راهنمایی برای خرید PS3

سلام دوست من...مبارك باشه قيمت حدودا خوبه...كابل هم بستگي داره اندازش و ماركش چي باشه...سوني 2 متري 50 تومنه!....ولي مارك هاي خوب ديگه هم هست كه 1.8 متريش با كيفيت خوب 10 تومنه....به هر حال مباركت باشه.....
راه مراقبت هم مثل 360 نيست كه سوسول باشه:biggrin1: فقط سعي كن تو جاي بسته مثل ميز تلويزيون نذاري! جاش باز باشه تهويش هم بهتره...
راستي اگر خواستي MGS4 رو با كيلزون عوض كني يه سر به امضام بزن...
موفق باشي....
ممنون دوست عزیز

کابلش سونی هست 2 متری ولی 28000 تومن خریدم نمیدونم اصله یا نه ! اتفاقا بعد از تموم کردن بازی MGS4 می خوام برم توکار کیل زون حتما مزاحمت می شم.....:love:

می خوام بزنم تو فاز خرید پی اس تری،

اگه میشه چند تا راه حل خوب واسه تشخیص آکبند و نو بودن کنسول ذکر کنید، چون این نا انصافا جنس دست دومو با ترفندهایی جای نو می فروشن.....

خواهشا زود تر
خیلی ازتون ممنونم....

می خوام بزنم تو فاز خرید پی اس تری،

اگه میشه چند تا راه حل خوب واسه تشخیص آکبند و نو بودن کنسول ذکر کنید، چون این نا انصافا جنس دست دومو با ترفندهایی جای نو می فروشن.....

خواهشا زود تر
خیلی ازتون ممنونم....

بهتر قبل از پست دادن صفحه های قبلو بخونید شاید جواب سوالتونو پیدا کنید...
اگه اولین بار که Ps3 رو روشن کردی ازت ساعت و تاریخ و این چیزا رو خواست, نو +ه
ولی اگه نخواست بدون که دست دومه

ممنونم،ولی اینو خودمم می دونستم،
یه راه حل که بشه بدون روشن کردن دستگاه فهمید، مثلا مشخصه هایی که شما حرفه ای ها می دونید...

چون قبل از خرید فروشنده ها اجازه روشن کردن دستگاهو نمی دن

یه راه حل که بشه بدون روشن کردن دستگاه فهمید، مثلا مشخصه هایی که شما حرفه ای ها می دونید...

1 از همه بهتر جعبه باید پلمپ شده باشه یعنی درش را با نوار چسبی به بدنه چسبیده باشه تو خارج اینطوری تو ایران را نمیدونم :confused:

1 از همه بهتر جعبه باید پلمپ شده باشه یعنی درش را با نوار چسبی به بدنه چسبیده باشه تو خارج اینطوری تو ایران را نمیدونم :confused:
اتفاقا توی خارج اصل بر صداقت هست و خریدار ها به این چیز ها توجهی نشون نمیدن.
البته بیشتر جبعه ها یه بار باز شده, من از طرف پرسیدم اینا چرا اینجورین؟ گفت بازش کردن که اشانتیون توش بزارن:biggrin1:
کلا به این به مورد خیلی اطمینان نکنید.

یه برچسب هم کنار دستگاه هست که اگه بخوان دستگاه رو باز کنن باید اونو ور دارن.

اتفاقا توی خارج اصل بر صداقت هست و خریدار ها به این چیز ها توجهی نشون نمیدن.
البته بیشتر جبعه ها یه بار باز شده, من از طرف پرسیدم اینا چرا اینجورین؟ گفت بازش کردن که اشانتیون توش بزارن:biggrin1:
کلا به این به مورد خیلی اطمینان نکنید.

دوست عزیز من خودم خارج هستم و خیلی هم توجه میکنند

همیشه جنسها چسب پلمپ داره اگر پلمپش را بکنی و بعد بخواهی پس بدهی 50 یورو جریمشه

اگر بخواهن اشاتیون بدن جدا میدن نه این که جعبه را باز کنند

یه برچسب هم کنار دستگاه هست که اگه بخوان دستگاه رو باز کنن باید اونو ور دارن.
این دلیل به نو بودن دستگاه نیست اگردستگاه 1 سال کار کرده باشه و برچسب گارانتی هم دست نخورده باشه چی

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
دوستان چند وقتی هست که میخوام یه کنسوله خوب بگیرم ولی میون این چندتا تو شکم لطفا کمکم کنید تا یه کنسوله خوب بگیرم
تویه انا توشکم((
1-Microsoft Xbox 360 Elite Edition

2-Sony Playstation 3 80GB

3-Microsoft Xbox 360 Arcade Edition

خیلی خیلی ممنون

سلام به همگی
دوستان چند وقتی هست که میخوام یه کنسوله خوب بگیرم ولی میون این چندتا تو شکم لطفا کمکم کنید تا یه کنسوله خوب بگیرم
تویه انا توشکم((
1-Microsoft Xbox 360 Elite Edition

2-Sony Playstation 3 80GB

3-Microsoft Xbox 360 Arcade Edition

خیلی خیلی ممنون
خوب شما اگه خوب پول خرج میکنی بهت پیشنهاد میکنم PS3 بگیر !
اگه خیلی نمیخوای پول بدی همون XboX کافیته !!!

کسی یک راه حل مطمئن و خوب برا فهمیدن آکبند بودن دستگاه بدون روشن کردن نداره بگه؟؟؟

اگه باعث زحمتتون شدم عذر می خوام،ببخشید...

یه صفحه صحبت شد , هنوز متوجه نشدین؟ صفحه قبل catman گفت راه حل رو!:-"

اگر بخواهن اشاتیون بدن جدا میدن نه این که جعبه را باز کنند

این دلیل به نو بودن دستگاه نیست اگردستگاه 1 سال کار کرده باشه و برچسب گارانتی هم دست نخورده باشه چی
مگه من نیستم؟:biggrin1::biggrin1:

والا اون دهاتی که ما هستیم تا هفت روز جنس رو بدون این که مشکلی داشته باشه پس میگیرن(یه فروشگاهش اینطوریه ها!) بعد هفت روز هم اگه مشکلی براش پیش اومده میتونی مشکلو بگی تا یکی جدید بهت بدن یا پولتو پس بدن.

اتفاقا واسه من دو بازی و یه دسته اضافی توی جعبه بود نه بیرون. نوار چسب همه ی Ps3 اونجا هم باز شده بود

حداقل مطمئنی که دستگاه فقط یکسال کار کرده YLOD نشده که بخوان دستگاه رو باز کنن یا هر دلیل دیگه ای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or