سلامدوستان ارزون ترین پی اس 3 قیمتش چنده ؟
می خوام ببینم ویی بگیرم یا پی اس
يه 80GB با دو بازي بلاتنيوم يه دسته 1190 درهم.(همين سه روز بيش كرفتم براي كسي)دوستان ارزون ترین پی اس 3 قیمتش چنده ؟
می خوام ببینم ویی بگیرم یا پی اس
يه 80GB با دو بازي بلاتنيوم يه دسته 1190 درهم.(همين سه روز بيش كرفتم براي كسي)
اسليم هم 1290 درهم
دوست عزيز punisher قيمتها رو يه خورده بالا نكفتي؟
هر مغازه ای یک قیمت داره, شما بگو از چه مغازه ای گرفتی؟:smile:يه 80GB با دو بازي بلاتنيوم يه دسته 1190 درهم.(همين سه روز بيش كرفتم براي كسي)
اسليم هم 1290 درهم
دوست عزيز punisher قيمتها رو يه خورده بالا نكفتي؟
اگه نظر من رو میخوای ps3 بگیرسلام
دوستان من هرجای که فکرشو بکنی سوال پرسیدم که xbox 360 بهتره یا ps3 ولی هر بار که پرسیدم
از نظر قیمت خود کنسول و قیمت بازیاش مقایسه کردن.
مشکلم پول نیست فقط بهم بگید که از نظر گرافیکی و کارایی کدو بهتره 360 یا ps3?
تشکر.
سلام
دوستان من هرجای که فکرشو بکنی سوال پرسیدم که xbox 360 بهتره یا ps3 ولی هر بار که پرسیدم
تشکر.
سلام
تشکر.
سلام
تشکر.
سلام
تشکر.
بار ها همچین سؤالی پرسیده شده و بار ها جواب داده شدهخرید اسلیم بهتره یا فت؟
اگه برات بازیهایه اختصاصیه سونی مثل God of War 3 یا قابلیته بلو-ری ... زیاد مهم نیست بنظرم 360 بخر:
1- اکثر بازیها برایه جفتشون میاد و هیچ تفاوتی از لحاظ کیفیت و گرافیک ندارن (در عوض شما بجایه 50 هزار تومن 5 هزار تومن میدی) هر چقدرم پول برات مهم نباشه چرا ده برابر پوله چیزی رو بدی که هیچ فرقی نداره؟
2- 360 هم انحصاریهایه خدایی داره مثل : Halo, Gears of War, Fable, Mass Effect, Forza و ...
فرق اصلی بین دو کنسول بازیهایه انحصاریشونه و البته قیمت خیلی پایین بازیهایه 360.
من خودم الان 2-3 ساله 360 دارم وخیلی راضیم. فقط بازیه Final Fantasy برام مهم بود از بازیهایه Playstation که اونم مولتی شد و رویه 360 هم میاد.