سلام
گرون خریدی بدجور:smile:الان PS3 با یه دسته اضافه و 2 تا بازی 390 تومن.
ولی در کل مبارکت باشه
قیمت دارم؟ خودم PS3 رو همینجوری خریدم. البته مغازش خارج هست. :smile:اونوقت مغازه ی این فرشته کجاست ؟
یعنی PS3 80 رو شما با یک دسته اضافی و 2 تا بازی قیمت داری 390 ؟
40 رو بفروش یه X360 بخر که دوتاشو داشته باشی.آقا به نظرتون من که 2 تا PS3 دارم یکی 40 و یکی 80! 40 رو الان بفروشم بعد اسلیم بگیرم چه جور حرکتیه؟ :biggrin1: فقط میتونید از کلمه های رکیک احمقانه رو انتخاب کنید! بدتر از اون نمیشه!
:exclaim: کلمه دیگه نمیشه گفت؟ :biggrin1:آقا به نظرتون من که 2 تا PS3 دارم یکی 40 و یکی 80! 40 رو الان بفروشم بعد اسلیم بگیرم چه جور حرکتیه؟ :biggrin1: فقط میتونید از کلمه های رکیک احمقانه رو انتخاب کنید! بدتر از اون نمیشه!
این طرف ما یه فروشگاه خیلی بزرگ بود که شیش تا Ps3 اون وسط گذاشته بود به همین قیمت, فکر کنم ته انبارش همینا مونده بود میخواست چیزی از مدلای قدیمی تا اول سپتامبر نمونه با قیمت کم میفروخت.یازیاش هم Motor storm و Heavenly بود که جمعا 60 تومن نمیشه. البته یه فروشگاه دیگه هم همین قیمت بود.عمرا جایی با این قیمت بده. بابا تو خارج وقتی 299 هستش. شما بگیر 300. دسته هم خودم 30-40 دلار هست و 2 تا بازی هم که خیلی خوب حساب کنند 70 دلار حالا فک کنم این آقا داره ضرر میده با فروش هر کنسولش
با سلام خدمت استادان محترم!!
دوست من میخواد یه ps3 بگیره و چون پولش نمیرسه که بره دسته اول بگیره،میخواد دست دوم بگیره و نظرش هم پشت شهرداریه
حالا دوستان با توجه به توضیحات فوق!!! به این سوالات یه جوابکی بدن
1-پشت شهرداری جای مناسبی باسه خرید هست؟
2-یه xbox360 هم داره،حالا اینو بگیره خوبه؟؟
3-باید به چه نکاتی تو خرید توجه کنه؟؟؟
با تشکر فراوان:cheesygri
پشت شهرداری برای خرید لوازم نو هم توصیه نمیشه چه برسه به دست دوم ابدا جای مناسبی نیستبا سلام خدمت استادان محترم!!
دوست من میخواد یه ps3 بگیره و چون پولش نمیرسه که بره دسته اول بگیره،میخواد دست دوم بگیره و نظرش هم پشت شهرداریه
حالا دوستان با توجه به توضیحات فوق!!! به این سوالات یه جوابکی بدن
1-پشت شهرداری جای مناسبی باسه خرید هست؟
2-یه xbox360 هم داره،حالا اینو بگیره خوبه؟؟
3-باید به چه نکاتی تو خرید توجه کنه؟؟؟
با تشکر فراوان:cheesygri
* بلهسلام دوستان
من 4 سال پیش یک xbox 360 خریدم. می تونم بگم حیف ps2 که فروختم و پولش رو دادم به این 360 مسخره. باورتون نمی شه که این کنسول از لحاظ ساخت چقدر اشغاله. تبریک می گم به تمام کسانی که ps3 خریدن.
حدودا یک ماهه تصمیم گرفتم که ps3 بگریم چند تا سئوال داشتم :
* الان تمام ps3 ها چینی هستن؟
* من زیاد اطلاعات روی هارد نگه نمی دارم به نظرتون چه مدلی سگ جون تر و ارزون تره و به دردم می خوره؟
* از کدوم مغازه خرید کنم بهتره و قیمت مدل هاش به چه شکله؟ (تهرانم)
* می شه فیلم divx ریخت روی هارد و از روی هارد فیلم دید؟
*در کل موقع خرید باید به چه چیزی دقت کنم؟
والا به خدا دیگه از سه چراغ شدن 360 خسته شدم شده قلک هی باید پول بدی تعمیرش کنی! می خوام یک ps3 بخرم که سالها کار کنه!
اگه ازش خوب مراقبت کنی خیلی بیشتر از 2 سال کار میکنهممنون دوست عزیز.
واقعا دو سال بیشتر عمر نمی کنه. من تا اینجا که تاپیک رو می خوندم دیدم همه میگن پی اس 3 خیلی سگ جونه.....
فرق 360 و PS3 همینه دیگهاگه ازش خوب مراقبت کنی خیلی بیشتر از 2 سال کار میکنه
من یه 360 داشتم بردش lunch بود 2 سال کار کرد البته با مراقبت های ویژه:biggrin1: