>_>تویه تالار بزرگ که وسطش یه میزهستش
اون ماموریت تو Thieves guild quests حساب میشه بجا daedric questsآقا من Darkness ReturnS رو تموم کردم اما به دیدرا ها اضافه نشد![]()
سلام خسته نباشید من در مرحله Discerning the Transmundane گیر کردم وفک کنم باگ افتاده نمیدونم چیکار باید بکنم ، 4 تا کوئست اولش و رفتم دیگه کوئستی نمیده و روي 4 تاتيك خورده ولي درقسمت انجام نشده ها (بالا)قرار گرفته حالا كوست بعدي يعني ( پیدا کردن نمونه خون چند نفر) نمیدونم چیکار باید بکنم اصلا كوئستي چيزي نشون نميده، میدونم که در اون جعبه باز میشه یه کتاب بهت میده که میتونی اسکیلاتو آپگریت کنی.. راهي هست اين مشكل برطرف بشه يا اينكه كتابرو بدست بيارم
خوب؟؟؟1.چرا نمی شه بعضی از کتابای جادو رو برای یاد گیری خوند؟
2.چجوری باید عضوbrotherhood شد؟من با همون که گاریش خراب شده حرف زدم اون من رو پیش کشاورزه میفرسته بعد کشاورزه میفرسته پیش همون مرده بعد ماموریت تموم می شه.
خون نژادهای مختلف بازی (مثل orc و Nord و و و) رو بخوری از هر نژاد یکی.(البته بعضی از نژاد های دیگه ای هم هست که اول بازی نیستن مثل اونایی که شبیه کلاغن)
---------- نوشته در 11:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 AM ارسال شده بود ----------
1-اگه اون اسکیل رو از قبل داشته باشین نمیشه خوند.خون نژادهای مختلف بازی (مثل orc و Nord و و و) رو بخوری از هر نژاد یکی.(البته بعضی از نژاد های دیگه ای هم هست که اول بازی نیستن مثل اونایی که شبیه کلاغن)
---------- نوشته در 11:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 AM ارسال شده بود ----------
خوب؟؟؟
1-اگه اون اسکیل رو از قبل داشته باشین نمیشه خوند.
2-باید برین شهرWidndhelm، ماموریت یه پسری که میخواد Dark brotherhood رو احضار کنه رو انجام بدین.
من سوال ایشون رو جواب دادماصلا كتاب رو نگرفته تا بخونه !!
dark brotherhood o تمومش كردم!
آخری کافی هست
با سلام
آپديت آخري اين بازي آپديت هاي ديگه رو هم در بر ميگيره؟
يا نه بايد همه آپديت ها از آپديت 1 تا 6 رو دونه دونه نصب كنيم؟
با تشكر
دقیقاً کجاش گیر کردین؟ماموریت in my time of need رو چجوری باید رد کرد؟