راهنمایی برای خرید PS3

تشکر دوست عزیز.......
فقط یک چیز دیگه که یادم رفت این اسپیکرها چه جوریاست قضیش من رو مانیتورم جای هدفونی ندارم حالا این PS3 که گرفتم صداش از کجا باید در بیاد؟

تشکر دوست عزیز.......
فقط یک چیز دیگه که یادم رفت این اسپیکرها چه جوریاست قضیش من رو مانیتورم جای هدفونی ندارم حالا این PS3 که گرفتم صداش از کجا باید در بیاد؟

منم با یک کابل اچ دی بوسیله تبدیل hdmi به dvi پلی را به مانیتور وصل کردم و بوسیله اون تبدیل سه فیش که داخل خود جعبه هست صدا را به یک اسپیکر مجزا وصل کردم فقط برای صدا باید وارد تنظیمات بشی در قسمت sound setting یه گزینه هست که الان چون دم دستم نیست اسمش را یادم رفته که of هست اون را on کنی ( توی تنظیمات صدا سه تا گزینه هست که یکیش of هست ) میتونی بری حالشو ببری

با سلام
Xbox 360 من یه مدته 3 چراغ شده و حالا میخوام یه مادر بورد جاسپرشو بگیرم ولی بازم از این میترسم که اونم مشکل پیدا کنه.
من PS1 و PS2 داشتم و کلی هم از این دو کنسوله SONY راضی بودم. مطمعننا PS3 هم آخره کنسوله.ولی از لحاظ بودجه برا خرید بازی مشکل دارم .
حالا میخوام بدونم قیمت بازی های قدیمی وجدید در چه حده؟
میتونم بازی ها رو تعویض کنم یا نه؟
شما کدوم مدل PS3 رو پیشنهاد میکنین که بازی های PS1 , PS2 رو هم راحت اجرا کنه؟

با سلام
Xbox 360 من یه مدته 3 چراغ شده و حالا میخوام یه مادر بورد جاسپرشو بگیرم ولی بازم از این میترسم که اونم مشکل پیدا کنه.
من PS1 و PS2 داشتم و کلی هم از این دو کنسوله SONY راضی بودم. مطمعننا PS3 هم آخره کنسوله.ولی از لحاظ بودجه برا خرید بازی مشکل دارم .
حالا میخوام بدونم قیمت بازی های قدیمی وجدید در چه حده؟
میتونم بازی ها رو تعویض کنم یا نه؟
شما کدوم مدل PS3 رو پیشنهاد میکنین که بازی های PS1 , PS2 رو هم راحت اجرا کنه؟
خب در واقع همه ی مشکل فعلی ps3 در ایران همون قیمت بازی هاشه
قیمت بازی هاش باهم متفاوت هست و بستگی به عنوان و تاریخ انتشار بازی داره معمولا بازی ها ی معمولی وقتی میان حدود 60 تا 70 تومنه بعد از یه 3-4 ماه قیمتاش یه 10 تومان افت میکنه و اگر دسته دوم هم بگیری 10 تومان میاد پایین تر بازی هاش رو با مغازه ها میتونی تعویض کنی فقط یکم باید پول سر بدی در باره یه مدل هم همه چی بستگی به خودت داره من الان یه SLIM دارم 120 گیگ هارد داره اما از 20 گیگ هم از هاردش استفاده نمیکنم اما همین الان کسایی هستن که slim 250 گیگ دارن بازم هارد کم میارن اما الان fat آک بندش خیلی سخت گیر میاد و تقریبا همه دارن slim میخرن البته slim با fat یه تفاوت هی دیگه ای هم بجز وزن و اندازه داره مثلا من شنیدم میگن fat زیاد صدا میده و slim دیگه این جوری نیست و....

خب در واقع همه ی مشکل فعلی ps3 در ایران همون قیمت بازی هاشه
قیمت بازی هاش باهم متفاوت هست و بستگی به عنوان و تاریخ انتشار بازی داره معمولا بازی ها ی معمولی وقتی میان حدود 60 تا 70 تومنه بعد از یه 3-4 ماه قیمتاش یه 10 تومان افت میکنه و اگر دسته دوم هم بگیری 10 تومان میاد پایین تر بازی هاش رو با مغازه ها میتونی تعویض کنی فقط یکم باید پول سر بدی در باره یه مدل هم همه چی بستگی به خودت داره من الان یه SLIM دارم 120 گیگ هارد داره اما از 20 گیگ هم از هاردش استفاده نمیکنم اما همین الان کسایی هستن که slim 250 گیگ دارن بازم هارد کم میارن اما الان fat آک بندش خیلی سخت گیر میاد و تقریبا همه دارن slim میخرن البته slim با fat یه تفاوت هی دیگه ای هم بجز وزن و اندازه داره مثلا من شنیدم میگن fat زیاد صدا میده و slim دیگه این جوری نیست و....
با تشکر
slim 120gb بازی های ps1,2 رو اجرا میکنه ؟
این اجرای بازی های PS1,2 به صورت سخت افزاری و نرم افزاری چه فرقی داره؟

