ASHIHARA
کاربر سایت
آهان :d باید یه زنی رو پیدا کنین، تو Bannered mare هست داخل شهر، اونی که پشت میز هست نه، یکی دیگه هست غذا این میپزه، باهاش حرف بزنین،اصلا نمیدونم باید چیکار کنم:d
آخری کافی هست![]()
آره، اکثرشون فقط misc نیستن که، بعدا تبدیل میشن به ماموریت کاملماموریت MISCLLANEOUS ارزش تموم کردن داره؟(از لحاظ لیستش می گم)
hunter387 جان قیمتی ترین معجونی که ساختین چقدره؟:d
تو اون مدت اسکیلهات ضعیف تر میشن، میای بیرون میبینی از اومده 100 به60این که وقتی گاردها میگرنمون قبول می کنیم بریم زندان مشکلی هم داره؟
کلا رفتن به زندان چه بدی داره؟میخوابی مدت میگذاره آزاد میشی دیگه![]()
آره، اکثرشون فقط misc نیستن که، بعدا تبدیل میشن به ماموریت کامل
یه Poison داشتم، هر ضربه 11000 دمیج میدادفکر کنم اون باشه.
تو اون مدت اسکیلهات ضعیف تر میشن، میای بیرون میبینی از اومده 100 به60![]()
خوب خلاف نکن توای بابا من هر بار میگرفتنم میرفتم زندان پول مفت نداشتم بدم اگر هم میکشتمشون همه گارد های شهر می مردن و بعد هم پادشاه بهم حمله می کرد اون هم نمی مرد در نهایت باز هم زندان![]()
اون یکی اتاق دو نفر حرف میزنن، اونارو بکش، از جسد یکی کلید زیر زمین رو بردار، بعدا اونجا یه زیر زمین هست، برو اونجا با یکی از زندانیها حرف بزندوستان مرحله ی پارتی اومدم صندوق رو بگردم خالی بود سرباز ها افتادن دنبام بعد رفتم داخل صندوقی که راهنمایم کرد رو گشتم هر چی توش بود رو بردم بعدش باید چه کار کنم خارج هم نمی تونم بشم
اون یکی اتاق دو نفر حرف میزنن، اونارو بکش، از جسد یکی کلید زیر زمین رو بردار، بعدا اونجا یه زیر زمین هست، برو اونجا با یکی از زندانیها حرف بزن
موقعای که اون الف تو رستوران شهر (Soltidue)ازت خواست وسایل مورد نیاز رو بدی بهش، ندادی اینجوری شدهفقط با جادو می تونم بکشمشون که همه ریختم سرم هیچ کاری نمی تونم کنم
موقعای که اون الف تو رستوران شهر (Soltidue)ازت خواست وسایل مورد نیاز رو بدی بهش، ندادی اینجوری شده، میدادی اینجوری نمیشد وسایلت هم تو اون جعبه بود.
حالا اگه PC داری میشه با چیت رد کرد.