راهنمایی برای خرید PS3

سلام
آقا من ميخواستم يه ps3 بخرم چون ايكس باكس دارم استفادم كمه (به علت بالا بود قيمت بازي هاش بيشتر بخاطر مجاني بودن لايو و بازي هاي انحصاري ميگشرم ) اول اومدم يه 40 گيگ دست دوم بخرم همشون ميگفتن 280 يا 250 تومن بعد رفتم دنباله قيمت هاي اكبندش فهميدم اسليم 315 تومنه با توجه به اين قيمت خيلي احمقانست كه آدم يه دستگاه نو رو بزاره كنار بره يه دستگاه دست دوم كه 80 گيگ هارد كمتر هم داره بخرم خيلي اشتباه هست ميخواستم بدونم نظر شما چيه شما هچين كاري ميكنيد به نظر من ps3 fat 40g دسته دوم با توجه به قيمت slim خيلي بخواي گرون بخري 200 تومنه
http://xbox-san.blogfa.com/ اين منبع قيمت slim هست
حالا به نظر شما اساتيد من چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1سوال:
اين PS3 250GB FAT كي مياد؟حدود قيمت رو كسي ميدونه؟

هیچ وقت چون دیگه فت تولید نمیشه اسلیمش 250 امده

***************************************************************************************************

سلام
آقا من ميخواستم يه ps3 بخرم چون ايكس باكس دارم استفادم كمه (به علت بالا بود قيمت بازي هاش بيشتر بخاطر مجاني بودن لايو و بازي هاي انحصاري ميگشرم ) اول اومدم يه 40 گيگ دست دوم بخرم همشون ميگفتن 280 يا 250 تومن بعد رفتم دنباله قيمت هاي اكبندش فهميدم اسليم 315 تومنه با توجه به اين قيمت خيلي احمقانست كه آدم يه دستگاه نو رو بزاره كنار بره يه دستگاه دست دوم كه 80 گيگ هارد كمتر هم داره بخرم خيلي اشتباه هست ميخواستم بدونم نظر شما چيه شما هچين كاري ميكنيد به نظر من ps3 fat 40g دسته دوم با توجه به قيمت slim خيلي بخواي گرون بخري 200 تومنه

هیچ وقت دستگاه دست دو نخر پول بیشتر دستگاه سالمتر خیال راحت

آخرین ویرایش:
تقریبآ 1 هفته پیش دوستم slim گرفت.

2روز بعدش بهم گفت بیا با Fat ت عوضش کن . دلیل رو که پرسیدم که هر جوری میزاریش یه ریختی پیدا کنه نمیشه. به قول خودش خوشکلی PS3 به Fat بودنش هستش. . یه جورایی هم راست میگه Slim قیافه نداره

البته این موضوع سلیقه ایی هستش. یکی می پسنده یکی هم نه.....

یه چیز دیگه این دوستمون می گفت هر کی هم میاد خونه می پرسه این چیه :eek:

بهش میگم PS3 میگن نه PS3 اینجوری نیست که:biggrin1:

PS3 با همون قیافه Fat ش جاش و تو دل همه باز کرده :love:

سلام

بابا کجا اسلیم 318 تومن میدن!؟!؟ من تو پایتخت باندل بدون بازی 500 قیمت دارم تقریبا یک هفته پیش!!

یه چیزی هم تازه کشف کردم !! اسلیم لینوکس ساپورت نمیکنه!! البته چیز مهمی هم نیست!!!

500 نیست.پشت تلفونم گفتم اینجا هرکس هر چه قدر میخواد میده.من ماله خودم از دبی تموم شد برام 380 تومن.ولی تهران هرجا یه قیمته.فردا باید برم آمارشو درارم

آخرین ویرایش:
این باندل الان جایی اومده؟
PS3UnchartedBundle%5B1%5D.jpg

بابا کجا اسلیم 318 تومن میدن!؟!؟ من تو پایتخت باندل بدون بازی 500 قیمت دارم تقریبا یک هفته پیش!!

یه چیزی هم تازه کشف کردم !! اسلیم لینوکس ساپورت نمیکنه!! البته چیز مهمی هم نیست!!!

شما کاندید جایزه نوبل شدید دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or