سلام دوستان عزیز

به احتمال زیاد به زودی یه PS3 بخرم

یک سوال کلی (اگر نیاز شد به دنبال جواب شما عزیزان سوالات جزیی هم میپرسم)

بهترین مدل با بهترین و بالاترین امکانات این دستگاه چیه ؟ (اگر قیمت هم دارین عنوان کنین)

متشکرم

سلام. من میخواستم بدونم چقدر از فضای هارد دستگاهم پر شده،ولی هر جای این دستگاه رفتم چیزی پیدا نکردم. کسی میتونه راهنماییم کنه که برم کجا ببینم؟

سلام
من خودم 4 ساله ازدواج کردم هنوز بچه ندارم ولی خودم از بچگی عاشق بازی بودم . عشقم داشتن یه ps3 هست ولی هنوز موفق به خریدش نشدم . کم کم دارم به دلیل گرونیش میرم طرف خرید xbox . . . نمیدونم . شاید یه روز ps3 هم کرک شد . ارزونتر شد . خدا رو چه دیدی ؟

شما ps3 رو بگیر خدا خودش روزی رسونه
بازی خوب و ارزون هم الان خداروشکر زیاده هر ماه شما یه دونه بازی بگیر بخدا پشیمون میشی بری سراغ 360
سلام
قصد بدي ندارم
هم ps3 خوبه هم xbox
من نميدونم شما چرا ميگي پشيمون ميشه
من خودم xbox دارم و كاملا راضيم
چرا ما ايرانيها كه هيچ سودي برامون نداره همش سر اين موضوع ميزنيم تو سرو كله هم

من خودم 4 ساله ازدواج کردم هنوز بچه ندارم ولی خودم از بچگی عاشق بازی بودم . عشقم داشتن یه ps3 هست ولی هنوز موفق به خریدش نشدم . کم کم دارم به دلیل گرونیش میرم طرف خرید xbox . . . نمیدونم . شاید یه روز ps3 هم کرک شد . ارزونتر شد . خدا رو چه دی
پی اس تری هک بشه و به احتمال ضعیف کپی خور قیمتش نجومی میشه تو ایران

من خودم به شخصه اگر برای خودم حتی ایکس باکس بگیرم حتما اورجینالش رو میگیرم

چون واقعا حیف هستن !! حتی اگه دو ماه یه بار هم بشه بازی خرید حد اقل ارزش بازی رو میدونه آدم و برای یه فرد مثل شما که نمیتونه وقتش رو مثل مای بیکار همیشه پای بازی بزاره یکی دو تا بازی 2تا 4 ماه راحت سرگرمش میکنه! مخصوصا با این بازیهای امروزی با این همه وسعت و پشتیبانیهای بعد از فروش و بازی آنلاین مثلا با پی اس تری یه پرو اولوشن میخری و یه بازی مثل لیتل بیگ پلنت یا هر بازیه دیگه که دوست داشتی هم تو بازی حرفه ای میشی هم قدرش رو به عنوان یه کار هنری نه فقط سرگرمی میدونی !!

آخرین ویرایش:
سلام
قصد بدي ندارم
هم ps3 خوبه هم xbox
من نميدونم شما چرا ميگي پشيمون ميشه
من خودم xbox دارم و كاملا راضيم
چرا ما ايرانيها كه هيچ سودي برامون نداره همش سر اين موضوع ميزنيم تو سرو كله هم
دوست من جدا از فن بازی ولی‌ شما به عنوانه یک آدم عاقل بازیای انحصاری کدوم رو بهتر می‌بینید؟ درسته ۳۶۰ هم خوب. اما من هردو رو دارم و واقعا از پی‌ س ۳ لذت بیشتر میبرم.من این حرفو به عنوانه کسی‌ میزنم که ۲ تا ۳۶۰، ۳ چراغ شده داره.با این حال بازم رفتم یکی‌ دیگه خریدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or