راهنمایی برای خرید PS3

salam dostan man mikham ye ps3 80 begiram! che regioni begiram az hame behtare!?
az koja befahmam 65 nanometri hast? bashe behtare ya nabashe!? mikham ye chize khobi begiram! vali ziyad vared nistam! rasti farghe in 80 ba 160 faghat to hardesh hast?
mer30

CECH04 اين براي مثال
اين الان 80 و 65 نانو
نه این هیچ معنی نمیده CECH خالی چیزی رو معین نمیکنه (اون 04 هم Region Suffix ـه)
اصل اون A یا B یا L یا H یا J یا..... هست. برای مثال: CHECHٍٍE یک کنسول 80 گیگ هست که بازیهای PS2 رو به صورت نرم افزاری پشتیبانی میکنه و Cell و RSX اون هر دو 90 نانومتری هستند 4 تا پورت USB داره و تاریخ ساختش برای Aug 2007 هست. البته من یه لیستی دارم دقیق نوشته از روی اون خدمتتون این اطلاعات رو میدم.

salam mishe bishtar dar morede in 65 nanometri rahnami konid ke che shekli mishe fahmid 65 na.. hastand?
mer30
14d3j41.jpg

از اين استفاده كن تمام اطلاعات داخلشه

سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
یکی از دوستام دو هفته س ps3 خریده ولی چون پول نداره بازی بخره میخواد بفروشه ایکس باکس بگیره
مشخصاتشم 40g و ریجن هم ntsc/j هست.مغازه دارها گفتن 310 تومن میخوانش من میخوام ازش بخرم
ولی چند تا سوال برام پیش اومده:
1.من یه جورایی عشقه فیلمم.شنیدم فیلمهایی که با این ریجن سازگار باشه تو ایران کم پیدا میشه
درسته یا نه؟
2.یعنی هیچ جوری نمیشه رو این مدل بازیهای ps2 رو اجرا کرد؟
3.در کل با این مشخصات و قیمت ارزش خرید داره؟
ممنون میشم کسی جواب بده:-"

سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
یکی از دوستام دو هفته س ps3 خریده ولی چون پول نداره بازی بخره میخواد بفروشه ایکس باکس بگیره
مشخصاتشم 40g و ریجن هم ntsc/j هست.مغازه دارها گفتن 310 تومن میخوانش من میخوام ازش بخرم
ولی چند تا سوال برام پیش اومده:
1.من یه جورایی عشقه فیلمم.شنیدم فیلمهایی که با این ریجن سازگار باشه تو ایران کم پیدا میشه
درسته یا نه؟
2.یعنی هیچ جوری نمیشه رو این مدل بازیهای ps2 رو اجرا کرد؟
3.در کل با این مشخصات و قیمت ارزش خرید داره؟
ممنون میشم کسی جواب بده:-"
شما فقط برای دیدن فیلم های بلوری و همچنین dvd orginal مشکل دارید که این مشکل هم بخاطر این هست که فیلم ریجن ntsc داخل ایران کم هست و بیشتر فیلم های pal هست اما فیلم های بلوری ریجن فری هم داخل بازار زیاد هست در مورد فیلم های کپی دی وی دی یا فیلم های Divx هیچ مشکلی نیست و میتونید به راحتی تماشا کنید .

به هیچ طریقی هم نمیتونید بازی های ps2 رو اجرا کنید .!

دوستان چندتا سوال داشتم

1:اقا بلوتوث پی اس 3 به چه دردی میخوره و میشه برای انتقال اطلاعات ازش استفاده کرد؟
2:بعد مگه sixaxis از DS3 بهتر نیست ؟ من تفاوتشون رو از کجا بدونم ؟
3:اوکی ممنون میشم بهم بگید که پی اس3 چندتا فن داره ؟
4"کسی اسم درایور پی اس 3 رو میدونه؟
5:بعد میگن چدیدا تو پی اس3 های جدید ظاهرا کابل HDMI هم اضافه شده درسته ؟؟
6:بعد فرق 1080i و 1080p چی هست کدوم بهتره ؟؟؟
7:توئ خودش کابل کامپونت بود یا کابل کامپوزت ؟؟؟
کامپونت 720p 1080i رو ساپورت میکنه اما کامپوزیت چی ؟؟
................
8:بعد تو جعبه بازی زده 720p یعنی فقط باید با رزلویشن 720 اجرا بکینم یا نه ؟ یا هر رزلویشنی میتونیم اجرا بکنیم ؟؟؟
................
9:بعد اینکه دسته از اول شارژ داره یا نه ؟
10:پسوند فریمور و تم ها رو شما میدونی؟
11:بعد جایی اموزش اتصال پی اس 3 به پی سی رو نداره ؟
11:و همچنین من دنبال معنی ارور های چراغ ها و دلیلشون میگردم
مثلا چراغ زرد یا چراغ قرمز یا چراغ چشمک زن دلیل هر کدوم چیه و راه حلش چیه ؟
12:من اگه هارد رو فرمت کنم باید فریمور رو دوباره نصب کنم یعنی مثل همیشه یا باید از منوی ریکاوری برم و ....
13:شما میدونید پس ای 3 چند تا فن داره و درایورش چیه ؟؟؟
14:بعد اون محافظ ups چی بود ؟ که موقع رفتن برق باید استفاده میکردیم البته از 2.50 به بعد با ریکاوری بهش نیاز نیست ممنون
خیلی ممنون دوستان من ممنون میشم کمکم کنی:love:

آخرین ویرایش:
دوستان این ps3 160 گیگ پک آنچارتد الان تو ایران چند هست؟

40 گیگ قیمتش چند هست؟

فتحی ps3 80 j رو میده 400 به نظرتون ازش بگیرم؟(من اهل فیلم و اینا نیستم)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or