PM ارسال شده بود ----------

اگر نداشتید دوتا کتاب اونجا هستن که با خوندنشون توانشو کسب میکنید

با سلام دوباره
من خون آشام شدم متاسفانه خیلی هم ازش گزشته متوجه نشده بودم نمیتونم به سیو قبل از آن برگردم اصلا نمیدونم کی این بلا سرم آومده
راه حلش چیه اگه با دارویه خاصی میشه بگید اگه هم چیت برا خوب شدن داره بگید
یه سوال دیگه: قدرت جادو ها و دمجی که میدن به چی بستگی داره باید چه کار هایی برا افزایش دمجشون کرد؟
ممنون

با سلام دوباره
من خون آشام شدم متاسفانه خیلی هم ازش گزشته متوجه نشده بودم نمیتونم به سیو قبل از آن برگردم اصلا نمیدونم کی این بلا سرم آومده
راه حلش چیه اگه با دارویه خاصی میشه بگید اگه هم چیت برا خوب شدن داره بگید
یه سوال دیگه: قدرت جادو ها و دمجی که میدن به چی بستگی داره باید چه کار هایی برا افزایش دمجشون کرد؟
ممنون
Cheat : setstage 000eafd5 10
بدون چیت : برین پیشFalion تو شهرMorthal،ماموریت اون رو برین،درمان میشین :دی
جادو‌ها هم بر اساس درجه اون جادو، میزان اسکیل شما و درجه‌Enchantment ای که رو لباستون هست قوی یا ضعیف میشن، واسه بیشتر کردن هم باید اونارو افزایش بدین.

من 5 تا از دراگون ماسک ها رو دارم ولی یه دفعه
حواسم نبود وودن ماسک رو انداختم حالا نمیتونم پیداش کنم
راه حلی هست دوباره پیداش کنم ???????

خانتر خان متاسفانه اون رمزی که برای Jagged Crown دادی کارنکرد چیز دیگه ای نیست !!؟؟
همین الان چک کردم :دی، ظاهراً آیتم رو Duplicate نمی‌شه کرد، یا همون جدیدش رو ساخت،نمیدونم چرا. شیدما راهش هست من نمیدونم، تو ویکی بازی یه گشتی بزن.

من یه مشکلی دارم.
بعضی از چیزایی که خودم دادم به همراهم تا حمالی کنه واسم کرده به اسم خودش و نمیزاره پس بگیرمشون!
مثلا ماسک های جادوگرایی که کشتم رو پس نمیده! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or