AYARAN
کاربر سایت
سلام میخواستم بدونم قیمت دقیق slim الان چنده؟ و اینکه به نظرتون من الان ps3 160gb fat بگیرم بهتره و با صرفه تر هستش یا silm 120Gb?
منم همین سوال رو داشتم
سلام میخواستم بدونم قیمت دقیق slim الان چنده؟ و اینکه به نظرتون من الان ps3 160gb fat بگیرم بهتره و با صرفه تر هستش یا silm 120Gb?
باید دید قیمتا چطورهسلام میخواستم بدونم قیمت دقیق slim الان چنده؟ و اینکه به نظرتون من الان ps3 160gb fat بگیرم بهتره و با صرفه تر هستش یا silm 120Gb?
1سوال:
اين PS3 250GB FAT كي مياد؟حدود قيمت رو كسي ميدونه؟
سلام
آقا من ميخواستم يه ps3 بخرم چون ايكس باكس دارم استفادم كمه (به علت بالا بود قيمت بازي هاش بيشتر بخاطر مجاني بودن لايو و بازي هاي انحصاري ميگشرم ) اول اومدم يه 40 گيگ دست دوم بخرم همشون ميگفتن 280 يا 250 تومن بعد رفتم دنباله قيمت هاي اكبندش فهميدم اسليم 315 تومنه با توجه به اين قيمت خيلي احمقانست كه آدم يه دستگاه نو رو بزاره كنار بره يه دستگاه دست دوم كه 80 گيگ هارد كمتر هم داره بخرم خيلي اشتباه هست ميخواستم بدونم نظر شما چيه شما هچين كاري ميكنيد به نظر من ps3 fat 40g دسته دوم با توجه به قيمت slim خيلي بخواي گرون بخري 200 تومنه
http://xbox-san.blogfa.com/ اين منبع قيمت slim هست
حالا به نظر شما اساتيد من چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
آقا من ميخواستم يه ps3 بخرم چون ايكس باكس دارم استفادم كمه (به علت بالا بود قيمت بازي هاش بيشتر بخاطر مجاني بودن لايو و بازي هاي انحصاري ميگشرم ) اول اومدم يه 40 گيگ دست دوم بخرم همشون ميگفتن 280 يا 250 تومن بعد رفتم دنباله قيمت هاي اكبندش فهميدم اسليم 315 تومنه با توجه به اين قيمت خيلي احمقانست كه آدم يه دستگاه نو رو بزاره كنار بره يه دستگاه دست دوم كه 80 گيگ هارد كمتر هم داره بخرم خيلي اشتباه هست ميخواستم بدونم نظر شما چيه شما هچين كاري ميكنيد به نظر من ps3 fat 40g دسته دوم با توجه به قيمت slim خيلي بخواي گرون بخري 200 تومنه
http://xbox-san.blogfa.com/ اين منبع قيمت slim هست
حالا به نظر شما اساتيد من چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا کجا اسلیم 318 تومن میدن!؟!؟ من تو پایتخت باندل بدون بازی 500 قیمت دارم تقریبا یک هفته پیش!!
یه چیزی هم تازه کشف کردم !! اسلیم لینوکس ساپورت نمیکنه!! البته چیز مهمی هم نیست!!!
دوستان مي خواستم ببينم تفاوت بين رزولوشن 1080i با 1080p خيلي محسوسه؟
ممنون
داداش به جا مسخره بازی جواب سوال رو بده یا اگه نمیدونی پست نده....شما کاندید جایزه نوبل شدید دوست عزیز