مرد نا پدید میشه داخل قلعه؟ اگه آره که بدون پچ راهی نیست رو کنسول، باید ماموریت رو از اول برین.برادران گرامی تو مرحله WAKING NIGHTMARE میرم تو یه قلعه بهم میگه FOLLOW Erandur ولی اصلا راهی نداره باید چیکار کنم؟
یه خنجر دارین به اسمNattlebane ،اونو بزنین رو ریشههای درخت تا بره کنار راه رو باز کنه.بچه ها سلام.من تازه عضو شدم.دنبال راهنمای این بازی میگشتم اینجا رو پیدا کردم.تا جاهایی رفتم.اما بازی کلا دیگه قفل شده.کسی هست مرا یاری کند ؟ eldegram sap یه دونشه.نمیدونم چجوری باید رفت بالا پیش اون درخت.![]()
اونجا یه تالار هست قبل اون راهرو، در روبرویی راهرو اونجا هست.
اونجا یه تالار هست قبل اون راهرو، در روبرویی راهرو اونجا هست.
البته میتونی با چیت هم بازش کنی![]()
خودمم الان دیدم نفهمیدم چی گفتممن که نفهمدم چی گفتی:d
من میگم کلید کجاست؟؟!!
حالا ولش کن چیتش رو بگو![]()
خودمم الان دیدم نفهمیدم چی گفتمقبل اینکه به اون راهرو که در توش هست برسی، تو یه تالاری هستی، اونجا یه درای هست، کلید اونجا هست.
چیتش هم رو در کلیک کن بنویس Unlock
راه رو ادامه بده تنهایی، بعدا که رفتی بالا یه راه خروجی هست، برو بیرون، دوباره برگرد تو، بیا باهاش حرف بزن، درست میشه.مرسی
در رو باز کردم ولی باز هم یارو نمیاد دنبالم
تا از کنارش رد میشم میگه چیزی میخوای؟
باهاش صبحت میکنم میگم دنبال staff of magnus میگردم.میگه focusing crystal میخواد.یه دونه از این جن ها رو کشتم focusing crystal رو برداشتم دادم بهش حالا میگه بیا توی راه باهات حرف میزنم توضیح میدم و....
تو قسمت quest ها هم نوشته follow the paratus
ولی یارو مثل بز واستاده سر جاش تا از کنارش رد میشم میگه چیزی میخوای؟و بعد همون مکالمات تکرار میشه)x
راه رو ادامه بده تنهایی، بعدا که رفتی بالا یه راه خروجی هست، برو بیرون، دوباره برگرد تو، بیا باهاش حرف بزن، درست میشه.
اگه نشد باید ماموریت رو کلا تموم کنی با چیت![]()
Noch :dسلام
1.چیت برای تموم کردن کوئست revealing the unseen چی هست؟باگ داره)x
2.من الان گرگینه ام وقتی بخوابم بهم امتیاز خواب نمیده؟یا یه همچین چیزی:d
The black starیه نفر اسم تمام مراحل دیدرا رو به ما بگه لطفا
خوب کجاش گیر کردین دقیقاً؟سلام خسته نباشید از بازی کردن تو Alduin's Wall گیر کردم لطفا راهنمایی بفرمایید