M mahdi6 کاربر سایت May 10, 2012 #1,817 سلام دادا یه کد میخواستم که وسط بازی بشه فردی که داریم باش مرحله میریم رو ویرایش کرد
mohandes_register کاربر سایت May 10, 2012 #1,818 نوشته شده توسط hunter387: این چه آدرس دادنی هست اسم ماموریت رو بده بیشتر... یه خنجر مخصوصی بهت داده تو اون ماموریت وقتی با اون خنجر بزنی به درخت خودش رو جمع میکنه از وسط راه...
نوشته شده توسط hunter387: این چه آدرس دادنی هست اسم ماموریت رو بده بیشتر... یه خنجر مخصوصی بهت داده تو اون ماموریت وقتی با اون خنجر بزنی به درخت خودش رو جمع میکنه از وسط راه...
GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت May 10, 2012 #1,819 آقا یه خبر بالاخره من این باگ رو حل کردم فقط این ترافیه one with the shadows رو چجوری میشه گرفت؟
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member May 10, 2012 #1,820 نوشته شده توسط DNS ERROR: آقا یه خبر بالاخره من این باگ رو حل کردم فقط این ترافیه one with the shadows رو چجوری میشه گرفت؟ بیشتر... بعد ماموریتDarkness returns ، اگه ماموریتهای Vex و اون یارو کچل که اسمش یادم رفته رو رفته باشین برگردین به مقر، یه ماموریت شروع میشه که میشین رییس گروه. one with the shadows رو اونجوری میگیرین.
نوشته شده توسط DNS ERROR: آقا یه خبر بالاخره من این باگ رو حل کردم فقط این ترافیه one with the shadows رو چجوری میشه گرفت؟ بیشتر... بعد ماموریتDarkness returns ، اگه ماموریتهای Vex و اون یارو کچل که اسمش یادم رفته رو رفته باشین برگردین به مقر، یه ماموریت شروع میشه که میشین رییس گروه. one with the shadows رو اونجوری میگیرین.
GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت May 10, 2012 #1,821 منظورت کدوم مرحله هاشونه من مرحله ی خاصی نرفتم اسم نداره؟
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member May 10, 2012 #1,822 نوشته شده توسط DNS ERROR: منظورت کدوم مرحله هاشونه من مرحله ی خاصی نرفتم اسم نداره؟ بیشتر... یه سری ماموریت فرعی هستن (جدا از ماموریتهای گروه) کهVex و Delvin میدن بهت. به اسم numbers job یا burglary job. اونارو میگم.
نوشته شده توسط DNS ERROR: منظورت کدوم مرحله هاشونه من مرحله ی خاصی نرفتم اسم نداره؟ بیشتر... یه سری ماموریت فرعی هستن (جدا از ماموریتهای گروه) کهVex و Delvin میدن بهت. به اسم numbers job یا burglary job. اونارو میگم.
GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت May 12, 2012 #1,823 من یه عالمه numbers job و burglary job رفتم حدودا چندتا باید برم؟؟ یه مرحله بهم گفتن ولی ترافی نداد که اسمش summers shadows اگه درست نوشته باشم آخرین ویرایش: May 12, 2012
من یه عالمه numbers job و burglary job رفتم حدودا چندتا باید برم؟؟ یه مرحله بهم گفتن ولی ترافی نداد که اسمش summers shadows اگه درست نوشته باشم
A aleereza کاربر سایت May 13, 2012 #1,824 سلام بچه ها من تو مرحله forbidden legend گیر کردم لطف میکنید اگه راهنماییم کنید
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member May 13, 2012 #1,825 نوشته شده توسط DNS ERROR: من یه عالمه numbers job و burglary job رفتم حدودا چندتا باید برم؟؟ یه مرحله بهم گفتن ولی ترافی نداد که اسمش summers shadows اگه درست نوشته باشم بیشتر... همشو از هر کدوم شش تا هست حدوداً نوشته شده توسط aleereza: سلام بچه ها من تو مرحله forbidden legend گیر کردم لطف میکنید اگه راهنماییم کنید بیشتر... خوب مشکل شما دقیقاً کجاست؟
نوشته شده توسط DNS ERROR: من یه عالمه numbers job و burglary job رفتم حدودا چندتا باید برم؟؟ یه مرحله بهم گفتن ولی ترافی نداد که اسمش summers shadows اگه درست نوشته باشم بیشتر... همشو از هر کدوم شش تا هست حدوداً نوشته شده توسط aleereza: سلام بچه ها من تو مرحله forbidden legend گیر کردم لطف میکنید اگه راهنماییم کنید بیشتر... خوب مشکل شما دقیقاً کجاست؟
A aleereza کاربر سایت May 13, 2012 #1,826 هانتر عزیز تو مرحلهforbidden legend جایی که زیر زمین بجایی میرسم که بایدوارد یه راه پله بشم و از جایی که هستم برم پایین تر ولی درش باز نمیشه
هانتر عزیز تو مرحلهforbidden legend جایی که زیر زمین بجایی میرسم که بایدوارد یه راه پله بشم و از جایی که هستم برم پایین تر ولی درش باز نمیشه
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member May 13, 2012 #1,827 نوشته شده توسط aleereza: هانتر عزیز تو مرحلهforbidden legend جایی که زیر زمین بجایی میرسم که بایدوارد یه راه پله بشم و از جایی که هستم برم پایین تر ولی درش باز نمیشه بیشتر... برین به شهرWinterhold ، ماموریتهای College of winterhold رو انجام بدین. تو یکی از ماموریتها اون در باز میشه.
نوشته شده توسط aleereza: هانتر عزیز تو مرحلهforbidden legend جایی که زیر زمین بجایی میرسم که بایدوارد یه راه پله بشم و از جایی که هستم برم پایین تر ولی درش باز نمیشه بیشتر... برین به شهرWinterhold ، ماموریتهای College of winterhold رو انجام بدین. تو یکی از ماموریتها اون در باز میشه.
R rasam2 کاربر سایت May 14, 2012 #1,828 high hrothgar سلام من تو معبد high hrothgar هستم. اون یارو هی میگه shout کن منم هی z رو میزنم ( نگه هم میدارم) اما هیچ اتفاقی نمی افته کمک کنین لطفا
high hrothgar سلام من تو معبد high hrothgar هستم. اون یارو هی میگه shout کن منم هی z رو میزنم ( نگه هم میدارم) اما هیچ اتفاقی نمی افته کمک کنین لطفا
GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت May 14, 2012 #1,829 نوشته شده توسط hunter387: همشو از هر کدوم شش تا هست حدوداً بیشتر... من تا الان 40 تا numbers job و 40 تا burglary job رفتم و هنوزم هست شما میگی شش تا
نوشته شده توسط hunter387: همشو از هر کدوم شش تا هست حدوداً بیشتر... من تا الان 40 تا numbers job و 40 تا burglary job رفتم و هنوزم هست شما میگی شش تا